Сърдечни малформации - тема 5

• 64 604
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте първо искам да честитя имения ден на всички които празнуват днес Георги, Гергана и т.н.

Мили приятелки искам да ви почерпя, вчера моят малък герой моето слънчице стана на четири години. Почерпете се за негово здраве    beer2 cook smile3510

# 76
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 77
Честит имен ден на всички носещи  прекрасно име на Св. Георги!
Нека да е живо и здраво името им и те покрай него.
Нека Св. Георги да им  вдъхва смелост, храброст и увереност във всяко тяхно  начинание.  bouquet
zornica29-Честит рожден ден и на твоето слънчице! bdbaloni baloni bdbaloni
Желая му много здраве ,щастливо детство и късмет в живота!
Целувки от мен и Хриси!

# 78
Мила Зори, мила моя приятелко, да ти е живо и здраво синчено!  Heart Eyes

Нека с радост да топли твоите очи,
нека с много щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето му да е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш още 100 години неговия рожден ден!
 Hug

# 79
zornica29,
Честит Рожден Ден на Криси.
Да ви е жив и здрав и да е мнооого щастлив.

bdbaloni happy bd smile3510 hbday bdbaloni

# 80
Зори ,нека да ти е честит рожденника ,нека бъде много ,много здрав  да расте и хубавее за радост на мама и тате. newsm51 smile3525 newsm59 nbirthday hbday bdbaloni

# 81
  • Русе/ София
Зори Честит Рожден Ден на Криси на патерици и от нас!
Да те радва много- със здраве, с усмивки, с настроение и с обич. Hug newsm59

# 82
Благодаря ви от сърце за чудесните пожелания newsm51

# 83
И от нас най-сърдечни пожелания за малкия юнак Криско! Да бъде жив и здрав, все така умен, добър и усмихнат за радост на всички!

# 84
Честит имен ден на всички на голяма патерица,
Елида винаги е хубаво да потърсиш и второ, та дори и трето мнение.

# 85
Момичета, имам проблем и моля за помощта ви.
Преди време ( още през февруари) запазих час за дъщеря ми при д-р Велковски. За съжаление на единия календар съм отбелязала 14.05, а на другия 15.05. Не знам, как се е получило, но факт- едната дата е грешна. От петък звъня на телефоните, посочени в сайта на болницата и все никой не ми вдига. Един- единствен път успях да уцеля някой на регистратурата и ми казаха да звънна в кабинета, момичето дори ми издиктува телефон, но все още не успявам да се свържа. Какви са приемните часове- записала съ от 8 до 12 и в този интервал звъня, но не мога и не мога да се свържа.
Понеже срещнах някъде във форума, че д-р Велковски преглежда в четвъртък взех да си мисля, че това е правилната дата.
Моля ви за актуални телефони и за приемните часове.
Много благодаря на всички!

# 86
lorka barborka , на първа страница съм дала тел. на Д-р Велковски, мисля, че е актуален- провери.
Виж и тук най- отдолу- http://www.hearthospital.bg/infantileDiseases.php

# 87
Здравейте и от мен отдавна не съм писала но то защото нямаше какво.Преди две седмици минахме през Д-р Анна Кънева и новината е че не може да ни се направи безкръвна операция.Насрочиха ни дата за 18 май.НО искам да попитам някой който вече е минал моя път.Казаха ми че екип се назначава в деня на операцията и сега не знаем кой ще ни оперира.Днес ми казаха че докторите които са на работа и от които ще се паднат на операцията са Д-р Пламен Митев Д-р Игор Митев и Д-р Константинов.За Пл.Митев съм чувала но за др. двама нищо.Търсих в Гугала но нищо не намерих.Някой знае ли нещо.

# 88
lorka barborka , на първа страница съм дала тел. на Д-р Велковски, мисля, че е актуален- провери.
Виж и тук най- отдолу- http://www.hearthospital.bg/infantileDiseases.php
Благодаря ти !
Звъня  днес цял ден точно на тези телефони, но никой не вдига. И на още няколко #Crazy Само на мобилния не съм, защото ми е неудобно да го притеснявам заради това, че имам колебания в часа. Утре пак ще звъня, но много странна ми се вижда цялата ситуация. Днес от регистратурата на болницата ( не на отделението) ми дадоха друг телефон, но и там нищо.
Утре пак ще звъня, но вече започвам да се притеснявам, че доста път имаме до София.

# 89
  Последната визитка,която ми дадоха преди месец е с тези телефони:
 9217-108-амбулаторен кабинет(на него вчера си запазих час)
 9217-115-ехографски кабинет
 9217162-холтер.
 Бъди настоятелна на първия.Докато вдигнат.Аз звънях 4 пъти,на 4 ми вдигнаха.Успех.

Общи условия

Активация на акаунт