Частна детска ясла в София

• 160 486
  • 810
  •   1
Отговори
# 690
drugata, няма за какво  Hug  Ето сайта им:

http://doverie-bg.net/

Те имат и детска градина, и ясла, и учебен център, всички са в различни сгради. Телефонът, който е даден, е на шефката. Тя е много любезна и ще ти обясни всичко. Всеки ден посещава всичките сгради и знае всичко за всяко едно детенце, което направо ме изуми, в добрия смисъл на думата  smile3521   

# 691
ЧДГ "Веселата къща", срещу ВМА Peace Малкият ми син е на 3г. и 1м., ходи там от седмица, въпреки че си мислех да го пусна от 1.07., започнахме от 25.06 с идеята за половин ден в началото - до адаптиране Wink
Досега беше с детегледачки и не бях сигурна как ще се адаптира, но ... След одисеите по вечния рев на големият ми син в период ДГ, малкият ми бузан е единственото дете, което съм виждала да плаче, когато си ТРЪГВА от градината Laughing

Може ли да споделиш каква е таксата и дали работят през лятото? И аз съм в р-она на 5-те кьошета и търся нещо близо.

# 692
Мармашотка, на сайта им пише че таксата е 490 за месец но не знам дали е актуално.
Последно разбрах, че ще работят през август, но предпочитат да съберат групата която ще посещава цяла година че даже и до училищна възраст и аз останах с впечатлението че може и да няма места за такива временни като нас (ние още не можем да го дадем целогодишно, въпреки че много ми се иска), но ще видим.

# 693
Здравейте всички! Търся ясла за една малка принцеса. Някой има ли информация за Теди Джуниър в Бояна? Много благодаря!

# 694
Здравейте пак! Интересува ме дали някой знае какви са документите, които би трябвало да има една ясла, за да е законна? Освен заповед от МОН има ли и нещо друго?

# 695
  • София
Здравейте пак! Интересува ме дали някой знае какви са документите, които би трябвало да има една ясла, за да е законна? Освен заповед от МОН има ли и нещо друго?

Яслите не трябва да имат заповед от МОН, а от Министерство на здравеопазването разрешение.

# 696
ЧДГ "Веселата къща", срещу ВМА Peace Малкият ми син е на 3г. и 1м., ходи там от седмица, въпреки че си мислех да го пусна от 1.07., започнахме от 25.06 с идеята за половин ден в началото - до адаптиране Wink
Досега беше с детегледачки и не бях сигурна как ще се адаптира, но ... След одисеите по вечния рев на големият ми син в период ДГ, малкият ми бузан е единственото дете, което съм виждала да плаче, когато си ТРЪГВА от градината Laughing

Може ли да споделиш каква е таксата и дали работят през лятото? И аз съм в р-она на 5-те кьошета и търся нещо близо.
Съжлявам, че се включвам след толкова време, но работа, работа, работа... И така, отговарям: таксата - 490лв. за целодневен престой, 300лв. за половин ден (месечно). Ще работят цялото лято. В момента групата е от 5-8 деца, именно заради сезона. Сигурно вече сте погледнали сайта им, но все пак го слагам за повече инфо.  
http://www.veselatakashta.net/begin.html
Собственичките са две, едната е лекар д-р Цветелина Стоянова, другата психолог - Мариана Георгиева. Страхотно отношение към децата. Скоро имаше ден на отворените врати за родители, но никога не отказват посещение, което за мен означава че нямат какво да крият и нямат нужда да се "подготвят специално", за да се харесат на някой Peace
В сайта им пише, че детската градина е за деца на възраст от 2.6 до 6 години, но има и по-малки на около 1г. и 6м., така че е най-добре да говорите с тях, да отидете и сами да прецените кое, как е Wink

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 15:57 от milly

# 697
Интересувам се от частни ясли в района, на Х. Димитър,Сухата Река и Левски,ние сме в Левски тук има Съни,но нещо има противоречиви мнения за нея.
Чичо GOOGAL не ми помогна,надявам се Вие да ми помогнете.
Благодаря предварително.

# 698
  • BABYLAND
Нашето момченце тръгна на градина преди няколко месеца. Записахме го в комплекс "СВЕТЛИНА" /базата в Овча Купел/. Адаптира се изключително бързо, отношението на персонала е прилично, храната не мога да коментирам защото не знам със стопроцентова сигурност точно какво се предлага на дечицата.
   Първоначалната такса от 300 ЕВРО,  скочи на 340 ЕВРО, а от другата учебна година се вдига на 360 ЕВРО. Всеки месец има допълнителна такса за някое мероприятие /според мен не е много логично да вземат по 20 лв. за това че са завели децата за час и нещо в Южния парк или Борисовата градина, но иди спори  Confused /
   Доволни сме от това, че детето ходи усмихнато, не е имало драми, махнаха му памперса за няколко дни , а една от възпитателките  - много слънчево момиче, очевидно има и лично отношение към синчето ни - та той с голяма любов говори за нея и няма търпение да я види всяка сутрин. Имат много интересни занимания - музика, арт, гимнастика, английски, занимават ги и с компютри по няколко мин. седмично, водят ги на скаутско училище, по ботанически градини, гипсови ателиета, спортни зали, плувни басейни, зоологическата градина и къде ли още не. Всеки ден им се четат и приказки, което много ми допада. Предлагат и различни спортове, но от тях ще се възползваме наесен. Абе с две думи -  Разнообразие до откат.
   Базата е добра, имат страхотен двор пълен с играчки, но ме притеснява това, че там са до 4 годишна възраст, след това ги местят на Одрин, което пък на нас ние крайно неудобно като местоположение. Не знам какво ще правим като се стигне до там..  Tired

С две думи - бих препоръчала СВЕТЛИНА Поне за сега сме доволни  Peace

# 699
Ще побутна малко темата...
Някой да има отзиви за: http://www.506hlapeta.com/first.htm
В сайта им не можах да намеря цени, ако някой знае, моля да сподели.

# 700
Моето дете посещава Частна детска Теди Джуниър и не намирам никаква разлика от държавните Sad Първо храната , с която хранят децата е под всякаква критика: пици, филии със сладко, пастет, баници, кифли... смятам, че това не е подходящо за деца под 2 годинки. Специално моя син, който изпива по 4 шишета течност на ден се прибира с пълно шише... това ме навежда на мисълта, че изобщо не им дават да пият от шишетата. Допускат се болни деца, което смятам че е напълно недопустимо. След като изтече предплатения месец не мисля да водя повече детето си там Naughty На всичко от горе когато започна ми твърдят, че не плаче всичко е ок, а в последствие разбрах че не е така... искат да изкарат всичко да е положително в тяхна полза, но действителността е друга. Когато говорих с собственичката на градината изрично й казах, че държа на 2 неща основно: да не се допускат болни деца и храната да не се състои от боклуци! Тя ме уверяваше, че е така, но уви... сама се уверих, че всичко е добре на думи докато не си дадете парите и после ... Това е градина като държавната само с по-висока такса #2gunfire

# 701
Някой може ли да сподели по-подробно инфо за Мериленд в кв. Павлово, разгледах сайта им но не видях например къде играят децата навън. Видях че имат телевизор, което не ме ентусиазира особено, но какво да се прави. Интересува ме преди всичко отношението на персонала и храната, понеже сина ми ще я посещава само до обяд на първо време. Доста странно ми се стори обаче че леглата са на два етажа. Синът ми е на година и осем месеца и спи като пумпал та не знам ако реша да спи там има ли някой да гледа децата докато спят, например.

# 702

На моя приятелка детето го посещава, до колкото знам таксата е 20лв на ден.Те ходят от миналата година.Общо взето е доволна, но има и мноооого какво да се желае.Тя няма избор, така, че и да е недоволна..........

# 703
Давам малка информация-ясла"506хлапета" е за дечица от няколко месечна до 3г.възраст,с отделен двор и източна тераса,за 1 час престой за деца над 1г. е 4 лв./час,за месец е между 390-420 лв за грижи и обучение,спят на едноетажни легла или в кошарки,храната е от кухня"ЯнБибиян,като за вечеря предлагат супичка допълнително за деца до 2г.Внучето ми вече е там от няколко месеца и сме доволни с мама, най-вече е на сравнително чист въздух,тихо и уредено место,почти домашна обстановка ,много добър достъп дотам/в сравнение със другите улици в тези квартали/.Ако се обадите може и повече да научите или отидете на място.

# 704

На моя приятелка детето го посещава, до колкото знам таксата е 20лв на ден.Те ходят от миналата година.Общо взето е доволна, но има и мноооого какво да се желае.Тя няма избор, така, че и да е недоволна..........

А какво не ѝ харесва?

Софийка, благодаря за отзива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт