По паркове и по градинки се събират НОЕМВРИйските дружинки

• 11 365
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Ето малко снимки от Милано, постарах се да не ви затормозявам с всичките 350. Mr. Green
http://www.flickr.com/photos/33111100@N08/3423055733/in/set-72157616501163124/

Сега ще бързам, че Рони се събуди.

Мен защо не ме пита, преди да ни сложиш само 37  Crossing Arms
Ама много красиво изглежда всичко  Heart Eyes Вие както го описахте, направо взех да се радвам, че нямам възможност да отида  Mr. Green

# 61
Ние вече се прибрахме от разходка,малеее и като напазарувах,количката ми тежеше 350 кг.  Laughing
Рубриката:
С.:Исками се да си е толкова голяма,колкото е,но да можем да си приказваме,да я разбирам повечко и аз нея и тя мен да слушка.Нооо има време за всичко,нека са ни живи и здрави  Peace
Гале и Таничка така си ходи на където и е кеф,като я викам изобщо не ме отразява,все едно не говоря на нея.Прави си каквото си знае и това е.
И тя сега вади кътници,а ми се струва,че и един кучешки иска да пробива,уж е рано за него,ама знае ли се  Rolling Eyes Има си вече 11 зъбчета.Вашите деца по колко имат?
Ванилия,много хубави снимки,ама тая с тортитееее  ooooh! Сега ми се дояде  Mr. Green А Рони е станал още по-голям сладур   bouquet
Сладур,аз по яслените въпроси,още не съм компетентна  Rolling Eyes
Роси,помагалото и аз много го ползвам и нямам забележка за сега  Peace А Ицко води го на лекар,да не се притесняваш ти  Hug
Просто Аз  Hug Не се притеснявай мила,пиши ни,ако искаш и имаш желание споделяй,нали сме тук за това,а и на теб да ти олекне поне малко.Не знам какво си сънувала,но аз също много сънувам баща ми и много от сънищата си имат значение,не са просто ей така  Peace А когато кандидатствах във ВУЗ-а,няколко вечери преди изпита,сънувах баба ми (тя също е починала),тя ми  каза в съня номер на тема от конспекта и точно този тема ми се падна на изпита  Simple Smile Не мисля,че е случайно  Peace Имам и още неща...Сигурна съм,че ни помагат и закрилят от там където са  Praynig Peace Hug
Хайде спирам за сега  Wink

# 62
дравейте,милички!
Ние сме добре! Използваме хубавото време максимално!
Много съм неадекватна тези дни за това ако пропусна  някой моля да не ми се сърди !

Ванилия, Честито! От това което разказваш си представям просторен , светъл дом HugАма този първи етаж...И аз съм консерва GrinningОбичам миризмата на дърво LaughingМисля,че паркета придава уют и топлина Laughing

Цеце, хареса ми дома на сестра ти.Има си свое лице ! Не е като тези модерни жилища /кожа,алуминий и МДФ/ . Евала  на сестра ти за подредената кухня !
Мисля ,че е изискан човек . Още сайта на агенцията и ми направи много приятно впечатление.

Софи,  Praynigне се коси ,мисля,че е за добро!

Дита, не знам как ,но мисля,че един ден това жилище ще е ваше !Изобщо мисля,че когато силно желаеш нещо ,то се случва! Peace

Роси, виж как се нареждат нещата ! Ще успееш ! Мисля ,че Ицко трябва да го види лекар! Само така може да сте спокойни  Hug
И Христо имаше такова бобче на врата ,но вече не го забелчзвам и не го напипвам.

Ние днес сме на логопед> Много ми е притеснено...

Креми, при мен гаденето започна към края на вторият месец.После започнах да повръщам чак до края...За да не ти е толкова зле,още като станеш хапвай нещо леко  Hug

За Минутката на мама

Аз съм левичар , Христо е левичар, Така като гледам Георги също ще е левичар. Не мога да обясня на баща им ,че това е вродено ,че не ги уча Twisted Evil.
Аз не искам децата ми да са левичари,но това е факт!Това не мога да го променя, старая се да не им Вредя !

Никога няма да забравя ,как веднъж Христо,като беше болен ми каза:
"Никога няма да порасна"
АЗ искам децата ми да са здрави ,да растат !Мисля,че всяка възраст си има своето очарование.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
 ooooh!

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 08:18 от Маджурката

# 63
Ха ,ето,че забравих Таш Embarassed
Таш, тази фирма е пловдивска. Шевовете са изпипани, плата е обработен с камъчета, на края на джобовете са набити капси!изобщо... може още 2 деца за изглегат тези дънки Peace
А  по-леки трикотажни неща купувам от една тукашна фирма ''Авелин '' се казва, пера ги на 60 градуса  PeaceАко искам ми ги скъсяват ,поръчвам си си каквито искам щампи .
За да не съм голословна ще се поровя да ви покажа как изглеждат след експлоатация Peace

# 64
Ванилия, е може ли толкоз сграда и само 2 снимки на теб и Ангел. Crossing Arms Аз пейзажи мога видя и в Гугъла. Хехехе, снимките са страхотни, но искам повече с теб и мъжа ти! Hug

ПростоАз, пиши, пиши, пиши! За всичко! Hug

# 65
Здравейте,

Днес се трудих повечко и чак сега стигнах да драсна някой ред Simple Smile.

Ванилия страхотни са снимките. И тези на Рони също Heart Eyes-много ми прилича на теб, то е ясно де и друг път сме го коментирали Laughing
Софинце ами всяко зло за добро, не се отчайвай, накрая като отидеш ще си толкова претръпнала, че няма да ти пука Hug.
Роси ами и брат ми имаше подут лимфен възел като малък, сега скоро не съм се сещала да го питам.
Скреч като в онова шоу по коя програма беше newsm78, ами не става така Laughing. А аз тогава бях дете ( в подготве), имаше едно момченце наборче, атлетичните мъже хич не съм ги гледала Laughing
Маджурката а защо на логопед, проблем ли има или ей така профилактично?
Жу да ви завиди човек, като дойде лято не се спирате ( с най-добри чувства Hug Heart Eyes).
Галенце дано скоро да отминат тия кофти моменти при Никича Hug.
Катенце бързо оздравяване на Мариян Hug
Сладурче и на мен всеки път ми се виджа порастнала Ивка. Голяма красавица е наистина Heart Eyes
Ренка и аз харесах една черна количка, наистина стилно изглеждат, но не бих купила Crazy
Весе много е хубава тази кипричка Стели Heart Eyes
Катюш не се ядосвай на свеки, има и хубава страна, поне не те шашка излишно. Дано не прекалява за в бъдеще де ooooh!
Ели целувки за Лена  Heart Eyes, ех това агресивното дете не спира Twisted Evil
ПростоАз  Hug

За минутката на  мама: пише с дясната ръка винаги.
Рубриката на Галаксина: доскоро изпитвах носталгия по отминалия бебешки период, вече не - всеки нов етап и нова възраст ме кефят максимално. Харесва ми да го изживявам, не бързам да пораства, нито пък ми е мъчно за отминалото Heart Eyes Но пък нямам търпение да проговоря сладура, ще ми е много интересно Grinning

И от мен въпрос: какъв слънцезащитен крем и фактор ще ползвате за децата? Васко си е беличък и ползвахме на Ла Рош Позе 50+, но свършва, пък тук имаме една швейцарска козметика медицинска, има бебешки крем за деца до 1 год. уж без химикали, но фактор30, детският за над 1 год. също фактор 30, но колегите много ми ги хвалят, дали не е нисък фактор как мислите Thinking?

П.П. Роси айде честит ник  Simple Smile Heart Eyes Hug

# 66
Момичета тръгвам на път..пратете ми виртуална подкрепа утре м/у 8 и 10.00 сутринта Mr. Green
Ще ми липсвате,айде дано малко се успокоя,че днеска колежките едва ме изтраяха Laughing

И аз искам съвет относно кремче за детето,какъв фактор,каква марка? Пък и за мен дайте идея-нещо стягащо Sickче от известно време насам назолабиалните гънки бая си личат Crossing Arms

# 67
 Mr. Green Party Сега се прибираме, хапна и ще го къпя дивака му с дивак,
Леллеее так али ще я караме бе????

Скапана съм, мъжо днес излизат по мъжки и аз съм сама, целувки и спокойна вечер на всички
Сладур лек път и стискаме палци! 8-10ч  Peace Praynig
АлоУ Петрова  hahaha, просто Роси. сядай учи и после да почерпиш. То ние кво усещаме така, а?
Бай че ме вика дяволчето ми.

# 68
  • София
Здравейте, прелестни мадами!  bouquet

От скитня и гости в последните дни не ми остана време нито да се разпиша, нито да прочета.  Embarassed Младежа спи изтощен и ще се опитам да поотразя за каквото ми стигне времето.

За рубриката- нямам претенции към възрастта, а и да имах не зависи от мен. Wink

За ръцете- мисля, че е десничар, но май още е рано да се каже.

За кремовете с фактор- мажа младежта с Мустела 50-ти фактор. А- дерма също са добър избор. Смътно си спомням нещо за кремове с на минерална основа, които са по- малко вредни и Мустела е от тях.

Росица ПетроваЧестити ти разработки за изпита! Изглежда черната серия при теб започва да се превръща в нещо съвсем различно. Само така да бъде!

Дианче Аз също се чудех дали не се познаваме от някъде. Много пъти ми се е случвало да се запознавам по два пъти с едни и същи хора и е голям срам Embarassed Embarassed Embarassed Срещала съм много хора, не помня имена, а напоследък и лица, и наистина се размислям когато някой ми каже, че му изглеждам позната.

Канелска Не, не съм жена на Кристоф Ламбер  Joy Малко дъртичък ми идва, не че ми е предлагал  Joy Съпругът ми няма нищо общо с него. Ти си по- подозрителна с тези градинари и друг персонал...

Сладурче  Назолабиалните какво си личат? Ти си твърде млада за това, доколкото си спомням възрастта ти. Един съвет- не ползвай силни противобръчкови или стягащи кремове без нужда, защото когато се появи нуждата кожата ти ще е привикнала към тях и няма да има никакъв ефект. Най- доброто средство против бръчки е комбинация от добро хранене, добър сън, никакви изгаряния и излагане на слънце и най- вече добър ген. Без последното каквото и да се прави бръчките идват. Ама не и на твоите години. Wink

ProstoAz Няма нищо по- естествено от това да си в депресия.  HugЗа здравето е същото- тялото ти се опитва да реагира на това, на което съзнанието не може. Случилото се е ужасяващо и не знам какво повече да кажа.  Hug

Ditta Това с тотото не е лоша идея  Joy Дано да се намери начин, но не мисля, че взимането на кредит е подходящо точно сега. Sad

Galaxy_26 Ако искаш, пусни ми телефона си на лични и ще ти звънна когато заформя план извън квартала.

sofince И аз съм на мнението на madchen . Убедена съм, че всичко е за добро.

renyto Гледам доста мами с черни колики и явно са модерни ли що ли newsm78. Важното е на теб да ти харесва и да ти върши работа.

Вече два часа пиша това и върша и други неща в същото време и съвсем загубих нишката. Ще се опитам утре да се включа по- адекватно. Лека нощ и хубави сънища на всички!

# 69
  • някъде там
здравейте момичета  Hug
днес съм с един ужасен цистит е май, отдавна спрях да броя колко пъти посетих изповедалнята Wink мисля да си взема един топъл душ и да се гътна
въпреки голямото ми умуване си взех количката Simple Smile ама и се кефя много ще ви я покажа тези дни и на всичкото отгоре отидохме да я вземем пешком с Ема а то си е доста далечко Wink тя окапа милата от разходката и после едвам се нахрани и бум заспа като къпана

Софи Ема е добре капем капки и така ще я кара известно време, няма да се прави сонда защото канала не е запушен а стеснен и ще го израсте с времето, оф да минава тази твоя операция, че то така човек се изнервя допълнително и кви ли не мисли му се въртят  Hug целувки на Таничка  Heart Eyes
Diana случайно днес да те даваха по Нова в Календар за детските градини  newsm78
Роси аз не бих се стърпяла и бих завела Ицко да го видят ако има нещо което да ме притеснява, докато не чуя нещо успокоително, ако ще и целия свят да твърди че всичко е ОК  Hug
Мариянче и Ема вчера хапна прилично сапун, отидохме до МОЛ че бях си наумила да си взема сапун на Рефан е дадох и на нея да миришне един че да кротува тя взе че го опита и го взехме и него Wink отглеждаш си чистница ти  Heart Eyes
Ditta ще стискаме палци да уцелите от някъде джакпота  Money
Просто_Аз  Hug Hug Hug
Ванилия честит Дом много щастливи моменти да изживеете в него с още детски усмивки да го изпълните  Peace

за рубриката - много ми се иска да може всичко да си казва, че да се разбираме като човеци  Mr. Green а сега само 'ъъъъъъ' и да сочи няма оправия, после като почне да бърби сигурно тишина ще искаме Simple Smile ама ако може и все бебенце да си е ......... кога отлетя това време сякаш вчера беше когато ми я показа за първи път ........

по едно време наблюдавах Ема за служенето с ръка и беше предимно дясната, нищо че аз съм си левачка Wink ще я шпионирам пак тези дни

за чакракчийството да кажа от личен опит - преди няколко години ми се случи нещо супер странно и ужасно болезнено, говорехме си с милото по телефона и аз си бях седнала на земята така близо 20-30мин. и като приключихме неможах да се изправя, така цяла вечер с ужасни болки имах усещането че в десния ми крак по-точно в бедрото имах забити два ножа и се въртяха, неможех да си изпъна десния крак, а когато с много усилия успеех той идваше с няколко см. по-къс от левия, нито по гръб нито по корем можех да стоя, едно хапче Мовалис ми облекчи болките. И до WC неможех сама да стигна ......... бях се уплашила страшно много........ в главата ми се въртеше мисълта че ще остана инвалид ........ бях на около 20-21г. Сутринта отидох с наште по докита, изследвания ми правиха всичко ОК, можело на скенер но се чакало. Тогава майка ме заведе при една чакръкчийка, при която и тя ходеше че има дискова херния, добре че беше тя ..... след няколко посещения при нея забравих и болка и ужас. След време пак ми се беше случило но отново тя ми помогна. До скоро се плашех да се кача на по-висока обувка, че ако взема да стъпя на криво да не би пак да ми се случи .......... слава богу всичко е ОК, е да понаболяваме отвреме на време

за слънцезащитния крем в момента ползваме Чико 50+, а миналата година и бях взела на Талодерма /българска козметика/ 50+ и бях доволна дори на морето с него я мажех, нито се е зачервявала нито се е изривала

препоръчвам по книжарниците едни пъзели около 2-3лв. от дебел пресован картон, при нас са на особена почит малкия е 2лв. от 20 части, а големия е 3лв. ама колко бяха частите не се сещам
а също и едни памперс-гащи на AIR за 11-25кг. 20бр. 6.60лв. ги взех аз и  Peace съм доволна минаваме на тях ще потърся снимка да ви ги покажа ако някои реши да ги пробва

те го те ново возило Wink
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11494507
помъчих се да сложа снимка, но от както си инсталирах един нов скайп нещо не ми е както трябва Мозилата  newsm78

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 23:18 от renyto

# 70
  • София
Привет!

На мен нещо не ми се пише, ама да драсна два реда...Ходенето на работа не ми се отрази много добре на физическото и психическото здраве, но няма друг начин.

Василия днес е нарисувала цялата входна врата с флумастери  Crazy Както и дрехите си. Сега пускам пералнята да видя дали ще се изперат. Тая вечер пък извади половината библиотека и сега почвам да пренареждам томовете  ooooh! Нещо се зазяпах по тоя Вип Брадър и ми изостанаха домашните задачи.

Сладур, стискам ти палци на теб за утре!

Г-жо Петрова, честит ви нов ник Wink Много хубави и дълги постове да изпишете с него  Hug

Просто АзHug

По рубриките:

Василия е твърдо деснячка, всичко си прави с дясната ръка. За порастването - чакам с трепет момента, когато ще започне да обажда по-членоразделна реч, но и сега ми е толкова сладичка и така хубаво си се разбираме, такава малка буболечица е, че ми идва да й изям дробчето и да й нахапя пухкавите ръчички  Heart Eyes  Въобще не искам да пораства бързо  Flutter
Слънцезащитен крем за детето ползвам на Мустела 50-ти фактор  Peace

Рени, бе я си карай количката, какво като е черна, мен пък въобще не ме бъркат тия работи. Я покажи да я видим!  Whistling

Толкова от мен, пожелавам ви лека нощ!

# 71
  • София
Не знам дали си спомняте, че съм ви разправяла за едно комшийско дете, което често идваше у дома и аз и позволявах да се запознава с елементарните джиджавки, които всеки дом има, но не и техния(момичето, което обаче прекаляваше с посещенията и Коце не я искаше близо до Митко и  най-вече заради лошата хигиена). Аз започнах да не и отварям вратата като звънне или и отказвах да идва вкъщи, макар че ми беше жално за нея. Днес почина майка и. Сега тя остава при баща, който системно е посетител на затворите и брат - наркоман. Сигурно социалните ще вземат да я приберат. Дано да има някоя свястна баба, която да я отгледа  Praynig ! Та тази вечер не съм в настроение, но очаквам да прочета забавни истории от вас  Hug

Може ли деца на възрастта на нашите да сънуват кошмари? Няколко нощи Митко сериозно ме стряска, защото не плаче а издава някакъв гърлен звук(все едно, че иска да изплаче, но само дере гърлото), целия се стяга и дори ръцете му започват да треперят. Прегъва се на буквата С, но не към корема, а сякаш прави мост. Като се опитаме с Коце да го събудим, да го погалим, да го гушнем или въобще да го пипнем, той нервно дере с нокти по леглото и таблата, и се хвърля в друга поза(така както се тръшкат децата, когато не е на тяхното). И след минутка-две сам се събужда, отваря очи и много спокоен се гушка в нас(не уплашено, а сънено) Аз си мислех, че го боли нещо, но според Коце не може само нощите да го боли, а денем не. Пък и няма как така от раз да му мине. Той просто като с едно щракване се укротява.

Рубриката: Не, не искам Митко да е по-голям, а искам да се наслаждавам на всяка възраст, в която е. Аз си се разбирам с него. Той ми "Ъъъ"ка, аз се правя, че го разбирам и всички сме доволни  Mr. Green

Кремовете - Имам да довършвам от миналото лято един крем на Мустела 50ти фактор и след това един на Нивеа 30ти фактор. Когато свършат ще взема може би пак около фактор 30, за марка не съм мислила.

Didiga, Митко не рисува още, но куса и с двете ръце. Дори да е левичар, за мен няма проблем. С брат ми сме левичари и знаеш ли колко сме умни  bowuu , пък да не ти казвам колко сме красиви  Stuck Out Tongue
Софи, а отлагането на операцията влошава ли нещата? / За клипчето четох в един блог много негативи. Събитията не били подредени по години, за някои неща нямало доказателства и такива работи.  В крайна сметка миналото ни е готино, но какво правим ние, за да се гордеят децата ни с нас  Naughty
Катюша, на мен това "друго не щеше" ми се струва, че е хапване на поне половината от забранените неща  Thinking / К'во го мъчите детето в тоз басеин-леген  ooooh! То само дупето може да си топне. Я да му купите едно голямо такова, дето да обикаля, крол, жабешката, кучешката, 2-3 дължини да прави, да тренира  Mr. Green
Роси, (или Росицо, или г-жо Петрова  Whistling )въобще не мога да се включа по проблема ти, но ще следя развитието. Дано първият лекар е дал точната диагноза и това нещо изчезне от само себе си  Hug ! Накарай съпружето да разбере, че по-добре проверка на фалшив страх, отколкото подценяване на проблема. Да се надяваме, че ще излезе разумен  Peace .Стринка ми имала някакво нещо си на врата, но съвсем като новородена и то растяло, та и го отрязали. Сигурно въобще не става въпрос и за лимфен възел.
Диана, добре звучиш, макар да ми изглеждаше страшна случката с детето. А него боли ли го това? Тия макари дето му слагат, постоянно ли си седят там? Той ще ги усеща ли?
Гале, Митко не ходи в обратна посока, защото аз не го направлявам къде да ходи  Wink . Например в Борисовата заставам горе-долу в средата(на голямата детска площадка) и той на където и да поеме, аз ходя след него. Гази по тревата, ходи по алеите, гони кучетата... аз съм след него  Rolling Eyes
Сладур, при нас частните детски градини са от 350 до 500лв. Сигурно и при яслите ще е така.
Мариана, твоя зъболекар колко взима за пломба? Мен Коце ме кара да си сменя зъболекаря, че взимал скъпо, ама аз на друг нямам вяра. Патила съм от зъболекари и не ща. А да знаеш как ти завиждам за това, че ще си имаш скобкиии(брекити ли ще слагаш?)
Жу, така както го описваш  Thinking май у моето село ще ти е добре. Двора ни не е равен, ама то пък има игри и за неравни дворове  Wink
Дита, в ноемврийската тема на жилища ни е потръгнало. Нищо чудно да го купите  Peace
ПростоАз, не намирам нищо по-нормално от това да сънуваш брат си след смъртта му. И именно скоро след това. Та нали основно сънищата ни са смесица от информацията в главата и емоциите!
Креми, аз съм пропуснала да прочета кой е споменавал за чекръкчия  newsm78 . Аз ходих на такъв, защото имах прещипани нерви, а обикалях болниците на София и никой едно болкоуспокояващо не ми даде. Само ме препращат на други колеги. Сега пак ме захапва нещо, но аз не спазвам предписанията му. Обаче ми стана ясно, защо правехме в училище елементарните упражнения"Раз-два-три-четири". Само с това можех да предотвратя зверската болка и сума дни на антибиотик.
Лилчо, като "Размяна на съпруги ли?" И как стана така, че се смени и с какво дете се смени? /

