Частна детска ясла в София

• 160 611
  • 810
  •   1
Отговори
# 465
Някой да има вече отзиви за Grand garden в Драгалевци?

# 466
За "Home, sweet home" - преди да дадем Дари в Доверие, се бяхме ориентирали натам, тъй като се намира почти зад нас и щеше да ни е много удобно. Нямаха места, но ми казаха, да отида да попълня една форма и да се запиша защото имали много желаещи. Отидохме, попълва се един въпросник, къде живееш, какво работиш и т.н., и ни обещаха, че ще ни се обадят след 6 месеца тогава. Обадиха ни се почти 1 година по-късно, това лято. Ние вече бяхме загубили интерес, но понеже все ми се иска да ми е удобно мястото отидох да проверя. Казаха, че реда ни е дошъл, че отначало ще ходи на 1/2 ден, след като спре да плаче ще е по-цял ден. Заплаща се само времето през което е ходило, купува се нещо като ваучер за определен брой часове. Храната се заплаща отделно. По мои сметки тогава, таксата в Доверие беше 480 лева, там излизаше към 500 ако ходи цял месец. Децата са разделени на 2 групи - по-малки и по-големи. Нямат бебета, мисля, че взимаха над 1 год. и 6 месеца. Намират се в стара къща на 2-рия етаж. Малките са в едното крило на къщата, големите в другото. Заниманията им според мен са на едно място, защото невиждам къде другаде, имат един голям хол с пиано. Дворчето е отзад на къщата, малко, заградено е. Храната е кетърнг, карат я. Групите са малки - по 7 деца. Поне така ми беше обяснено.
Лично мен това което ме смути беше собственика. Млад мъж, на около 40, целия в ланци, и доста мургав. Човека се държеше много мило и възпитано, но просто външния му вид е доста странен за собственик на ДГ.
Моя приятелка си дава там момиченцето и е много доволна. Нея също я е озадачил собственика, но била питала насам натам и казали, че е музикант.
Лятото бяха сложили транспаранти и в парка Заимов, че имат свободни места. Явно наплива вече не е толкова голям или пък хората се отказват заради кризата например.
Ние преценихме, че Дари си е свикнала в Доверие и няма кой знае какви преимущества там за да травмирам детето с местене и затова не я преместихме.

# 467
Благодаря ви, ще я пропуснем май.

# 468
  • София
Понеже много коментирахме "Доверие", искам да попитам мамите, чиито дечица вече ходят там - как беше адаптацията? Оставяхте ли ги първо няколко дни за по няколко часа или веднага за цял ден? Като ходих, ме уверяваха, че не ги оставяли да плачат. По принцип дъщеря ми лесно свиква с хората, стига да има кой да се занимава с нея, но все пак ми е малко притеснено...

# 469
Моята дъщеря посещава "Приказната фея" зад Радисън. Мога да кажа само хубаи неща за тях - чисто, храната е вкусна /моята е злояда, но там яде/, има двор, а и е в центъра, което е много удобно, поне за нас. Малко деца са в групата и на всеки се обръща внимание, за тях основно се грижат Ева и баба Цецка, които са много грижовни към новодошлите и успяват да ги спечелят.Препоръчвам горещо!
Здравейте,
Можете ли да дадете координати на "Приказната фея" зад Радисън? Аз ги откривам само в кв. Хаджи Димитър, а там ми е далече. Много благодаря предварително!

# 470
В " Приказната фея " нямат места до края на годината, намира се на ул. Мальовица 4, това е една пряка на " Граф Игнатиев ", малка е улицата, 50-ина метра. Днес ходихме до там, отвори ни собственичката мисля, отвътре се чуваше неистов плач, изглеждаше ми изнервена Confused Самата къща изглежда по-мрачна, отколкото на страницата в интернет.
И на мен ми казаха " зад Радисън ", та ми се наложи да прекося цялата улица " Шишман ", от нея като излезеш на Графа завиваш наляво, първата или втората пряка се пада.
Момичета, може ли отзиви за " Ново поколение ".  bouquet

# 471
Зад Радисън на ул. Хаджи Димитър се намираше яслата им, която вече я няма, както обясних по-горе.
На сайта им има актуален телефон, аз звънях на него: http://www.prikaznatafeya.hit.bg/

# 472
Понеже много коментирахме "Доверие", искам да попитам мамите, чиито дечица вече ходят там - как беше адаптацията? Оставяхте ли ги първо няколко дни за по няколко часа или веднага за цял ден?

Нашият случай не е показателен, защото детето ми идваше от друга ясла и нямаше период на адаптация. Но персоналът там е грижовен - наистина смятам, че ще направят всичко възможно детето ти да се чувства добре. Успех!

# 473
Понеже много коментирахме "Доверие", искам да попитам мамите, чиито дечица вече ходят там - как беше адаптацията? Оставяхте ли ги първо няколко дни за по няколко часа или веднага за цял ден? Като ходих, ме уверяваха, че не ги оставяли да плачат. По принцип дъщеря ми лесно свиква с хората, стига да има кой да се занимава с нея, но все пак ми е малко притеснено...
Дъщеря ми остана за цял ден от първия път. Тя пък не е от най-лесно приспособяващите се, но нямаше проблем. Наистина не ги оставят да плачат, а особено от малката група бях много доволна. Много хубаво ги гледаха, с много внимание.

# 474
Здравейте момичета,интересува ме частна ясла в кв.Красна поляна и околноста.НИщо не намирам в нета.Моля,ако някой може да ми помогне с инфо и отзиви да ми пише.Ще следя темата,защото наистина е полезна  Hug
Благодаря предварително на всички,които ще споделят мнението си   bouquet

# 475
Здравйте момичета.Отдавна не съм писала,защото понякога целта на форума се изопачава,но ви чета редовно.Моят син ходи на ясла в Аника в Младост3 и сме страшно доволни,но имам приятелка,която живее в Дружба 1 и се интересува от частна ясла.Дали някой може да ми каже има ли в този квартал такава и колко е таксата?

# 476
Ох... записвам се да ви следя... има доста да изчета, ама е късно вече, а малкото зверче утре рано рано ще ме погне Sad
Та утре ще проследя нещата... ама май хич не са розови в района на Младост Sad

# 477
Здравйте момичета.Отдавна не съм писала,защото понякога целта на форума се изопачава,но ви чета редовно.Моят син ходи на ясла в Аника в Младост3 и сме страшно доволни,но имам приятелка,която живее в Дружба 1 и се интересува от частна ясла.Дали някой може да ми каже има ли в този квартал такава и колко е таксата?

Аз също живея в Дружба 1, но не знам да има частна ялса в този район, за това детето ми ходи в Редута.

# 478
Ох... записвам се да ви следя... има доста да изчета, ама е късно вече, а малкото зверче утре рано рано ще ме погне Sad
Та утре ще проследя нещата... ама май хич не са розови в района на Младост Sad
Здравей Еличка.Не бих казала,че в Младост е трагично,защото има Бърборани,Коколино,Аника.Видяла съм ги всички тях,защото те са в моя район най-близо и записах детето си в Аника,тъй като там ми се видя най-уютно и най-искрена и пряма собственичката.Не е кой знае какъв лукс,но толкова добре се грижат за децата,че аз самата съм изненадана.Видях че още три майки са писали за нашата ясла и все хубави неща,така че това вече е абсолютно потвърдено.И според мен целта на този форум е взаимопомощ,поради споделени впечатления,защото всички се тревожим за децата си.Пожелавам ти успех!

# 479
  • София
Моя мъник е в Коколино.Доволна съм от отношението към мъниците.Ей го моя тази сутрин стоеше на вратата с раничката да ходи на ясла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт