Сърдечни малформации - тема 5

• 64 606
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Честита Нова 2010г. Нека тази година ви донесе здраве, нека бъде успешна за тия дечица на които им предстоят операции, нека няма нито едно болно бебе което ще се роди през тази година, нека тя бъде по спокойна, успешна и щастлива!

Добре дошъл и на Цанко, който сега е санитар но след време ще стане един прекрасен лекар, каквито са всички лекари от НКБ!

# 646
Здравейте, къде сте се изгубили всички, никой не пише.

Искам да честитя Иванов ден на всички които празнуват, и ако не се лъжа малката Ивка има имен ден, нека да е здрава, палава и щастлива.  bigdance2 Tada.

# 647
През 2010 г. децата с директен достъп до педиатри

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2625951

Това във връзка с получаването на направление 3А от педиатър за преглед в Трета градска... Ама сега сигурно пак ще ходим до личния лекар - само че за направление 3...

# 648
Днес наистина празнуваме ,аз защото съм Иванка ,голямата ми дъщеря Яна и малката принцеса Ивелина,на която днес правим и курбан за здраве вече за втори път след сполучливата операция.
Черпя виртуално.
Нека св Иван закриля и пази вас и децата ви.
Наздраве.

# 649
ани-то, много се радвам че съм познала, и още веднъж ви честитя празника както виждам във вашето семейство празнуващите са доста, затова на всички ви пожелавам здраве и късмет. smile3525 smile3525 smile3525

# 650
Здравейте мили момичета! На всички пожелавам с новата година да дойдат само хубави новини, само приятни емоции и много, много здрави и щастливи да са ни дечицата. До сега бяхме заедно, подкрепяхме се, помагахме си виртуално. Занапред пак ще е така.  Hug

ani^to  Heart Eyes да са ви живи и зрави имената и на трите. Прекрасно е това да празнуваш в един ден с дъщерите си.

А сега искам да се запознаете с това. Смятам, че си заслужава човек да помисли за бъдещето си, за бъдещето на децата си. Тази болница ни е необходима.
Много родители организират благотворителни кампании, за да помогнат и спасят тежко болното си дете в чужбина, защото тук ги няма условията и специалистите за това???. Дарителството и спасението на децата до момента е индидуално действие за детото от някоя снимка с тежка диагноза и съдба.

Но Медицински център „Детско здраве” откри благотворителна инициатива – „Заедно да изградим детска болница”. Информация за проекта е показана на www.zdraveto.com и ако кликнете върху снимката се разкриват албум от снимки за реализацията на проекта досега и описанието му.

И ние можем да се включим в завършващия етап, за да можем да я имаме и да говорим за нея като «Нашата болница». Не е нужно много, малка сума /10 -20 лева/ ще помогне да се гордеем, защото ние сме много и всички заедно ще успеем.

# 651
Здравейте мили майки,

възхищавам се на куража ви и ви желая повече щастие и здраве за дечицата ви! Бих искала да ви попитам дали леко завишена стойност на АСАТ има връзка с проблем на сърцето (пр. сърдечна недостатъчност). Пр. 48 при норма до 35. Също така ако излезе нещо като подкожно кръвоизличе, което се резорбира и избледнява има ли някаква връзка?  Благодаря ви предварително!

# 652
Здравейте, и аз като Рамзи ще се обърна с молба да подкрепим  един прекрасен проект за детска болница в която ще могат да се обслужват деца от цялата страна и в която съм убедена че ще работят прекрасни хора и добри специалисти със модерни апаратури.
Хайде момичета кой колкото може да отдели за да помогнем.  bouquet

# 653
хайде наистина всички да се включим защото това е необходимо за нас и нашите деца.
хайде майки знаем че сме силни и можем нека да подкрепим Рамзи.Нека да направим нещо добро за нашите деца!!!!! newsm10 newsm10 newsm10

# 654

момичето, моля за помощ. моя близка приятелка днес беше при доц. томова, която откри сърдечна малформация на плода и. тя не е на себе си, но иска и второ мнение. знам, че доц. томова много рядко греши - аз също съм ходила при нея, но все пак и аз на тяхно място бих потърсила. моля ви помогнете с име и координати на друг специалист! Спешно е!Тя им е казала, че трябва бързо да вземат решение ще оставят ли дедето.....кошмар някакъв. моля ви за съвет и помощ от софия сме

# 655
  • Варна

момичето, моля за помощ. моя близка приятелка днес беше при доц. томова, която откри сърдечна малформация на плода и. тя не е на себе си, но иска и второ мнение. знам, че доц. томова много рядко греши - аз също съм ходила при нея, но все пак и аз на тяхно място бих потърсила. моля ви помогнете с име и координати на друг специалист! Спешно е!Тя им е казала, че трябва бързо да вземат решение ще оставят ли дедето.....кошмар някакъв. моля ви за съвет и помощ от софия сме
д-р Велковски, д-р Павлова все от 3-та градска. Дано да не се потвърди или диагнозата да е напълно лечима и в лека форма  Praynig

# 656
Здравейте!

И аз подкрепям напълно каузата,нека всички се включим кой с каквото може и да подпомогнем болницата да отвори врати тази година на есен Hug

Пожар аз мога да ти дам номера на д-р Велковски-0888722410

дано диагнозата не се потвърди или да е нещо в лека форма Praynig

# 657
Здравейте, подкрепям каузата за новата болница дано заедно успеем да помогнем!

# 658
  • Русе/ София
Имате и нашата подкрепа за болницата "Детско здраве"!   bouquet Определено ще бъде от полза за много дечица и техните родители, които се лутат по клиники, отделения, лаборатории, градове..... Като нашата  позната ви на всички "Одисея" с над 10 престоя досега по болниците Русе-Варна за 3 годинки.....за съжаление без особен резултат.
Дано се включат и много хора, и да успеем заедно да превърнем това благородно начинание в едно добро дело за бъдещето на децата ни! Hug

Сетих се нещо: нали идеята е и информацията да достигне до повече хора.  Thinking  Може всяка от нас да принтира инфото от сайта който Рамзи даде - със снимката, историята, банковите сметки.... и да се постави в чакалнята на личните ни лекари (естествено с тяхно съгласие разбира се). Аз лично при педиатърката ни съм виждала доста реклами на клиники и ще й предложа този вариянт. Така хем родителите, които водят децата си ще бъдат информирани за новите възможности, хем може да се намери и някой с по -дълбоки джобове и желание да помогне Laughing.

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 16:01 от Elida

# 659
Здравейте и за Много години, да са  живи и здрави всички дечица , а и ние покрай тях за да ги гледаме и да се грижим за тях.

Икам да попитам тези които знаят- колко време след операция, децата могат да ходят на ДГ?И някакви по-специални имунностимуланти предписвали ли са им от Кардиологията?

Общи условия

Активация на акаунт