# 72
  • някъде там
http://bebcho.bg/bg/details.php?id=1927
за тази марка споменах, но гащичките им

лека милички, взех си горещия душ и дамо утре да не съм като днес, че ще трябва и аз да си взема от предложението  Mr. Green

# 73
Добро утро, мами!

Благодаря на всички ви за съветите относно проблема на Ицко   bouquet Аз съм склонна да вярвам, че е лимфен възел, понеже си стои точно като такъв, мести се наляво-надясно, не го боли, но това, че понякога му пада гласа малко ме притеснява  Confused Може пък и да е съвсем нормално, понеже той е много див - много диво играе, непрекъснато е в движение, поти се, а не се облича, сигурно от повече от месец не е обличат връхна дреха, та все си мисля и се надявам, че просто го продухва вятъра  Rolling Eyes Ще се постарая да го заведем пак при неговата докторка пак да си каже думата  Peace А сама не мога просто, защото и да отидем до там, ще скръсти ръце и няма да позволи да го прегледат, а със Сашо е друго нещо  Wink

За изпитите - още вчера съжалих, че се разбърниках  Confused Аз малко се вманиачавам с всичко , с което се захвана и изключвам всичко останало  Confused Вчера докато си търсих теми за другия изпит, Лили няколко пъти ме помоли да стана, но аз не и накрая изядох шамара  Shocked Не бих се наела да си взема изпитите с цената на страданието на децата си  Naughty Ако имам възможност по-натам , ще сядам да чета, докато тя спи на обяд, но иначе да си чакат  Crossing Arms

За рубриката - всеки момент от развитието на децата ни си има своя чар и въобще не мога да кажа, че искам вече да е голяма  Peace Единственото нещо, което ми се иска е времето да си тече нормално и спокойно, а не да лети  Confused

За кремчетата - аз не съм взимала на децата  Embarassed Само когато ходихме на море, взех на Ицко Мустела 50 и бях изключително доволна  Peace Толкова доволна, че си върнехме детето чисто беличко след 10 дена престой на морското крайбрежие  hahaha

За чакръкчийството - не смея  Confused Може би Лятото ще посетя пак Артур, за да ме намести малко  Mr. Green

Ренка, този проблем с крака, който описваш го имах от доста години. Бях съвсем малка, може би окло 10 годишна, единственото превозно средство, което имахме беше едно колело с рамка. Майка ми и сестра ми бяха отишли на гости у баба ми с автобуса и баща ми реши да отидем да си ги вземем с колелото. Пътят е окло 20минути с колело. Аз бях на рамката. Когато стигнахме до блока, скочих от рамката и паднах на земята  Confused Десният ми крак, на който всъщност седях просто го нямаше  Rolling Eyes От този момент нататък получавах непрекъснатия схващания, така да се каже, в този крак - ужасна болка, която не ти позволява дори да трепнеш, да се усмихнеш, да продумаш,...нищо. Само стискаш зъби и чакаш да отмине ужасната болка  Confused Странно, но факт, откакто бях при Артур такова нещо не ми се е случвало и дай Боже никога повече да не ми се случи. За сведение баща ми и сестра ми го имат същия проблем  Confused
Количката е хубава. С кеф да си я използвате  Hug

Канелка, много се радвам, че Ангел се чувства така добре  Hug Дано все така да е! А ти внимавай  Naughty Дано да е това, което казваш и скоро да отмине   Hug
Рони е изключителен сладур  Heart Eyes Ама и на мен ми се искаше да видя повечко снимки с вас от Милано  Heart Eyes
Аз не се лекувам с нищо в момента  Rolling Eyes Меко казано ми писна в един момент  Confused Лекувам едно, друго се обажда. Все още си имам проблем и с червата, та затова спрях хапчетата за крака  Rolling Eyes Прави ми впечатление обаче, че когато работя, болката се притъпява  Rolling Eyes Не съм сигурна обаче дали това усещане не е фалшиво и просто цялостната болка в тялото ми да притъпява болката в крака  Joy Но определено откакто съм си вече 4 дена вкъщи, пак започна повече да ме боли  Rolling Eyes Щурава работа  Crazy Но пък, когато работя не вдигам тежести, като изключим факта, че тежестта на тялото ми пада предимно на десния крак, а вкъщи все се налага да вдигна я Лилия, я коша с прането, я прахосмукачката,..

Скреч, според мен е възможно дечицата ни да сънуват "кошмари"  Rolling Eyes И Лили, а и Ицко преди са изписквали на сън и са се успокоявали след време, но не изключвай възможността да го боли нещо  Peace Както всичко живо расте предимно вечер, така и болката се отключва и засилва предимно вечер  Peace

Деска, ха дано да стане, душицо  Hug Ще бъде повече от страхотно  Heart Eyes

Ели, как пък това дете все на нашата мила Лена наталита  Twisted Evil

Тианка, какво стана с "прегледа" при логопеда ? Надявам се, че всичко е наред  Hug

Жу, елате някъде към нашия край, бе  Hug Ама тук не е високо, де и е горещо  Mr. Green

Сладурче, стискам палци вече  Hug

На г-жа Петрова, Цеци, днес не и стигна времето за дълъг пост  Mr. Green , защото отива да се заравя пак в тръстиката  Laughing

# 74
  • София
Добро утро мамита  Hug .
Скреч, то милото си има още поне два-три басейна, но миналото лято щеше да се удави в тях. Тоя беше най-приемлив и тя си се държеше сама за ръбчетата. Тая година по голям ( да му мисли баща й как ще ги разнася всичките боклуци до плажа).

Г-жо Петрова, със здраве да си ползвате новия ник и само дълги постово да пишете с него  Wink . В тоя живот най-важни са децата, на изпитите ще им дойде времето.

Рени, количката е трепач. Изглежда много удобна. И аз не робувам на цветове - с оглед трите ми сини колички  Mr. Green ( нямам пропуск - всеки ме пита "вие сте момченце, нали" . Да не ти пука какво казват останалите.

Цеце, по тоя повод съм скрила всички рисувателлни уреди в къщи  Naughty . Това не й пречи да рисува с изцапани пръсчета по стените и мебелите разбира се  ooooh! .

За кремчетата, ние вече сме изгорели по ръчичките и личицето. Защото - няма да казвам кой - не я маже, а по цял ден са на вън на слънчице.

По този повод - сутринта ми ги нареди пак едни....аз съм капризна и нямам угодия....нашите ( защото не гледат НИна ) - еми като са свободни хора - така е - ще се разхождат из България. Имаха годишнина миналия ден и всяка година около тая дата си ходят с едно приятелско семейство я на морето , я в някой курорт. Ценят тези спомени, но как да й го обесня на свеки. Било капризи .  Tired

Nature Sun With Face ppp Весел и слънчев ден на всички  ppp  Nature Sun With Face

Общи условия

Активация на акаунт