Частна детска ясла в София

• 160 561
  • 810
  •   1
Отговори
# 90
Моя приятелка записа детето си в Детство мое - някой беше питал по-горе, мога да я попитам след 1-2 седмици как се адаптира детето и дали й харесва. Детето беше ходило само 1 ден, когато я видях, останала е с рев сутринта, което е нормално, но не е искала да си тръгва вечерта и била весела, което звучи добре. Таксата - 600 лв. на месец с вкл. храна.

Много ще съм ти благодарна, ако споделиш впечатленията на приятелката ти от тази градина. Аз последно на нея съм се спряла и другата седмица ще отида и да я видя, но все пак няма да е лошо да чуя и мнения на вече посещаващи я! Благодаря!  bouquet
На мен също са ми по-удобни градини около пазара на Красно село, но освен "Пламъче" друга дали има? За там не прочетох много хубави отзиви в предната тема!

# 91
  • София
Чета,чета и не мога да разбера какво значи с храната или без хранат ooooh!Да не би да има родители дето и храната на детето  да си носят в градината Shocked
Има, аз например. Когато детето ти е алергично нещата стоят различно.
Брех и рима има Simple Smile
Тъкмо се засилих да дам същия отговор и видях, че някой вече го е направил.
diana_t, може ли да ми кажеш колко е голямо детето ти, в коя ясла ходи и как се справяте с носенето на специална храна? Имам предвид по-конкретно как се чувства детето от идеята, че трябва да яде нещо различно от останалите и въобще прави ли му впечатление?
Мерси.

Ходеше във Вила Вилекула, но...не бих ти я препоръчала. Има много доволни и недоволни от там. Започна да ходи малко преди да навърши 2 годинки. Не му е правило никакво впечатление, тъй като то бебе знае, че не се пипа и яде нищо друго освен неговата си храна. Просто си беше свикнало детето, защото не му е давано от яденето на друг, не е черпен...така, че в това отношение не съм имала проблеми. Слагаха го на отделна масичка в началото, но като видяха, че не си бъркат по паниците го сложиха при другите.
Всяка вечер приготвях три различни купи - закуска, обяд и следобедна закуска. После ми ги връщаха, миех и вечерта пак. Но при него положението беше много тежко, защото не ядеше от нищо, което даваха там...солети, плодове, кифли, сокове...нищо.
Но да ти кажа, че всичко се израства без последствия, когато спазвате диетата. Малко е офтопик, но...да те успокоя Simple Smile Сега вече си ходи на ДГ, яде всичко и по много от забранените храни Simple Smile

# 92
  • София
Благодаря на всички за идеите   bouquet, ще прегледам сайтовете!

Ферди, не се притеснявай, много лесно свикват без кърмене, когато мама я няма - знам, защото от 1 г. съм с бавачка, а още кърмя моето дете, няма проблеми да заспива без мен наобяд.

Marini, ще питам непременно и ще ти кажа как върви след 2-3 дни.

Между другото мислите ли, че някоя ясла ще се съгласи детето да ходи само 2 дни в седмицата?

# 93
Здравейте и от мен записвам се да следя темата  !
Искам да пусна детенце от август или септември/когато ще е на 1г. и 8-9м./ на у-ще и понеже нямаме шанс за държавно заведение ще се наложи частно .Живеем в Лагера дайте съвет .Къде да се ориентирам Бели Брези .Стрелбище ,Красно село са ми близо но вече Бъкстон и Борово не ме устройват.

# 94
Прегледай линка в поста ми на предната страница! Тази градина е в "Стрелбище"  Peace

# 95
Чудесна тема, много полезна.
Впечатлих се от прочетенто за ЧДГ "Сънчогледи".
Ще следя темата с интерес..
Интересувам се от ДГ в района на Младост, Плиска и..близките околности..
Най-важните ми изисквания са свързани с персонала  и с това да има двор градината.. Grinning

# 96
diana_t, мерси за отговора  Hug
И при нас нещата са много зле за момента и да ти кажа, доста ме обнадеждаваш, защото си мислех, че подобни алергии отшумяват с времето, само ако са били в някоя лека форма.
Радвам се, че при вас всичко е наред вече!

# 97
Здравейте момичета!Аз съм нова за темата,но искам да споделя радостта си от това,че успяхме да намерим прилична яслена група за малкия,защото се нагледах на какви ли не претендиращи градини,но като се вгледаш в детайлите и падаш.Тази групичка е в Младост 3,води я педагог и собственичката-а според мен е важно собствениците да присъстват,поради прекия поглед.Има две площадки до блока,като едната на мен ми допада повече,нищо че там има кафе.Такива разкошни дървета има ,че в пека децата са на сенчица.И таксата ме устройва-440лв,а тя се оказа най-ниската в младост.ходихме в не без известната Бърборани и толкова нелюбезно ни показаха само стаята за игра,а в спалните не ни пуснаха дори.Там искат 500 лв на месец,като ходи не ходи детето си върви такса 350лв.Не може да таксуваш нещо,което не е ползвано.И в общи линии ми падна голям товар.Надявам се и при вас всичко да се случва по възможно най-добрия начин.Но за мамите в Младост,които са в безпътица препоръчвам отговорно тази група.О,забравих да ви кажа една страхотна екстра-можеш да видиш на Скайпа детето.

# 98
миуето-Би ли написала името и адреса или тел. на тази ясла в Младост 3 ?
Ние снощо ходихме до Колокино/Младост-2/ ми -голямо разочарование.Беше ми обяснено ,ч е децата лятото са ваканция и няма да има никакви занимания /рисуване , оцветчване изрязване пластелин/ т.н. обучение ще започнело септември.В стаята за игра има огромен телевизор с електронно лъчева тръба, който ни казаха че няма д асменят с друг/без облъчване/ и който се пуска на децата за да си почиват/така и не разбрах колко време на ден, но съм сигурна ,че е с часове/.За извеждането на вън -без коментар

# 99
миуето-Би ли написала името и адреса или тел. на тази ясла в Младост 3 ?
Ние снощо ходихме до Колокино/Младост-2/ ми -голямо разочарование.Беше ми обяснено ,ч е децата лятото са ваканция и няма да има никакви занимания /рисуване , оцветчване изрязване пластелин/ т.н. обучение ще започнело септември.В стаята за игра има огромен телевизор с електронно лъчева тръба, който ни казаха че няма д асменят с друг/без облъчване/ и който се пуска на децата за да си почиват/така и не разбрах колко време на ден, но съм сигурна ,че е с часове/.За извеждането на вън -без коментар
Ето телефона 0899 163 853.Казва се г-жа Караславова.Тя е млада жена и много приятен човек.Държи се много земно и благо.Надявам се да останеш доволна и ти.

# 100
Здравейте, някой може ли да ми каже нещо повече за частна ясла "Светлина" в Овча купел? Интересува ме каква е обстановката, цената, дали сте доволни и такива неща!Налага ми се да запиша сина ми възможно най-скоро и попаднах на тази ясла, която е и много близо до нас! Ако някой може да ми даде някаква информация, ще сам много благодарна!

# 101
  • Sofia
Обстановката е много добра, къщата е чисто нова, на 1 година точно. Има помещение за хранене, за игри, отделна стая за сън с кошарки. Готин двор, на който ги извеждат всеки ден. Работят от 7.30 (ако не се лъжа, ние ходим от 8.30) до 18.00 с възможност за удължено работно време. Има възможност за курс по английски по Хелен Дорон - той се плаща допълнително.
Аз съм доволна и най-вече детето е доволно. Госпожите ни са много добри и мили!

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 13:55 от Шунка

# 102
  • София
Обаждах се април месец в Светлина и ми казаха, че таксата за яслата е 300 евро (да не би да имат по-висока такса за новоприети деца Laughing). Като база само отвън съм разглеждала, наистина е хубаво. Бях решила да запиша детето си там, защото и на мен ми е на 400 метра от къщи, но чух много негативни мнения и то от хора, на които имам доверие. От личен опит нищо не мога да кажа, обаче аз не бих пуснала детето си там.

# 103
  • Sofia
Ивон, възможно е да е и 300 евро наистина, ние не сме в яслената група вече и информацията ми е старичка. Съжалявам за подвеждането! Махнах я, да не става объркване.

# 104
  • София
Ивон, възможно е да е и 300 евро наистина, ние не сме в яслената група вече и информацията ми е старичка. Съжалявам за подвеждането! Махнах я, да не става объркване.

Е, не е подвеждане, може наистина за яслената група да е по-висока таксата или пък да става въпрос за таксата от септември.  Peace Понеже аз като говорих по телефона с директорката така и не разбрах дали текущо приемат деца или правеха записване за новата учебна година.

Общи условия

Активация на акаунт