Сърдечни малформации - тема 5

• 64 604
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Последната визитка,която ми дадоха преди месец е с тези телефони:
 9217-108-амбулаторен кабинет(на него вчера си запазих час)
 9217-115-ехографски кабинет
 9217162-холтер.
 Бъди настоятелна на първия.Докато вдигнат.Аз звънях 4 пъти,на 4 ми вдигнаха.Успех.

Благодаря ти много! Аз днес бях най-настоятелна на 9217159, защото от регистратурата ми издиктуваха него, но утре ще пробвам и на тези, които си ми посочила.
Днес съм звънила през 10-15 минути без да преувеличавам, затова се усъмних в телефоните.
Още веднъж- благодаря ти!

# 91
Момичета, сега срещах по-назад в темата, че се изискват две направления- 3 и 3а. На нас днес педиатърката ни даде само 3а, но вероятно грашката е моя, защото това й казах. Та, може ли някой да ми каже, колко е прегледът без направление 3, само с 3а.

# 92
   На мен винаги до сега са ми издавали само 3а.До колкото имам спомен,направление 3 е за преглед със слушалка,а 3а за ехограф.Но всички прегледи до сега са само с ехограф,така че не виждам смисъл от направление 3.Но все пак попитай като се свържеш с тях.

# 93
   На мен винаги до сега са ми издавали само 3а.До колкото имам спомен,направление 3 е за преглед със слушалка,а 3а за ехограф.Но всички прегледи до сега са само с ехограф,така че не виждам смисъл от направление 3.Но все пак попитай като се свържеш с тях.
Благодаря ти !

# 94
Последната визитка,която ми дадоха преди месец е с тези телефони:
 9217-108-амбулаторен кабинет(на него вчера си запазих час)
 9217-115-ехографски кабинет
 9217162-холтер.
 Бъди настоятелна на първия.Докато вдигнат.Аз звънях 4 пъти,на 4 ми вдигнаха.Успех.

Много, много ти благодаря! Тази сутрин успях да се свържа от първия път. Часът ни е за 14.05, т.е за утре. Дано новините след прегледа са добри ! baby_neutral

# 95
Здравейте и от мен отдавна не съм писала но то защото нямаше какво.Преди две седмици минахме през Д-р Анна Кънева и новината е че не може да ни се направи безкръвна операция.Насрочиха ни дата за 18 май.НО искам да попитам някой който вече е минал моя път.Казаха ми че екип се назначава в деня на операцията и сега не знаем кой ще ни оперира.Днес ми казаха че докторите които са на работа и от които ще се паднат на операцията са Д-р Пламен Митев Д-р Игор Митев и Д-р Константинов.За Пл.Митев съм чувала но за др. двама нищо.Търсих в Гугала но нищо не намерих.Някой знае ли нещо.

Незнам до колко ще съм ти полезна, но на нашия протокол от операцията фигурират точно тези 3-ма лекари. Водещ хирург ни беше д-р Пламен Митев. Винаги има повече от един хирург при оперциите.
Хриси, на мама Мария скоро беше на операция и макар д-р Лазаров да е бил, на оперативния протокол е фигурирал точно д-р Константинов като водещ.
Не се притеснявай, там всички лекари работят в екип и са невероятни!

Ще стискам палци операцията да мине добре и възстановяването бързо и безпроблемно!

Пиши ни с какъв проблем е твоето детенце, колко е голямо..

# 96
Моето детенце е на 5 год. Когата беше на 4 мес. му откриха шум на сърцето след прегледа в 3 градска б-ца ни поставиха диагноза МПД във фоса овалис.После ходихме всяка год. на преглед и сега решиха че е момента за операция.Най вероятно ще влезем в понеделник.Вече не мога да мисля много съм притеснена.Благодаря на Аlexa -smile разбира се че ми беше полезна.Всяка информация ми е полезна.

# 97
Здравейте аз само наминавам да ви поздравя че нямам много време.
Митруса стискам палци и вярвам че нещата ще се оправят и операцията ще е успешна. А ако искаш потърси по назад в темата на няколко пъти сме обяснявали за престоя за манипулациите и процедурите.

# 98
# 99
Хриси, на мама Мария скоро беше на операция и макар д-р Лазаров да е бил, на оперативния протокол е фигурирал точно д-р Константинов като водещ.

Всъщност на нашия протокол фигурираше само д-р Константинов, а д-р Лазаров ме запозна предварително със спецификата на операцията и може би също е участвал в някаква степен, но името му го нямаше в протокола. Д-р Константинов се справи чудесно с операцията на междукамерния дефект на Хриси, а тя самата се възстанови много бързо и успешно.

Същото желая и на твоето дете, Митруса! Моята дъщеря ще стане на 5 години след един месец, а я оперираха на 19 март т. г.

# 100
  • софия
здравейте момичета,

имам нужда от съвет. трябва да намеря къде да заведя дъщеричката си за да направя консултация с кардиолог и ехокардиография. днес ходих до ІІІта градска, но ми казаха, че имат часове чак за юли месец.
кажете ми къде другаде мога да я запиша за такъв преглед. становището и ехокардиографията ми трябват за преосвидетеслстване за ТЕЛК, което е на 22 май..
с направлание за кардиолог мога ли да направя И графията?

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 101
Жени_К , отидете в "Детско здраве" - http://www.zdraveto.com/index.php?option=com_content&task=vi … =43&Itemid=51.
Обади се първо да си запазиш час, от рецепция ще ти кажат с какъв талон да отидете.
Ние ходим при Д-р Кацори.

# 102
Друг вариант е при доц. Томова в Поликлиниката към Педиатрията на бул. "Д. Нестеров". За там трябва направление от личния лекар за детски кардиолог, за да бъде прегледът безплатен. Иначе без направление прегледът се заплаща - ако не греша, беше 50-60 лв.

В "Детско здраве" не е ли винаги платено?

# 103
В "Детско здраве" не е ли винаги платено?

Не. Даже миналата година Алекс беше диспансеризирана там.  Peace

# 104
И аз бих посъветвала за Медицински център "Датско здраве". Ние сме диспансеризирани при д-р Кацори.

Общи условия

Активация на акаунт