Частна детска ясла в София

• 160 570
  • 810
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви, Кахраман и Веси!

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 12:00 от Пламък

# 616
Съвсем нерекламно да похваля "Маргаритка" в Бъкстон  Simple Smile.
Малкият ходи там от началото на годината от 1,3г. възраст. Много бързо се приспособи, без драми, ходи с желание и даже не иска да си тръгва.
Вчера директорката ми се обади, че детето понакуцва и отказва да си играе навън. Отидох, но бях доста скептична понеже аз накуцване така и не можах да видя. Въпреки това го заведох веднага т.е днес на ортопед и се оказа, че има проблем с тазобедрената става в следствие на прекарана миналата седмица вирусна инфекция. Ако не бяха го забелязали и не бяхме открили навреме проблема, можеше да има страхотни усложнения. Наистина се убедих, че в тази градина персонала се грижи за децата и ги наблюдава!

# 617
Дианченце, дано се оправи скоро Ясен  Hug.

Аз записах моя малкия там, ще тръгва от май месец, та ще са съученици Simple Smile. Директорката за твоя Ясен ми разказва като питах за това дали може безмлечна да е храната Simple Smile. Радвам се, че се "виждаме" тук  Simple Smile.

Колко време му отне на твоя мъник да се приспособи? Казваш, че е доста бързо, но... как точно се получиха нещата? Много ме тормози мен този въпрос...  Rolling Eyes

И за да не звъня да разпитвам директорката, може ли да ми напишеш какъв точно им е режимът там - кога закусват, обядват, следобедната кога е. Знам, че спят от 13 до 16ч. и имам някаква представа кога се хранят, но все пак ще ми е добре с по-точна информация Simple Smile. Може и на лични, за да не спамим много тая тема Simple Smile

# 618
  • София
Здравейте мили мами, опитах да прочета 42 страници, но ми е трудно с шилото до мен  Joy..
иксха да питам някоя мама дава ли детето си на 1/2 ден без да го хранят там и в района на младост или слатина ?
съответно и цена ако може ?
благодаря предварително. Hug

# 619
Здравейте мили мами, опитах да прочета 42 страници, но ми е трудно с шилото до мен  Joy..
иксха да питам някоя мама дава ли детето си на 1/2 ден без да го хранят там и в района на младост или слатина ?
съответно и цена ако може ?
благодаря предварително. Hug

Здравей синът ми ходи в Доверие в Редута.

Там има опация почасово гледане на деца, но затова длаи може без храна трябва да разговаряш с директорката.
Ти защо не искаш детето да се храни там?

# 620
  • София
не искам защото  работя на половин ден и то само нощем искам да я гледат там до обяд за да мога да спя и за обяд да си я взимам и да я храня вкъщи, като така се надявам да ми намалее таксата също.

# 621
За таксата не се надявай много,няма да ти излезе по-евтино от почасовото гледане.На мен за центъра една градина с такса 500лв за целодневно,за половин ден(до 12.30) ми обявиха такса от 400лв.

# 622
На повечето места е така.Няма да е много по-евтино.Но,опитай!Дано да те устрои цената! Peace

# 623
  • София
За таксата не се надявай много,няма да ти излезе по-евтино от почасовото гледане.На мен за центъра една градина с такса 500лв за целодневно,за половин ден(до 12.30) ми обявиха такса от 400лв.

ужас  ooooh!

# 624
deizy13 трябва да се свържиш с директорката и да разговаряш лично. При условията, които имаш цената определено ще е друга. Доколкото знам тя дете не връща.
В момента в яслата има детенце на 6 месеца, което го дават за по няколко часа на ден.
Така  че успех. А може да разгледаш сайта, там има цени за целодневно, почасово и месечно. Също така и координати на директорката.

# 625
  • София
говорих с директорката и цената за гледане до обяд е 3,50лв на час.

# 626
Ха! Тази цена е почти като на детегледачка, дори малко по-висока.

# 627
  • София
да, и аз така реагирах Simple Smile познатите ни плащат на ден за 8 часа 20 лева и то не е едно семейство само ....

# 628
Моля , споделете мнение за частни детски градини Малечко кв.Изток , Ян Бибиян кв. Симеоново и Слънчице кв.Витоша. Предполагам, че  някъде е писано, но аз не се справих, много е ! Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 15:51 от Deina

# 629
Къде ги намирате тия бавачки за по 20лв на ден и всичко да е ок.

Общи условия

Активация на акаунт