Частна детска ясла в София

• 160 565
  • 810
  •   1
Отговори
# 255
http://www.cosmos-kids.org/ - 700 без храната. Мн е приятно, в уютно, малко дворче, говорят на децата само на английски.

тия хора или са се побъркали или аз много съм затъпяла и изостанала докато съм си стояла вкъщи ...... Crazy

# 256
  • София
Що? То е за чужденци измислена тая работа...

# 257
Някой има ли нова информация и впечатления за Светлина.Това,което четох е стара информация  и мненията са доста противоречиви.

# 258
Някой има ли нова информация и впечатления за Светлина.Това,което четох е стара информация  и мненията са доста противоречиви.

На предните 1-2 страници има нова актуална информация за "Светлина" от Mi6i76.
Аз още не съм ходила на ул. "6-ти септември" да видя новата им градина там, която би трябвало да отвори от 1 септ.

# 259
  • София
Здравейте. Миуто Би ли ми дала повече инфо за яслата в Младост 3.Разбрах че е в апартамент, а каква е настоящата такса и горе долу колко деца са в момента.Предварително ти благодаря.

# 260
  • София
Извинявайте, а някой знае ли точно къде се намира "Цветенце"? Защото ми казаха Красно село, а тук чета, че е на последната спирка на тролей 2-ка, което си е Бъкстон вече...

# 261
autumnspherе, в Красно село е.

http://www.tsvetence.com/

# 262
  • София
Много благодаря!

# 263
Не мога да се сдържа да не похваля ясла "Цветенце". Детето ми порасна и от една година ходи на държавна градина, но от 1,3 г. до 3 г. посещаваше "Цветенце" и съм изключително доволна. Много отговорен и любезен персонал, а директорката е най-мила и добра от всички. Със сигурност, ако имам второ дете, и тази ясла съществува, няма да се поколебая ни най-малко да я пусна там.

# 264
  • София
за частната детска ясла в Люлин-Криси,знам че таксата е 450 лв.,имат малък двор,самостоятелна сграда,медицински персонал.влизала съм вътре,за да взема племенника си и имам добри впечатления от базата.освен това близо до детската ясла има и частна детска градина,така че като станем на 3-4 ще се прехвърлим в съседната сграда.

Явно си нова във форума и сигурно не си чела случката с потресаващата безотговорност и небрежност на персонала в ЧДЯ "Криси" в Люлин: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420570.0

Аз въобще не бих си помислила да си дам детето там, и на теб препоръчвам да стоиш по-далеч от тях. А междувременно може да ги затворят или най-малкото да ги санкционират, чакаме резултатите от проверката.

И аз да споделя за яслата, вечерта преди първия ден на малкия в яслата, прочетох темата (вече бях платила и т.н.). В такова чудене изпаднах какво да правя, най-малкото след 2 седмици тръгвах на работа и ако откажех яслата, всичко щеше да се обърка. Мислих, съветвах се с кой ли не и реших да го пусна ( не че ги оправдавам за случилото се, но според моите мисли това навсякъде може да се случи (или аз се успокоявам така Thinking)). Пуснах го със свито сърце, но честно казано съм много доволна. Малкия се адаптира изключително бързо, на втората седмица вилнееше и персонала много добре се грижи за децата.

Като база няма да обсъждам, защото наистина е направено за ясла и е новичко. Занимават ги.

Аз лично се надявам да не закрият яслата, защото наистина засега сме много доволни.

# 265
  • София
Е, поне да почнат да си заключват вратите!! ooooh! #2gunfire

# 266
  • София
Сияна да не е там? Simple Smile
Близо ми е до работата тази градина.
olja, колко  е таксата в Цветенце?

# 267
  • София
550 с храната от Ози.

# 268
  • София
Благодаря!   bouquet

# 269
http://www.cosmos-kids.org/ - 700 без храната. Мн е приятно, в уютно, малко дворче, говорят на децата само на английски.

тия хора или са се побъркали или аз много съм затъпяла и изостанала докато съм си стояла вкъщи ...... Crazy

какъв е проблемът, не разбрах? Синът ми беше там два месеца и половина, много съм доволна, наистина съм доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт