Отговори
# 60
Да, доста гадничко беше...дожаля ми много и се чувствах виновна, че ние сме причината да умрат по такъв мъчителен начин животинките.  Cry

Хаксев то тия упражнения направо си е клане на животинките.  Grinning Преподавателката даже тогава като ме видя, че плача и вика поне има и някой, който да оплаче жабките, специални животинки са били  Laughing , а в Китай или Япония студентите по този повод, че използвали много жави за учебните лаб. цели са направили статуя - жаба в тяхна памет.  Simple Smile

Гхосн да, така е наистина... получаваме образно и практическа представа, но аз съм много чувствителна и за това може би я гледам ситуацията от друг аспект.  Simple Smile

Joy  hahaha Вижте на какво попаднах: http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=304092 в името на красотата какво ли не правят хората.  ooooh!
За тези, които не знаят тр език, в статията пише, че няколко известни личности (жени) в Турция са използвали за торбичките под очите, крем за хемороиди.  Laughing

# 61
че то това с крема за хемороиди е стар номер, бе джанъм. И аз имам един с тая цел и чат - пат се плескам. По торбичките, не по задника, там съм желязна  Mr. Green

Аз се върнах от семинар. Можете да се гордеете с мен: веки ден сутрин бягане, после занятия ( в сряда до 19:30 !!!), после винце, сън и т.н. Класика! Даже една сауна успях да вместя вчера. Сега тичам да шетам и да готвя. Бай-бай!

# 62
Хаксев - ти с 4, а аз с две леви рЪце  hahaha Mr. Green- как сам написала 'captivating', вид9 ли  Whistling ...хайде простено ти е ....искам рецептата за шахматната торта (по точки)  chef Mr. Green Hug

Снежке - ееей порастна и твоето момче  Whistling Mr. Green...ми нека се пипа бе, кво ...нали така се изучават ...Аз преди години прочетох  една статия за детската мастурбация , и че е в сЪвсeм нормално нещо. bowuu Crazy

Princess - и аз да потвърдя, това е изпитана работа у Aмериката (и върху мен, пак на хамериканска почва пробвах ..викам ако станe нещо , ша ги съдя ... Embarassed hahaha Joy)

Сладка - а така, ето още един изпитал магията Hа хеморидните кремове върху предните части (очите бееее  Shocked Mr. Green)

Гхосн - на теб една Дuярбакърска либеница тогаз , сладка , ама без калории .... hahaha Mr. Green Flutter

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/272265.jpg  -- 46.66 kg ooooohaaaaaa beeee  hahaha Whistling ooooh! Mr. Green (ша има за всички...не се блъскайте и пререждайте молА ви  Mr. Green bowuu)

# 63
  • Казанлък of all places
Уф, размърдахте се ! разгеле! Аз обаче отивам да пия бира с приятелка , а после ще готвя и ще превеждам. И ще ви държа под око. Черпя ви една бира и от наше име http://www.geekologie.com/2007/08/20/Mac-G3-Beer-Server.jpg - тоз дизайн само за мен!
Снежи, моето малко момче имаше един доста продължителен период , в който ръката му беше все в гащите и аз се бях втричила и изчела де що има литература по въпроса, включително си мислех, че аз съм виновна, защото , нали , поради липса на внимание...И това мина. Нека се изучава!
Ох, таз лИбеница да ми паднеее...аз си знам, добре, че не живея в турско, че все 1000 кила ще ходя! което,всъщност е лъжа, защото аз в турция някак си не пълнея...Как го правите тоз номер, не знам!
Уф, че съм патица! Ерсев, честито!

# 64
Сладка разсмя ме  Joy
За пръв път чух днеска за това нещо и ми беше странно.  Grinning
Поне ефект има ли?

БЗ  Laughing то тва мазило е било голям илач бе  Simple Smile ....
аз още такива проблеми нямам, но имам един друг сериозен проблем  Blush целулит  Sick не мога да се отърва от тях... единствено само к огато съм 54кг  Grinning ама така както си хапвам сладичко рядко съм 54кг.  Mr. Green
Кака БЗ, ние на тая либеница у нашия край и викаме бостан  Grinning

Ангелинка ами тез, които не пием алкохол жадни ли ще седим  Laughing дай и на нас нещо бе баджъм.  Crazy

# 65
D.P.  Mr. Green = Ей ти на тебе една безалкохолна биричка тогаз ...

http://farm1.static.flickr.com/7/11373545_9c61e72678.jpg?v=0

3a кремчеTо работи, работи при недоспиване особено ...щом помага там.... ,знаеш къде  Joy Mr. Green, значи ша помогне и на очета .... Crazy

А за целулита - мнoгoоооо вода, и всеки ден търкане с кафе ...ама аз го правя не с утайка, ми направо с Мехмет ефенди (Анге не слушай Embarassed Crazy -- ти го пиеш, а аз го ползвам за exfoliator  hahaha #Crazy Blush Mr. Green)

ps: а по нашuя край мнoгoто либеници/любеници/дини/пъпеши правят 'бостан'  Crazy Mr. Green Laughing

# 66
  • Истанбул
Аууу, каква приказка се е отворила самооооо! Crazy Ай, сега наред!

Ерсет, честито на половинката ти!  bouquet

Бз, абе тез джуки дет си ги изкарала на показ, на Танас ли са сега или на дилберката!? #Crazy Ох, много апетитни изглеждат, как съм ги изпуснала до сега!? newsm78 Ама аз все съм казвала и ще казвам, че в таз Турция все има нещо за откриване! Crazy
Леле, ти кафето за туй ли го използуваш!? Shocked А аз се питам у вас що не се намира Мехмет ефенди! Joy hahaha Joy
Значи, викаш, и в Диарбекир има хубави и сладки неща, а! ooooh! Joy Ето малко примери:

http://www.kocakoytarim.com/image001.jpg
http://www.diyarbakirtarim.gov.tr/foto/karpuz2008.jpg
http://www.tarimsalhaber.com/portalresimler/361.jpg
http://www.porttakal.com/galeriimg/1/281/f33c42c30f.jpg
Бз_ке, ти нямаше ли да ходиш днес някъде! newsm78

Принцеске, ей душица, и ти кат мене! Аз даже сякаш повече животинките съжалявам, отколкото хората, защото хората могат да се оплачат, да мислят, да работят и тн, а животинките, ако не ги пазим ние, горкичките не могат да оцелеят от нас! Sad ooooh! Обаче, те поздравявам за избора на професия! Hug Професия на бъдещето, с голямо значение и полза!
Абе, тоз крем на други подутини не действа ли!? newsm78 Напр дупе? Crazy Shocked

# 67
МиCTикова, тамън ми отне почти толкова време като да науча комунизъм , да науча Diyarbakır hahaha Crazy и ти сега пак ме объркваш с ДиярбEкUрcки неща  Naughty Whistling Mr. Green... А за този крем - ми нали точно това , щом работи върху подуто дупе, ще дейстав и на др. места  Embarassed...ей ....пролетта и хормоните гледате ли какво правят ooooh! Whistling hahaha Laughing ,,,,нЕма задръжки брате ....(къде трябваше да ходя бе ..малей ...какво забравих  newsm78, а сега де .....Утре знам ,че имам работа, ама днес какво имаше  Thinking Whistling....Това като вица за Груйо .." Груйо имаше ли шапкa?", "E па не знам - на Великден имаше капа"  hahaha Joy Laughing Mr. Green )

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 19:21 от bz

# 68
  • Истанбул
Ей мацки ама вие ептен го взехте туй лекарство за пенкелер=т.е цери всичко,ама е хубаво=има добър ефект върху съдовете и при тъмни кръгове под очите Hug

# 69
Е, и доктор ви го каза Laughing ..сега бържЕ към близката аптека за дупешки крем ....  Mr. Green Party Crazy

# 70
  • Казанлък of all places
Конкретно, доктор Хаксев - Проктогливенолът дали действа, че такова имам?  Rolling Eyes Embarassed Laughing
Бз, и аз бях тъй - гледам чиниите и си мисля, абе аз тези не ги ли измих? Embarassed

# 71
  • Истанбул
Ангелинке ако в състава му има хепариноид трябва да действа,това са всъщност медикаменти,които са добри и при синини по тялото=навехнато,ощипано четирибуквие Mr. Green

# 72
  • Казанлък of all places
Ей ся ша видя!
Моето голямо момче с цел подмазване си мина цялата понеделнишка програма, за да не го тормозим събота и неделя и да може да си рпави каквото си иска в Боженци . В резултат на което заедно "учим" - т.е. той чете и заедно обсъждаме - история. Уроците са за Османската империя. Има и големи глупости , има и малки глупости.

# 73
  • Истанбул
Бульо Ангелино,  Crazy ша помагаме, ако требе, тъй да се каже, от извора! Joy hahaha
Бз, ауууу,  Cry мноу съжалявам, йани! Hug ooooh! Ама, нали нас на има!  Hug

# 74
Ау, снощи по вечеря каква сладка приказка ви се е отворила...аферин сизе-бравос...А,пък аз по туй время не мога да се докопам до компютъра от детето...нейсе...

ангелино моме,за Ефендито-немаш поблем...А,това за екфолиажа с него,дет кака ви бз,го прави е много вярно...И аз от време на време се действам, ама с утайка  Simple Smile и кожата ми става като на бебиш  Wink.  И сладка хапка не съм забравила

адаш,вие днес ли отлитате,джанъм?Добър път и до чуване  Simple Smile на родна земя

дезърт,,много варварски опити правите в туй ваше школо,леле...на мен ми бе отвратително да прочета написаното от теб.,а камо ли да съм там Shocked..Идва ти да хванеш въпросната ножица и клъц-въпросната преподавателка  Close,или този,който е написал програмата ...

Общи условия

Активация на акаунт