Частна детска ясла в София

• 160 543
  • 810
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Дайте ми идея за детски център или занималня, в която да предлагат почасова или полудневна грижа. Да е в района на кв.Оборище и Центъра. Ако може да е с ранно чуждоезиково обучение и да е сигурно, че извеждат децата всеки ден навън.
Ако има някой с впечатления от Sweet Sweet Home на ул."Мърфи" ще съм много благодарна да се включи с мнение.Но да е за детенце на 3-4год.,не за ясленската група.

# 631
Дайте ми идея за детски център или занималня, в която да предлагат почасова или полудневна грижа. Да е в района на кв.Оборище и Центъра. Ако може да е с ранно чуждоезиково обучение и да е сигурно, че извеждат децата всеки ден навън.

Всичко това на едно място и в района на Оборище и центъра го няма.
Ранно чуждоезиково обучение за деца 3-5 г. се предлага тук-там (Алианса например), но в езикови курсове в часове след работното време на родителите. Кажи кой точно език те интересува, има голямо значение. Аз например се интересувам за френски, пуснах тема дори:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487313.0
Аналогична тема за английски: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355659.0

В учебен център "Космос" на ул. Будапеща имат целодневна образователна занималня за деца от 4 до 7 г., но не приемат за почасово гледане или полудневно. Имат и лятна езикова занималня. Езиците са английски и немски : http://cosmos-edu.org/index.php?lang=1&page=188 .   

Допълвам: вариант са забавачките към читалищата, където ги има, разбира се, някъде има и езикови такива. Подсетих се за тях, когато попаднах на тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489278.15 . Трябва да провериш дали се предлага такава забавачка в читалищата в р-н Оборище и за каква възраст на децата, май повечето са за предучилищна. Ето тук има списък на читалищата в р-н Оборище: http://www.so-oborishte.com/info.htm .
Аз мога да ти кажа със сигурност, че забавачки няма в читалищата на ул. Цар Симеон и на ул. Искър, за другите не знам.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 16:54 от Little wingels

# 632
  • София
Здравейте. Може ли някой, чието дете посещава "Аника", да сподели инфо и мнение за новото им място-адрес, условия, евентуална промяна на цената... Разбрах, че са се преместили след Великден, и ми се ще да чуя мнения за новата обстановка. До сега категорично я бях "отписала", заради помещаването им в апартамент и извеждането на децата в междублокови площадки и градинки, но цената им от 440 лв е много конкурентна и ако новите условия са добри, определено ще ме заинтересова...
Благодаря предварително.

# 633
Здравейте! Бихте ли  ми препоръчали детска градина в района на Орлов мост и Подуене? Търся актуални отзиви  и за Космос Кидс. Имате ли впечатления относно базата, храната и въобще условията като цяло там?

# 634
  • София
desitka, аз мога да ти дам инфо за новите помещения на Аника, пиши ми на лични ако искаш

# 635
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали ясла или градина в района на Павлово или Овча Купел. Ако някой има впечатления от звездичка, моля да ми пише. Благодаря!

# 636
  • Sofia
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали ясла или градина в района на Павлово или Овча Купел. Ако някой има впечатления от звездичка, моля да ми пише. Благодаря!
В Овча Купел - "Светлина"  newsm10

# 637
Благодаря ти, тази ясла не ми допада Simple Smile От други се интересувам, но явно няма съфорумки, които да ги посещават Simple Smile

# 638
Помислете си за Немо в Драгалевци, тази сутрин стигнах от Княжево (разстоянието от Овча Купел е същото) до Немо за 8 минути
Градината е прекрасна!

# 639
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
мами понеже нямам време да изчета всички страници искам да попитам имали частна ясла с прием от 1годинка и цената да е под 400лв -дали има нещо за 300лв би ли споделила някоя мама

# 640
Преди бях попаднала на чдг (или чдя, не помня как се води, май чдг си се води) Криси в Люлин, където искаха 350 лв. Обаче прочетох и една тема, дето се беше случило нещо не особено приятно и ме отказа.. Сега не знам дали не са си вдигнали цената, може да поразровиш из нета, и темата вероятно ще ти излезе.

П.П. Уфффф, сега видях, че си в Драгалевци... хич не ти е удобно.... извинявай..

# 641
"Криси" е частна ясла и се намира в Люлин 9. Таксата й е 450 лв.

# 642
Значи са я вдигнали от когато аз гледах...

# 643
Съмнявам се че ще намериш частна ясла за 300лв. Не съм чувала такава цена.

# 644
Аз влизам да споделя за "Маргаритка", градината е много хубава и дъщеря ми ходи с огромно желание. Никога не е плакала и не е протестирала да влезне. Жените, които гледат децата са много мили и малката много бързо свикна с тях. Общо взето само хубави впечатления. Но за нещастие ще вдигат таксата от Юни месец - вече ще е 500лв. , което ни кара да се замислиме дали да не потърсиме нова  Tired Моля за препоръки за хубава ясла в близост до Гоце Делчев, всички квартали в района ни устройват. И на цена около 400лв.

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 22:54 от anninca

Общи условия

Активация на акаунт