Частна детска ясла в София

• 160 530
  • 810
  •   1
Отговори
# 120
  • София
  bouquetБлагодаря, Ферди също ми писа, ще отида да видя и ще реша.

# 121
Здравейте!
Интересувам се от тази ясла в Младост3. Децата в апартамент ли се гледат, целодневна ясла ли е и какво е работното време?
Благодаря ви предварително!
Здравей.В апартамент са децата,но има спалня,трапезария и стая за игра.Всичко е ново и е много приятно.Като се върнат от игра им миели крачетата,за да не лягат с пясък,два пъти на ден ядът плодове и ми пращат снимки,ако поискам виждам детето си на скайпа.Много се притеснявах в началото как ще се адаптира,дали ще заспива без мен,но се е случвало като ида да го взема да не иска да тръгне веднага.Ето това е важно за мен-детето ми да е спокойно и да се чуства добре-това е гаранцията,че е добре гледано.А работното време е от 7.30-19 часа.
А що се отнася до безплатната реклама,нали мами,ние така си помагаме всъщност в този форум.Може сега никой да не пита за ясла в младост,но след няколко дни това да се случи и написаното да му послужи,защото всяка от нас иска възможно най-доброто за детето си и търси споделен опит.Нека сме търпеливи една към друга.

# 122
  • София, Младост
Миуето много ти благодаря за инфото   bouquet

# 123
Здравейте!
Интересувам се от тази ясла в Младост3. Децата в апартамент ли се гледат, целодневна ясла ли е и какво е работното време?
Благодаря ви предварително!
Здравей.В апартамент са децата,но има спалня,трапезария и стая за игра.Всичко е ново и е много приятно.Като се върнат от игра им миели крачетата,за да не лягат с пясък,два пъти на ден ядът плодове и ми пращат снимки,ако поискам виждам детето си на скайпа.Много се притеснявах в началото как ще се адаптира,дали ще заспива без мен,но се е случвало като ида да го взема да не иска да тръгне веднага.Ето това е важно за мен-детето ми да е спокойно и да се чуства добре-това е гаранцията,че е добре гледано.А работното време е от 7.30-19 часа.
А що се отнася до безплатната реклама,нали мами,ние така си помагаме всъщност в този форум.Може сега никой да не пита за ясла в младост,но след няколко дни това да се случи и написаното да му послужи,защото всяка от нас иска възможно най-доброто за детето си и търси споделен опит.Нека сме търпеливи една към друга.

а къде точно се намира?  Близо ли е до Бизнес парка?

# 124
  Mpulle,близо е до бизнес парка.413 има спирка на 200м от блока,а неговия номер е 323А.Можеш да го видиш в maps bg.

# 125
Момичета, някой да има отзиви за тази градина? Никъде не намирам нищо писано за нея!

До момента няма нищо писано за нея. Мисля, че е нова. Аз от скоро видях,че са разлепили обяви из квартала за нея.

И аз искам да питам за тази градина. Поста е стар, ако някой има информация, много моля   bouquet

# 126
marini, мисля, че ти питаше за Детство мое, попитах моята приятелка как се чувства нейното детенце там и ето отговора /копирам директно/:
За яслата за сега съм доволна, стараят се и се опитват да направят някакъв баланс между изисквания на майки и това което могат да предоставят. Все още са 4-ри деца, като само Злати е на цял ден. Харесва и, може да похленче малко сутрин, ама рядко. Имат йога 2-ти в седмицата, ще имат английски(за сега нямат), народни танци, общо взето каквото искаш може да ти oсигорят. Като всичко влиза в цената - 600лв. Спалното помещение е отделно. Максимален брой деца са 12. Плащаш само за дните в които посещаваш градината. Кухнята е "мама Луси", Златина е харесва. Това е в общи линии.

