Дограма от фирма Valda

• 6 829
  • 11
  •   1
Отговори
Някой порачвал ли си е дограма от  тази фирма и какво ви е мнението.Предстои ми смяна на дограмата и съм се спряла на нея-те работят на рехау.Дайте си мнението.Тази фирма я избрах от изложението  в НДК-те ми дадоха най-добра оферта.

# 1
  • софия
имам дограма от тях отпреди много години, 6-7 не помня точно. досега никакви проблеми не съм имала. съвсем в началото като я монтираха, една зимна вечер се откачи крилото. нещо стана с горното отваряне, а навън валеше сняг. тогава на договора беше написан мобилния на собственика, звъннах му и след половин час дойде човек да го оправи. помня го, защото беше почивен ден и то вечерта. това май ми е бил единствения случай на адекватно отношение към клиента. миналото лято пак исках да поръчам при тях, но ми дадоха по-висока цена от други фирми.

# 2
  • софия
ние сме доволни от фирмата, сменили сме на 2 апартамента дограмата при тях и винаги са били точни и коректни.

# 3
  • София
Преди 5-6 години ни направиха 1 прозорец - все още нямам оплаквания, пу-пу да не чуе дявола. След монтажа имаше малко проблем, но на другия ден дойдоха и регулираха прозореца и оттогава всичко е наред. Като се има предвид, че съпругът ми се занимаваше с това, а той е много капризен и още отначалото ги изнерви. Фирмите за дограма безплатно свалят старата дограма, но обикновено я трошат и изхвърлят. Обаче моят човек си искаше старата дограма и им казал, че в договора пише "демонтаж на старата дограма" и това означава да му я демонтират читава, а не да я трошат. Та малко ги беше изнервил още в началото.
Сега иска да затваря терасата и след многото проучване, пак се спря на Валда. Вчера е сключил договора и е идвал човек за размерите. Не знам точно за колко дни ще стане прозореца, не го попитах, но ако имате търпение да изчакате докато приключат, веднага ще дам отзиви. И хич не се вързвайте на приказките на служителките в централния офис на фирмата, че ако не сключите веднага, ама още сега договор, после може да вдигнат цените. При нас се опитаха да минат с този трик и мъжът ми се обади от офиса им и поиска да отида и да му занеса 300 лв. за да сключи веднага договор, защото после щели да вдигнат цените. Само че, на мене изобщо не ми се ходеше "спешно" до там и му казах да им каже, че ако вдигнат цените над тази оферта, ще отидем при друга фирма. Това е засега. Като поставят дограмата, ще напиша отзиви.

# 4
От 2002 до сега  сме направили четири къщи и един апартамент с тях. Сега пак бяхме при тях за една поръчка. Доволни сме. Не сме имали проблем с дограмага. Но някои от пътите за размери идва по-квалифициран служител друг път по-малко. Но това е на късмет. На една от къщите, които правихме прозорците са със свод. Изработиха ги страхотно.

# 5
  • София
Нашата е от Валда. Много сме доволни- качествено изпълнение в срок, перфектен монтаж, много коректни отношения.
Ако ми потрябва, отново ще си поръчам при тях  Peace.

# 6
Дограмата е много добра, малко не сме доволни от обслужването, защото монтажистите са "мърлячи" и не бях регулирали прозорците както трябва, един от прозорците заяждаше, но като цяло сме доволни от фирмата. Не са перфектни, но работят добре и общо взето у дома всичките ни прозорци са от там. Като направя сравнение с фирма Sido (правиха дограмата в къщата на баба ми), които ми монтираха спукан прозорец, надраскани прозорци и т.н. Валда направо са супер.

# 7
Дограмата е много добра, малко не сме доволни от обслужването, защото монтажистите са "мърлячи" и не бях регулирали прозорците както трябва, един от прозорците заяждаше, но като цяло сме доволни от фирмата. Не са перфектни, но работят добре и общо взето у дома всичките ни прозорци са от там. Като направя сравнение с фирма Sido (правиха дограмата в къщата на баба ми), които ми монтираха спукан прозорец, надраскани прозорци и т.н. Валда направо са супер.
Че той монтаж е най-важен!

# 8
  • В долината на голямата река
От 2 години имаме дограма на Валда на единия прозорец и сме много доволни, като дойде време отново ще ги ползвам.

# 9
  • Тук и сега
Ние явно сме били от каръците. През 2006 г. ни сложиха дограма и в двете стаи. Между профилите имаше дупки и оттам прозираше и духаше. През зимата имаше страшен конденз върху прозорците, въпреки, че парното беше отдолу под тях и постоянно на 5. Само това мога да кажа. Лятото продадохме апартамента и сега друг си блъска главата с него. Но Naughty втори път дограма от тях - НЕ!!!

# 10
Благодаря ви за отговорите  момичета, вече порачах дограмата от тях и сега я чакам, надявам се да е всичко ок.

# 11
Дограмата е готова и днес ще ни я монтират ,поръчах си и врата за банята с две огледала нямам търпение да я видя. newsm44

Общи условия

Активация на акаунт