ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 86 538
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 495
             Урааааа!Всичко е на мястото си! Peace
             Само едно въпросче  Embarassed Таткото го въведохме сега ще се появи ли утре в профила?Да поясня в родители в началото го има,но го няма в профила на родители с трите имена и ЕГН-то.

# 496
Миналата година Системата ви ЗАБИ!
Тази година пък не е готова изобщо.

И не е важно дали сте оправили един сървър или друг. Важното е, че не сте го направили когато трябва.
А именно, предварително.

# 497
е само при мене ли не става?  newsm78

# 498
Не мога да си представя, че тази система ще класира децата ни ooooh!
Името на детето ми е неправилно написано Whistling
Никой не отговаря на формата за обратна връзка Crossing Arms
Децата стават майки, а майките се губят по трасето... Thinking
Как да вярваме на системата newsm78

# 499
Toку-що регистрирахме детето на една приятелка на моя комп. и сега нещо се омеша и като натисна на секция "Деца" ми излиза нейното дете,защо е така при полужение,че всичко си е ок и сме с ралични профили.
Май всички станахме едно задружно семейство.

Почисти си кеша на браузъра. Може проблема да е от това. Преди да го направиш излез през изход, ако има такъв.

# 500

Сега ще се оправи. Станало е объркване с актуализациите.

# 501
  • София
Все пак тая система има някаква мисъл пък дори и грешна не ми се мисли ако беше свързала в такова родство синът ми и баща му. Laughing
Що при мен ги свърза... Joy И продължава, въпреки уж оправения сървър.

# 502

Сега се оправи. Станало е объркване с актуализациите.

# 503
И при мен още не е оправено #2gunfire

# 504
Все пак тая система има някаква мисъл пък дори и грешна не ми се мисли ако беше свързала в такова родство синът ми и баща му. Laughing
Що при мен ги свърза... Joy И продължава, въпреки уж оправения сървър.

Сега се оправи.

# 505
При мен същото се получи стои името на дъщеря ми и мъжа ми с неиното ЕГН,а къде отиде моето не е ясно.И още един въпрос защо като са обединени профилите на цялото семейство горе в дясно стои само името на дъщеря ми,а сина ми къде е и трябва ли да попълвам всичко по два пъти.

Проверете пак. Трябва да работи.

# 506
готово  Joy ,ама как се радваме на неща,за които се убихме от нерви и които трябваше още в понеделник да сме ги попълнили.Та аз пак си задавам въпроса кога ще продължим по стъпките или пак ще е утре утре ще стане след 15ч а пък ще се получи в 20ч

# 507
  • София
До ИСОДГ
Благодарим Ви за изключително "представителната" справка, отразяваща възможностите на системата. Може би все пак би трябвало да има и някаква информация за броя транзакции(операции)/сек., свързани с функциите за регистриране, както и някои други по-специфични възможности на вашата система, а не безсмисления обобщен трафик в Bit/s...
Това би ни дало доста по-добра представа с какво ни се налага да работим!

# 508
             Урааааа!Всичко е на мястото си! Peace
             Само едно въпросче  Embarassed Таткото го въведохме сега ще се появи ли утре в профила?Да поясня в родители в началото го има,но го няма в профила на родители с трите имена и ЕГН-то.

Да, може да влезете в профила и да видите таткото.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт