Отговори
# 270
  • Казанлък of all places
Успешен ден и от мен , момичета! Малко мрачно тук, но пък е толкова зелено, че направо ми топли душата !
Нашите планове по празниците включват ходене до Видин ( ура!ура! ), минаване през Габрово, минаване през Ловеч ( това на връщане) , фирмено чеверме и двоен Гергьовден ( татко и племенника ми). Трагедията е, че аз агнешко не ям...Simple Smile
Кейджи, много ми хареса вашата идея за БГ градина . Има много силна българска общност в Будапеща и знам,че освен градини има и училище ,и читалища. Много ми е интересно как говори вашето дете , на турски, на български , или на унгарски?  Laughing
И кротко с Токайското вино! Реката пази своите тайни.... Hug
Мистик, как си  Hug
БЗ, жено,айде бе!
И изобщо , вземете се стегнете и пишете! Simple Smile)))

# 271
Хопала само пробвам. пиша от телефонето. Значи кажете сега тъй не е ли либоф. Напълно мобилна с бгмаммата у джобот. Sorry за латиницата ша го оправя довечера. Xxx кака ви ;}

edited  Mr. Green на кирилица  bowuu Peace

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 19:33 от bz

# 272
Привет и от нас.
  bouquet
На мен малко ми беше скапано настроението 2 дена(задават се проблеми Sad), но вече взе да ми се пооправя. Добре, че мъжо е по-голям оптимист от мен да ме успокои малко. Чакам с натърпение деня в който ще съм в Бг Whistling. След празниците почвам да звъня в консулството, стискайте палци да се свържа бързо. Whistling ooooh!

Кайги много ме съмняваш с този апетит Grinning Wink. За детската градина е супер това че сте попаднали на българска такава. за хотела в Анталия мисля че Бенмари беше споменала, май ще трябва да продължиш с търсенето на темата. Laughing

Анджи голямо пътуване ще му дръпнете. Приятно изкарване на празниците.  bouquet

Бз добре си дошла на турска замя отново  Hug. Как е Дилара, с какви впечатления е този път от посещението в родината на мама?

Джорди, предвид случилото се в Бостанджи, мъжо ме съветва да не пътувам на натам за сега. Ще видим какво е положението след 2 седмици и тогава ще решим.  Confused

Мистик,и аз да питам как си? Hug Ходиш ли на работа? Миналата година не можа да ни заведеш на музей, айде тази година да се отчетем в Истанбул Модерн.  Grinning Heart Eyes

Това е за сега, друго не се сещам.
До скоро, по едно гуш за всички  Hug  bouquet

# 273
Здравейте милички,
По едно кафенце и от мен
Bz добре се справяш и от телефона  Wink ама верно много ни обичаш-без нас не можеш  Hug и ние така Hug
mistik много гушки пак от нес с Ивчо. Ела кажи как си, че така с мълчание много ни притесняваш.
Benmary, ей момееее забрави се в Булгарско. Ама в туъ Габраво е многоооо хубаво. Целувки на малкия-голям Ати. Видяхте ли се с Дризеви?
Andelina страхотно тур маршрутче сте си спретнали по празниците. Ние един пикник замислихме, но май го дават да вали. Приятелите казаха, че ако закаше се местим вкъщи в малката механичка-айде аз пак ще готвя и чистя, но...здраве да е-приятели , здраве и веселие да има!
Ghosn благодаря, че питаш за Ивчо-вече сме здрави катооо пушка, както казва малкия герой. Много леко я изкарахме тази шарка-пу-пу. МАлкия вече ходи с желание на ясла, ама се сети-след месец ще ни отписват. Но нищо-поне следващия месец дано повече спокойствие има вкъщи. А, то е ясно, че лятото ще се гледаме двамата вкъщи и по плажовете.
Аз бягам да търся подарък за майка и татко, че на 6 май живот и здраве ще празнуват 30  години съвместен брачен живот. На 1 май рано сутринта заминават на почивка в любима Турция и си мисля да дама подаръка на някой от фирмата да им го поднесе на деня. Само дано намеря нещо хубаво и ориганално.
Чао приятелки и много целувки!

# 274
  • Казанлък of all places
последния работен ден от седмицата свършииии! Наздраве!

# 275
Някой да знае, как е лейка на турски? Съвсем сериозно  Heart Eyes Hug

# 276
  • Истанбул
Честит 1.Май работещи момичета и неработещи труженички на семейния фронт Hug
Ние както винаги сме си на работа,за диализно болните няма празник,няма байрам Heart Eyes
Кайги лейка е çiçek sulama kabı
ÇAO Hug Hug Hug

# 277
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ  ПЪРВО ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕНАТА ! САМО ЗДРАВЕ, МНОГО ЗДРАВЕ !!!

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%8F_(%D0%B8%D0%BD%D0 … D0%B7%D1%8A%D0%BC)

= това е цветето дамско сърце (баба ми си го гледа в градината вече повечех от 30 години)...на всички неjни сърца в нашата тема по една росна майска китка  Hug  bouquet Hug

==================

Честит 1-BU MАЙ ! (според керката щом е празниk на труда хората тррябвало да работят  Crazy...ето майка и се отчита във форума  hahaha Mr. Green Hug)
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BD_%D0%BD%D0%B0_%D1 … D0%BE%D1%81%D1%82

УСМИХНАТ ПРОЛЕТ ДЕН, МАЦКИ!  Simple Smile Heart Eyes Grinning Laughing Sunglasses Wink Party Crazy Flutter Hug Peace  bouquet

# 278
  • Казанлък of all places
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКА ХАПКА!
Роси, не знам кои са любимите ти цветя, затова по мой вкус това : Желая ти живот весел и шарен като цветята! И много пътешествия !

# 279
Честит рожден ден, Сладка Хапка

Ето, нещо и от мен, че днес малко съм именичка

# 280
  • Казанлък of all places
Ghosn, айде да си жива и здраваааа!!! И много чисти пътища!

# 281
Гхносчето, го почетох с китка по cлучай името и  Mr. Green, ама Хапчицата съм забравила  ooooh! Blush...:

ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ! И ВСЕ ТАКАВА ВКУСНА ХАПЧИЦА  Mr. Green Party Flutter !

Heart Eyes Hug  bouquet

# 282
Благодаря, мили момичета!
Най-сетне сядам пред компа и бързам да ви почерпя с днешните кексчета:

# 283
  • Истанбул
Момичета здравейте HugВчера имах много работа ,не успях да ви прочета .Затова сега ще ви честитя на патерици
СЛАДКА ХАПКЕ   bouquetЧестит рожден ден HugЖелая ти много здраве и приятни моменти с любимите ти хора Heart Eyes  bouquet
ГХОСН ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  bouquet txtloves Two HeartsДа си все така позитивно настроена и жизнена Heart Eyes

# 284
Честит имен ден на Гхосн!   bouquet

и

ЧРД на Сладка Хапка!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт