Май-чета и Май-ки (6)

• 11 116
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 286
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ

# 287
  • България
Христос воскресе!
Много здраве и щастие на всички!

# 288
Христос Воскресе! Воистина воскресе!
 easter easter
да се похваля . в мен е биача  hahaha

# 289
Христос Воскресе!Воистина Воскресе!

Богата трапеза и щастливи семейни дни Heart Eyes

# 290
  • София
Христос Воскресе!

Аз утре ако са останали от шарените яйца ще снимам и ще покажа, че снощи боядисвахме при майка, и от там закарахме Митко при свекърите на село и той взе всичките яйца.
А сега ще ви изровя от отчетната ни тема за децата 2003г. имаше издухани яйца много красиви от една мама  Peace

пп. Ето ги на мацката яйцата:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11522089

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 12:15 от kimbolina

# 291
во истине возкресе!

# 292
Во истина воскресе момичета  Hug

черпя ви за празника с ягодово парфе

# 293
христос воскресе!

карчита,ммм много добре изглежда Grinning сега и на мен ми се прияде.може ли рецептата  Blush

# 294
silvi@   заповядай

ягодово парфе
250 гр. заквасена сметана
125 гр. плодово кисело мляко ягода
400 гр сметана
3 белтъка
една супена лъжица желатин с вкус на ягода и 30 гр. желатин ,  за блат натроших бишкоти тукашните са много твърди обърках си с масло и прясно мляко и ги разстелих на дъното на откопчаваща форма за торта .
приготвяне

Разбивам заквасената сметана с една чаена чаша захар , накисвам желатина в 50 мл студена вода трябва да набъбне да стане като гъба , разбивам сметаната с 1 супена лъжица захар , след като желатина е набъбнал и е поел от водата слага  се в микороволновата за 1,2 минутки само за да се разтопи не трябва да завира в никакъв случай  Naughty  разтопения желатин се прибавя към заквасената сметана който се прибавят към разбитата сладкарска сметана и накрая прибавям киселото плодово мляко тази смес я слагам върху бишкотите и  заглаждам ,вътре има и ягоди нарязани на дребно ,накря прибавя внимателно разбитите на сняг белтъци

Ако имаш въпроси питай насреща съм  Hug

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 18:00 от kar4ita

# 295
попътувахме, така да се каже, и вече сме в русе. изморих се, но за децата беше ок. уви, родниднките къщи са малки, и се налага тук-таме да спим с филков по земята върху разни дюшеци и китеници, но пък децата се кефят на мах на бабино-дядово внимание, така че си струва  Peace

много писах по темите тия дни, амам после се замислих кому е нужно да чете моите размисли, и изтрих фермана. само ще кажа, че много от вас не са прави по много от въпросите, по които изказват крайно мнение, но точно понеже мненията са крайни, то няма смисъл да влизам в спор с аргументи. обикновено крайните мнения си остават такива дори при най-разумни и умерени твърдения, доказващо всячески противното.

феникс - честити ви кинти - да си ги изхарчите с кеф и мерак  bowuu

# 296
мерси, карчита  Hug на пьрво четене ми изглежда лесно,ще го пробвам.

# 297
Христос воскресе!
Честит рожден ден(със закъснение) на Марти на мама Mylene; Теодор на мама  Vaninaa,Самуил  на мама Geri, Борис  на мама psm! Hug Да са здрави и усмихнати децата и мамите!  bouquet

# 298
Лелеее вярно!
Честит рожден ден на Марти, Теодор, Самуил и Борис! Да растат здрави, палави и умни деца и да се радват на щастливо детство!

# 299
  • България
христос воскресе
Ей, много сте несериозни, Crossing Arms така се радвах че този път ще се видим Sad . Ние си изкарахме страхотно , сега сме в ПЗ . Прегледах набързо темата и да отразя  Mr. Green
Честито на рождениците да са здравички .
Специална честитка на Приказка  bouquet
Псм, правилно си решила да изчакай , потърси 2-ро , 3-то и т.н. мнение. Това го казвам постоянно  на всички . На мен също ми бяха казали, че карам куха бременност  Shocked
Силве и Смаилд , това което прочетох, че сте преживели в детската градина - УЖАС, настръхнах . Смаилд, а тази лелка казваш все още работи  #Crazy
Незнам кога пак ще мога да се включа.
А и да не забравя голяма честитка и на Румка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт