Частна детска ясла в София

• 160 606
  • 810
  •   1
Отговори
# 480
Моя и той ходи с огромно желание.Събуват го персонала защото още на вратата се обръща-"мамо чао" и толкоз.Това което много ме устройва също е че работят до 19ч.С първото ми дете в държавната бяха такива гимнастики,защото ако идех по-късно от 18ч ме гледаха стръвно.Но наистина от първия път попаднах на добра частна детска градина.

# 481
Ох... записвам се да ви следя... има доста да изчета, ама е късно вече, а малкото зверче утре рано рано ще ме погне Sad
Та утре ще проследя нещата... ама май хич не са розови в района на Младост Sad
Здравей Еличка.Не бих казала,че в Младост е трагично,защото има Бърборани,Коколино,Аника.Видяла съм ги всички тях,защото те са в моя район най-близо и записах детето си в Аника,тъй като там ми се видя най-уютно и най-искрена и пряма собственичката.Не е кой знае какъв лукс,но толкова добре се грижат за децата,че аз самата съм изненадана.Видях че още три майки са писали за нашата ясла и все хубави неща,така че това вече е абсолютно потвърдено.И според мен целта на този форум е взаимопомощ,поради споделени впечатления,защото всички се тревожим за децата си.Пожелавам ти успех!

Мерси за инфо Simple Smile
Бърборани нещо прочетох, че не са доволни, много болни деца... дали нещо се е подобрило?
Аника не ми харесва много къде точно се намира, а и ми се иска да има дворче яслата, а не да е на площадка  Rolling Eyes Сайт също не намерих...
Ария Коколино май също е в апартамент, имат ли си дворче? Излизат ли често?
много ме е страх с тези легла на 2 етажа... а и малка ми се вижда стаята за сън и малко набутани децата Sad
Понеже не съм гледала много ясли и май все още очакванията ми са големи  ooooh! Хем ми се иска нещо на нормални цени, хем да е хубаво за детето  Crazy Най-накрая ще си се гледаме... в началото може да й е скучно с нас с бебето ама ще свикне Sad

# 482
  • София
Стига ти да можеш да ги гледаш и двата мъника:) Не и Коколино нямат двор.Има отсреща парк и там ги извеждат.Но в момента никъде не ги извеждат навън.Ами какво да ти кажа има и частни ясли с дворчета, но те определено са по-скъпи.

# 483
Дами, нямам възможност да прочета цялата тема. Търся ясла в Банишора, Св. Троица, Надежда,  Rolling Eyes
Ако може и ценички , ако знаете Praynig

# 484
На Аника площадката е оградена и е на 3м от входа и цяло лято косиха тревата.Много добро впечатление ми направи,а и лично аз съм доволна да играят на трева.Заставала съм на разстояние и съм ги наблюдавала и виждах как персонала играе игрички с тях-не ги пускат да пасат.А за големите помещения в градините,както казах голямото ми дете беше в държавна и в тези хамбари тичаха като побъркани с много по-малко обгрижване и смятам че не е нужно да е хамбар,защото според мен целта на яслата е да гради навици и да работят в група.А ако лелите са подпрени на парното и само подвикват "Не така","не тичай" какво да очакваме ние родителите да стане с децата ни.

# 485
.Но в момента никъде не ги извеждат навън.
Naughty

# 486
  • София
Къде ги извеждат? Просто наистина незнам има ли такава частна ясла?

# 487
  • София
Искате да кажете, че през зимата в частните ясли не извеждат децата навън ли? А в частните градини?
И как седи въпроса в държавните градини и ясли - там извеждат ли ги?
Извинявам се за отклонението от темата, но това ме учуди - не мога да си представя, че детето ми няма да излезе цял ден навън.

# 488
Има теми за извеждането навън, пуснете търсачка. Не разводнявайте тази!

# 489
Ох... аз гледах гледах ясли и май все пак ще гледам заедно децата... не харесах засега нищо, но поне имам избор за ралика от повечето от вас и пожелавам на посещаващите ЧДГ, защото няма места в държавните, скоро да имат успех  Hug

# 490
Вклювам се да следя, тъй като ми трябва детска ясла, да не е много скъпа в Красно село, Бъкстон и близки Laughing  В държавната има да почакам още 15 години сигурно за да ме приемат Laughing

# 491
Здравейте,
аз съм записала дъщеря си тук от февруари http://www.divanebg.com/zanimalnia/2009-11-10-19-19-11

# 492
Здравейте. Супер полезна изглежда темата, но нямам време да чета всичко. Търся ясла за дъщеря ми, която е на 1г 9 м някъде в Лозенец или центъра. Някой да ми препоръча?

Много благодаря Hug

# 493
Мами,
Изчетох цялата тема!  Heart Eyes Проверката ми показа обаче, че някои от най-коментираните ясли тук са без лиценз от Министерството на образованието - поне доколкото е отразено състоянието на нещата в публичния регистър на сайта на МОН.
Това не е ли е притеснително?  Thinking Все пак, за децата ни става въпрос, и все пак, колкото и да е, някакъв контрол предполага притежаването на лиценз...

# 494
brambolina, кои ясли визираш? 

Общи условия

Активация на акаунт