ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 86 544
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 870
Ето тогава един конкретен въпрос, по техническата част, тъй като очевидно на някои хора им е трудно, да си го извадят от контекста:

След коя конкретна дата можем да разчитаме, че като влезем в системата ще е възможно да попълним всичко наведнъж и няма да има бъгове, за да не се опитваме да го правим по-рано и така взаимно да си пречим и да си губим времето?
Пускането на всички функционалности ще бъде обявено на сайта. Препоръчваме ви да изчакате новината и след това да влезнете и да редактирате профила си по новите правила. Актуализации по семейните профили ще са възможни по всяко време до 18:00 ч. на 21.05.2009 г.

# 871
  • София
Искам да попитам екипа на ИСОДГ, понеже системата ме изхвърля и реална кореспонденция явно може само от тук да се направи:
Направих актуализация на профилите на двамата родители, разгледах критериите/точки, подредих кандидатурите по ОДЗ, ..защо при опит да добавя нова кандидатура опциите са неактивни?

# 872
На полето Адресна регистрация какво трябва да се напише "Настоящ адрес" или "Постоянен адрес"?

# 873
Цитат на: kg.sofia.bg в Сряда, 08 Април 2009, 16:54
Цитат на: nandi в Сряда, 08 Април 2009, 16:35
Аз не разбирам защо са ощетени родителите, дето са безработни с обезщетение и им се внасят осигуровки от бюрото по труда.Няма логика, само осигуряващите се го доказват с дан. декларация от миналата година, другите могат да си докажат осигуровките  с бележка от НОИ.Това към екипа на ИСОДГ.

Имате основание. Ще поставим този въпрос пред Дирекция "Образование". Ние не можем да вземем решение по него.

# 874
защо ми се показват само кандидатурите за одз ,а останалите които преди бяха предварителни кандидатури ги няма.интересувам се ще се активират ли отново когато детето навърши три години?

# 875
  • На края на вселената!
Към ИСОДГ - Ще се появи ли, както преди беше, че по-голямото дете посещава определена градина. В момента го няма. И как ще се определи автоматично ДК1 ?

# 876
Toку-що ми изписа,че системата не работи в момента.
А исках да попитам ИСОДГ и още нещо-в полето където пише "Работодател" трябва да напиша името на фирмата на мъжа ми или работодалетят му?
Мерси.

# 877
Към ИСОДГ:
Защо при избор на нови детски градини, някои са активни с празни квардратчета, а други са неактивни и имат отметка в тях. По какви правила е това ограничение?
Най-интересното е, че това е така точно за градините, които сме си харесали Cry

# 878
  • София
Къде може да се добави административния адрес на фирмата, в която работи майката и бащата - няма как да "се изчисли автоматично" ако не се въвежда никъде?!?

# 879
Ето тогава един конкретен въпрос, по техническата част, тъй като очевидно на някои хора им е трудно, да си го извадят от контекста:

След коя конкретна дата можем да разчитаме, че като влезем в системата ще е възможно да попълним всичко наведнъж и няма да има бъгове, за да не се опитваме да го правим по-рано и така взаимно да си пречим и да си губим времето?
Пускането на всички функционалности ще бъде обявено на сайта. Препоръчваме ви да изчакате новината и след това да влезнете и да редактирате профила си по новите правила. Актуализации по семейните профили ще са възможни по всяко време до 18:00 ч. на 21.05.2009 г.

Конкретна дата във Вашия отговор не виждам, следователно нямате никаква идея кога ще си отстраните бъговете в системата. Не ми е приятно, че ме ангажирате с постоянно следене на новините в сайта. Датите които трябваше да следим бяха изнесени - "От понеделник (6.04.2009 г.) ще имате възможност да актуализирате профилите на семействата си съгласно новите правила за прием. " Логично е в първия втория ден сайта да е по-натоварен, но след това би следвало да се нормализира.
Кога смятате Вие - конкретно, да създадете нормални условия за ползване на въпросната система?

# 880
  • На края на вселената!
А исках да попитам ИСОДГ и още нещо-в полето където пише "Работодател" трябва да напиша името на фирмата на мъжа ми или работодалетят му?
Мерси.

Обясни по-подробно случая - на трудов договор ли е, свободна професия, едноличен търговец, комбинация ли е?

# 881
Искам да попитам екипа на ИСОДГ, понеже системата ме изхвърля и реална кореспонденция явно може само от тук да се направи:
Направих актуализация на профилите на двамата родители, разгледах критериите/точки, подредих кандидатурите по ОДЗ, ..защо при опит да добавя нова кандидатура опциите са неактивни?

Моят проблем е същият. Някои ДГ са активни, други не, но са обявени свободни места за тях. По-конкретно става въпрос за 85 ЦДГ в район Красно село.

# 882

Конкретна дата във Вашия отговор не виждам, следователно нямате никаква идея кога ще си отстраните бъговете в системата. Не ми е приятно, че ме ангажирате с постоянно следене на новините в сайта. Датите които трябваше да следим бяха изнесени - "От понеделник (6.04.2009 г.) ще имате възможност да актуализирате профилите на семействата си съгласно новите правила за прием. " Логично е в първия втория ден сайта да е по-натоварен, но след това би следвало да се нормализира.
Кога смятате Вие - конкретно, да създадете нормални условия за ползване на въпросната система?

Съгласна съм с мнението и се присъединявам към въпроса.

# 883
Мерси.

Обясни по-подробно случая - на трудов договор ли е, свободна професия, едноличен търговец, комбинация ли е?
На трудов договор е около 4 години.

# 884

Моят проблем е същият. Някои ДГ са активни, други не, но са обявени свободни места за тях. По-конкретно става въпрос за 85 ЦДГ в район Красно село.

И аз да цитирам точни ДГ:
53 ЦДГ в Илинзен и 150 ЦДГ в Оборище.
Техните полета са неактивни, предварително маркирани, а имат обявени свободни места.

Общи условия

Активация на акаунт