Чие дете ходи в Мериленд? Може ли повече информация? Детето ми в момента е с 2 бавачки /сменят се през ден/, но с едната имам проблем и се замислям за ясла, препоръчаха ми тази. Лошото е, че собственичката каза, че приема само целодневно вече, а исках да започне 2-3 дни в седмицата, а за останалото време да си ползвам другата бавачка. Притеснявам се дали ще се адаптира, за да тръгне изведнъж целодневно на ясла. Моля, дайте каквото и да е инфо - добро или лошо!  bouquet

Извинявам се, че не видях този пост  Blush В понеделник отивам да я видя и от септември сме тук (ако не измислим нещо друго междувременно)

# 127
Inka5, аз ходих вчера да я видя и това, което видях ми допадна! Помещението е светло, децата бяха спокойни и тогава бяха 2 жени на работа+собственичката (ако не се лъжа)! Казаха ми, че са 4-ри общо, като работят на две смени! Мисля, че две жени за 12 деца трябва да са достатъчно! Едната от тях беше и медицинският работник. Тогава дечицата бяха само четири, защото имало болни. По времето, когато бях там нямаше слънце, но предполагам, че следобяд ще е слънчево! Това, което ми хареса също е, че децата бяха на една възраст и няма да има възрастови драми, както е по детските площадки!
Аз записах нашия син от септември, като не ми поискаха капаро (както ми се случи в "Пламъче" например). Друго не се сещам. Ако ти имаш конкретни въпроси и ако мога да помогна - насреща съм!

# 128
Аз записах сина ми ( на 1г11м е) в Арлекино. За съжаление нямах особено голям избор, живеем в Надежда ( където почти няма ЧДГ) и работя в центъра ( където или ДГ са стари и мрачни, или няма места, независимо от цената). Така че обикалях само в тези райони, стори ми се абсурдно да лангъркам детето по един час в сутрешния трафик  Confused
Ходихме миналата седмица, къщата много ми хареса, дворът е най хубавият и просторен от всички, които огледах. Има доста играчки, както и нещо като лятна трапезария на открито, което много ми хареса. Яслената група е от 10 деца, надявам се да се адаптира малкия.
Има една такса, която се плаща в началото и служи като депозит, еднократна е за целия престой на детето, без значение 2 месеца или 4 години и служи за закупуване на играчки, учебници и т.н. Такава има и в УВекинд, в Приказната фея обаче не ми казаха подобно нещо ( то и места нямаше де, но все пак ме записаха като чакаща).
А, и много лошо впечатление ми направи това, че всички ЧДГ на сайтовете си пишат, че работят по програми отдобрени от МОН. А на сайта на МОН има само някои от тях. Не знам грешката в чий телевизор е, но определено е дразнещо.
Не че на 2 години ми е критично важно обучението, в крайна сметка целите на яслата са насочени предимно към други умения, но все пак не е много коректно обявяването на невярна информация.

# 129
Здравейте!
Моля да споделите какви са цените в Частна детска забавачка МИЛА, условията и т. н. Доволни ли сте???
Предварително благодаря!!!
  bouquet

# 130
Рокси, ще пуснеш ли линк към сайта на МОН, където ги има одобрените частни детски заведения, моля те! Предварително благодаря!!!   bouquet

# 131
Inka5, аз ходих вчера да я видя и това, което видях ми допадна! Помещението е светло, децата бяха спокойни и тогава бяха 2 жени на работа+собственичката (ако не се лъжа)! Казаха ми, че са 4-ри общо, като работят на две смени! Мисля, че две жени за 12 деца трябва да са достатъчно! Едната от тях беше и медицинският работник. Тогава дечицата бяха само четири, защото имало болни. По времето, когато бях там нямаше слънце, но предполагам, че следобяд ще е слънчево! Това, което ми хареса също е, че децата бяха на една възраст и няма да има възрастови драми, както е по детските площадки!
Аз записах нашия син от септември, като не ми поискаха капаро (както ми се случи в "Пламъче" например). Друго не се сещам. Ако ти имаш конкретни въпроси и ако мога да помогна - насреща съм!
[/quot

bouquet

Благодаря, заедно сме значи  Simple Smile. Аз ще мина да я видя тази седмица и ако ми хареса от септември и ние сме там  Simple Smile

# 132
Моля да помогнете с информация за частни детски ясли и градини (приемащи деца под 2 години) в район Студентски и районите (респективно кварталите) в близост до Студентски град. Предварително благодаря!!!   bouquet

# 133
Рокси, ще пуснеш ли линк към сайта на МОН, където ги има одобрените частни детски заведения, моля те! Предварително благодаря!!!   bouquet
http://www2.minedu.government.bg/adminmon/schools/

Ще кппирам софийските с малък шрифт, за да не си играят всички да филтрират списъка:

2202750 ЧДГ "МАЛЕЧКО" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202753 ЧДГ "Чуден свят" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202756 ЧДГ "ЗВЕЗДИЧКА" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202758 ЧДГ "РАЙ" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202759 ЧДГ"Дрита" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202767 ЧЦДГ " Елхица" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202774 ЧДГ "БОЯНА" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202776 ЧНДГ Увекинд целодневна детска градина София София - столица Частно
2202779 ЧЦДГ "Немо" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202784 ЧЦДГ "Златно зрънце" целодневна детска градина София София - столица Частно
2203772 ЧДГ " АРЛЕКИНО " целодневна детска градина София София - столица Частно
2204785 Ново Поколение целодневна детска градина София София - столица Частно
2205770 ЧЦДГ"Питър Пан" целодневна детска градина София София - столица Частно
2209762 ЧЦДГ"Пламъче" целодневна детска градина София София - столица Частно
2211752 ЧДГ "Алиса" целодневна детска градина София София - столица Частно
2211761 ЧДГ "Жирафче" целодневна детска градина София София - столица Частно
2211782 ЦЧДГ"Слънчево зайче" целодневна детска градина София София - столица Частно
2212754 ЧДГ "Ерих Кестнер" целодневна детска градина София София - столица Частно
2212775 ЧДГ"Чудната къщичка" целодневна детска градина София София - столица Частно
2213771 ЧЦДГ "Джани Родари" целодневна детска градина София София - столица Частно
2224778 "МАРИТА" целодневна детска градина София София - столица Частно
2224781 ЧДГ" Мария Магдалена" целодневна детска градина София София - столица Частно
13783 ЧДГ "Меридиан 22" целодневна детска градина София София - столица Частно
2217766 "Д-р Мария Монтесори" целодневна детска градина София София - столица Частно
2219763 ПЧДГ целодневна детска градина София София - столица Частно
2220764 ЧЦДГ "Веда" целодневна детска градина София София - столица Частно
2224773 ЧДГ "Пролет" целодневна детска градина София София - столица Частно

# 134
http://www2.minedu.government.bg/adminmon/schools/

Ще кппирам софийските с малък шрифт, за да не си играят всички да филтрират списъка:

2202750 ЧДГ "МАЛЕЧКО" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202753 ЧДГ "Чуден свят" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202756 ЧДГ "ЗВЕЗДИЧКА" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202758 ЧДГ "РАЙ" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202759 ЧДГ"Дрита" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202767 ЧЦДГ " Елхица" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202774 ЧДГ "БОЯНА" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202776 ЧНДГ Увекинд целодневна детска градина София София - столица Частно
2202779 ЧЦДГ "Немо" целодневна детска градина София София - столица Частно
2202784 ЧЦДГ "Златно зрънце" целодневна детска градина София София - столица Частно
2203772 ЧДГ " АРЛЕКИНО " целодневна детска градина София София - столица Частно
2204785 Ново Поколение целодневна детска градина София София - столица Частно
2205770 ЧЦДГ"Питър Пан" целодневна детска градина София София - столица Частно
2209762 ЧЦДГ"Пламъче" целодневна детска градина София София - столица Частно
2211752 ЧДГ "Алиса" целодневна детска градина София София - столица Частно
2211761 ЧДГ "Жирафче" целодневна детска градина София София - столица Частно
2211782 ЦЧДГ"Слънчево зайче" целодневна детска градина София София - столица Частно
2212754 ЧДГ "Ерих Кестнер" целодневна детска градина София София - столица Частно
2212775 ЧДГ"Чудната къщичка" целодневна детска градина София София - столица Частно
2213771 ЧЦДГ "Джани Родари" целодневна детска градина София София - столица Частно
2224778 "МАРИТА" целодневна детска градина София София - столица Частно
2224781 ЧДГ" Мария Магдалена" целодневна детска градина София София - столица Частно
13783 ЧДГ "Меридиан 22" целодневна детска градина София София - столица Частно
2217766 "Д-р Мария Монтесори" целодневна детска градина София София - столица Частно
2219763 ПЧДГ целодневна детска градина София София - столица Частно
2220764 ЧЦДГ "Веда" целодневна детска градина София София - столица Частно
2224773 ЧДГ "Пролет" целодневна детска градина София София - столица Частно

Мисля, че списъкът не е изобщо пълен. Още м.г. в нашите теми тук  - Клуб "Родители- частно образование", го обсъждахме този проблем. Дори липсват утвърдени от години ЧДГ като ЕСПА, "Сияние", мисля, че и "Светлина" отдавна взеха лиценз. Не помня още кои бяха другите. Но преди МОН имаха по-точен списък.

Общи условия

Активация на акаунт