Частна детска ясла в София

• 160 542
  • 810
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви за информацията, но 300 евро ми се виждат малко множко!Може да се поразходя до там и да видя за какво става въпрос!

# 106
  • Sofia
И аз се колебая за Светлина, защото ми е близо до нас, но пък 300 евро е доста за там, такава е таксата за Чуден свчт, а там си струва определено...

# 107
Темата наистина е полезна и се радвам, че се посъживи! Аз все още съм в процес на избор на ясла, затова ще помоля за информация за ЧДГ "Мария Магдалена", както и дали знаете за частна ясла/градина около Руски паметник? Благодаря предварително за споделеното  bouquet
ako ne ste si namerili qsla znam edna mnogo dobra

# 108
Приемам всякакви предложения в района!

# 109
  • Sofia
"Доверие" има ли сайт? Не успявам да открия  newsm78

# 110
запис, ще следя темата, защото и мен живо ме интересуват яслите Simple Smile

# 111
  • София
Здравейте,

и аз се записвам да следя темата Simple Smile. Наистина е много обширна и се заемам да я чета лека, по лека. Ще се радвам да ми препоръчате детска ясла в Гоце Делчев, Стрелбище или Лозенец. От септември се връщам на работа, а за общинска ясла в района нямаме шанс Rolling Eyes

# 112
Здравейте и от мен мами. Включвам се в темата, защото искам да споделя отличните си впечатления от една новичка частна ясла в Младост 3. Малко деца, персонално внимание към малчовците (буквално), показват ми хлапето на скайпа - в реално време как се забавлява, как спи, как яде. Собственичката е една бойна мадама, много дейна, със земно отношение и най-важното - майка! Имат и педагог. Водят децата на разходка в близката градинка, а сигурността е на ниво - всяко детенце е хванато за възелчето на едно дълго въженце, така хем се забавляват на влакче, хем няма опасност някое да се отклони от групата. Храната е от Ози, а в допълнение абсолютно задължително се дават плодове. Не на последно място цената също е супер - 440 лв. Когато детето не е посещавало градината, не дължиш такса!!! Да не забравя - много добро впечатление ми направи фактът, че дават на родителите спалното бельо на децата за пране - така поне можеш да си сигурен, че наистина е чисто, и не е обработвано с препарати, които могат да доведат до обриви или пък алергии. Мога да напиша още страшно много по темата, но най-добре е заинтересованите мами да се убедят сами, като отидат на място. По-нагоре в темата видях, че е посочен адресът и има и телефонът на собственичката.

# 113
ikibiki, това с въженцето не ми изглежда никак безопасно - ако едното дете дръпне малко по-силно всички са на земята, незнам откъде е тази идея, но не ми изглежда никак добра. По добре за ръчичка! А най-добре в собствено дворче! Не мисля, че за ясла е вариант месната градинка с бацили и тук-таме болни дечица. Можеби за детска градина, за занималня, за деца над 4-5 години, но за ясла - не ми изглежда приемливо. Но това си е лично мнение, без да искам да обидя собственичката - "бойна мадама".

# 114
здравейте отново.искам да кажа,че с икибики сме в една група и може би тя е имала предвид,че собственичката е темпераментна и емоционална и решителна жена.това,което иска за децата от групата е същото,което иска и за своето дете-то също е в тази група.а придвижването с въженцето съм го гледала по филмите.вчера тя ни прати снимки как вървят децата така и не мисля че е опасно-две жени са.а всегашните условия с липсата на детски градини,мен този вариант ме устройва напълно,защото яслите с дворче са по 600лв

# 115
миуето, ikibiki,  хайде стига реклама на въпросната ясла, ако обичате! Всички разбрахме къде се намира, колко е евтино е колко е готина собственичката. Разбирам някой да задава въпроси за частна ясла в Младост, а вие да отговаряте, но няма такива интересуващи се, а вие в момента правите безплатна реклама. Stop

миуето , за твое сведение, не всички ясли с дворчета струват по 600 лв. 

# 116
  • София
marini, мисля, че ти питаше за Детство мое, попитах моята приятелка как се чувства нейното детенце там и ето отговора /копирам директно/:
За яслата за сега съм доволна, стараят се и се опитват да направят някакъв баланс между изисквания на майки и това което могат да предоставят. Все още са 4-ри деца, като само Злати е на цял ден. Харесва и, може да похленче малко сутрин, ама рядко. Имат йога 2-ти в седмицата, ще имат английски(за сега нямат), народни танци, общо взето каквото искаш може да ти oсигорят. Като всичко влиза в цената - 600лв. Спалното помещение е отделно. Максимален брой деца са 12. Плащаш само за дните в които посещаваш градината. Кухнята е "мама Луси", Златина е харесва. Това е в общи линии.

Чие дете ходи в Мериленд? Може ли повече информация? Детето ми в момента е с 2 бавачки /сменят се през ден/, но с едната имам проблем и се замислям за ясла, препоръчаха ми тази. Лошото е, че собственичката каза, че приема само целодневно вече, а исках да започне 2-3 дни в седмицата, а за останалото време да си ползвам другата бавачка. Притеснявам се дали ще се адаптира, за да тръгне изведнъж целодневно на ясла. Моля, дайте каквото и да е инфо - добро или лошо!  bouquet

# 117
Ами това с въженцето съм го виждала във Виена, струва ми се добра идея. За сега не съм забелязала синини и ожулвания нито по китката, нито по колената (освен едно по колената, но падането беше осъществено пред очите ми, докато аз го държах за ръката   Shocked). А за личното дворче - подкрепям с две ръце, за съжаление това е трудно осъществимо. И пак за съжаление - оградените дворове на яслите явно пак са трудно достижими - с този недостиг на места. 

Що се отнася до рекламата - не исках така да прозвучи. Просто се включих в тема "Частна детска ясла в София"...и реших да изкажа мнението си за една такава. Все пак може пък на някой тази информация да му е полезна. На мен лично точно тази информация - мнения на майки, много ми липсваше, докато търсих местенце за детето ми.

# 118
Olive , маита дъщеря е в Мериленд , тя една от първите записани деца Simple Smile . Много съм доволна , цената е 500 с храна , плодове , фрешове и т.н . Има собствен двор с люлки пързалка и разни такива . За отношението към децата нямам никаква забележка , най - показателно е че от както е на ясла знае много повече неща , от колкото когато аз си  гледах  Embarassed .Групата е за максимум 10 деца , като след това направо минават към градинска група . Ако те интересва нещо по конкретно пиши на лични Simple Smile . А за притеснението ти дали ще свикне , мисля че няма защо да го мислиш ние свикнахме много бързо , та после не иска и да си тръгва и плаче   Laughing Ние в началото бяхме до обяд  и после по цял ден, но всеки ден , най добре отиди и говори със собственичката (Мери) , мисля че ще се разберете нещо , тя е много разбрана и точна жена. Желая и успех!

# 119
  • София, Младост
Здравейте!
Интересувам се от тази ясла в Младост3. Децата в апартамент ли се гледат, целодневна ясла ли е и какво е работното време?
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт