Отговори
# 105
Добро утро,
Джоя Hug,стискам палци да се оправи бабчето ти, аз не знам какво бих направила, много ме е страх от такива неща.....не знам дали е суеверие, но може от притеснение да ти стане лошо, да получиш контракций и може би затова не бива да ходиш(според мен,но ти си знаеш), гушкам те и дано е силна и да преодолее това товето бабче.
На другите момичета с хубави резултати от ФМ и БХС-браво,само такива новини искаме тука Wink

# 106
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
joya, стискам палци баба ти да се оправи. Ако обаче наистина нещо стане, недей да ходиш на погребение. Не е суеверие - просто там се натоварваш емоционално, може да повлияе зле на теб и бебето. Аз на такива места обикновено не спирам да рева и до такава степен ме натоварва, че съм стигала до почти парализирани ръце - не искам да те плаша, но наистина си стой в къщи (ако не дай боже се случи нещо де).
Нас ни зарадваха онзи ден, че ще ставаме кумуве (отново) в края на май. И бъдещата булка е бременна и с термин през септември. Вчера си представих каква картинка ще сме на сватбата - и двете с кореми, тя 1 месец преди мен.  newsm62 Поне децата ще са ни с минимална разлика.

# 107
Добро утро и от мен момичета.  Grinning Пожелавам ви лек и приятен ден. При мен е едва 2:30 през ноща ама не мога да спя. Tired По принцип се надигам към 3-4 ама сега сигурно заради предстоящия видеозон се вълнувам и сън не ме лови.
joya стискам палци твоята баба да се оправи.
Що се отнася за погребенията-  и аз съм чувала, че не е хубаво бременна жена да ходи, но нямам идея защо и дали е суеверие.
За боядисването на яйца също.... а това пък за първи път го чувам. Аз ще си боядисвам.
Ani_Boland и аз мисля като теб. Не виждам никакъв смисъл да остана в къщи ако се чувствам добре. Аз ще се побъркам. Харесва ми да ходя на работа и да съм сред хора. Просто ако някой се опитва да ме ядосва си го пускам покрай ушите и си свиркам. Whistling  Laughing  Успех и на теб днес на прегледа и ти да сложиш снимки.
Хайде до скоро. Като се върна от видеозона ще докладвам и ще кача снимки.
  bouquet

# 108
  • Русе
Добро утро, момичета!  Nature Sun With Face
За тези, които са си вкъщи да кажа, че в На кафе днес ще обсъждат грижите за зъбите по време на бременност. Който може, да го гледа и да разкаже после! Аз само съм чувала, че е добре да се пие флуорид след 4-я месец.

Приятен и слънчев ден на всички!!!

# 109
Джоя ,дано баба ти се оправи Praynig Аз загубих своята и знам какво е.И аз много си я оби4ах.
А за яйцата и аз за първи път чувам.

# 110
Добро утро и от мен. Аз сега гледам на кафе но никой нищо не е споменал за зъби.Но ще Ви осведомя,ако кажат нещо интересно.
Хайде лек ден от мен отивам да се опитам да събудя таткото Laughing

# 111
  • Пловдив

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253
Страхотна тема и много ме развесели,дано и на вас ви подейства така  Laughing

Страхотна темичка, от одеве се хиля, добре че няма колеги в момента около мен! Определено ми вдигна с няколко градуса настроението!

# 112
Добро утро  Hug

Джоя стискам палци бабчето ти да се оправи  Praynig Според мен и да ходиш и да не ходиш тъгата ще е пълна, но по-добре си стой у дома и си полегни (дано обаче да се оправи жената и да не се наложи  Praynig )

А за яйцата и аз не съм го знаела  newsm78 Абе суеверия или не аз ще си ги боядисвам защото щерката ще е на зелено училище (тя се занимава с това забавление) и друг няма кой да свърши тази работа, така, че аз ще запретна ръкави и яйцата и козунаците ще си спретна  Peace
А пък утре ме очаква пълнене на агне   chef Мъжа ми решили в автокъщата да си направят нещо като банкет и то с пълнено агънце и тъй като нямало кой да го напълни, моя се похвалил аз как ги приготвям и хайде сега мен очаква тази задача  ooooh! Както и да е не е толкова работа  Peace
 А за суеверията ако ви кажа какви съм чувала ....... бедна ви е фантазията  Joy ако почнем на всички да се подчиняваме ще трябва само да лежим и да ядем  #Crazy

# 113
Джоя, дано баба ти се оправи. Не мисли най-лошото.

И аз ще си боядисвам яйца. Това е поредната бабина деветина.

Аз съм добре, чувствам се прекрасно. Времето също се оправя при нас и настроението е на 6.

И не на последно място да кажа, че вече съм сигурна, че усещам бебето! Heart Eyes Страшна тръпка е, секаш преди не ми се е случвало. Сигурна съм, че е то, защото беше доста настоятелно, все отляво ме побутваше.

И количка вече си избрах и май съм сигурна в избора си. А именно Макларън, една дружка от другата ни отчетна направо ме нави. Тя има Макларън, сега чака 2-рото си дете, и пак ще си купи макларън, защото нейният е за след 6 м. А и тя смени доста колички(все хубави) та мнението й определено ми влияе.
Я компетентните да изкажат мнение какво мислятр за Бъгстър-а? Струват ми се ниски дръжките й, а аз съм си висока и определено това ме вълнува.

Хубав ден!  bouquet

ПП. Някой по-горе беше писал за флуора. Не е хубаво да се пие по време на бременност, както и да се дава на новородено. Така съм чувала аз. Peace Натрупването на флуор в организма уврежда органи.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 10:40 от Ронка

# 114
Джоя, ще се моля баба ти да се оправи Praynig Преди няколко месеца загубох моята бабичка и още ми е много мъчно, но беше възрастна и накрая само се мъчеше Cry
Яйца ще си боядисвам, защото ще ме сами и няма как. Пък и за мен си е гоялмо удоволствие да ги украсявам Simple Smile
И аз като много от вас понякога трудно издържам в офиса, само интриги и злоба. Сигурна съм,че никой искрено няма да се зарадва за мен. Но криво-ляво мисля да изкарам до юли-август. Имам доста отпуск, последните 5 години почти не съм взимала, ще я поизчистя. Достатучно съм дала на тази фирма, време е и за себе си да мисля Crossing Arms

Хубав ден от мен  bouquet

# 115
  • гр.София,кв.Овча купел
Здравейте,момичета Hug,Добре дошли ,на новите мамчета,лека и спокойна бременност и октомври живи и здрави,с пухкави бебчовци на ръце!!!Не мога да смога да ви изчета...,че и новата тема сте преполовили:)),много хубави теми сте разисквали,аз лично още се оглеждам за всичките тези легълца,колички и други,събирам мнения,че като се знам каква съм ще купя маса излишни неща hahaha
Много се радвам за Styllisima и за всички останали с хубави новини,на снимките ни и най-вече тези на бебчовците ,страхотни са.Аз другата седмица съм на ФМ и нямам търпение да се видим с бебчо:)).
За яйцата и аз не съм чувала,да си гледат работата,това ми е любимото занимание от дете,както казва Styllisima,ако седнем да се вслушваме във всички бабини деветини...
Ани,да качиш после снимки и да споделиш какво ти каза лекарката Wink
Joya,стискам палци,баба ти да успее да се пребори и този път!!! Praynig  Praynig Praynig

# 116
Джоя, стискам палци баба ти да се оправи. Не ходи на погребението, не дай боже. Аз с първата бременност ходих на погребение, на човек, който не ми беше чак толкова близък колкото е бабата и в резултат щях да загубя Кити. Не знаех, че съм бременна. Закъсняваше ми доста, но теста беше отрицателен. После като прокървих и казах на докторката къде съм била тя ми се накара яката. Не трябва да ходиш. Отрицателните емоции натоварват организма и избиват на най-слабото място. В случая това е бебчето.
За яйцата не знам и ще боядисвам.
За боядисването и подстригването о- с Кити правих и двете. Димитър още ме бъзика, че съм и отрязала мъжкия орган и затова е момиче. Simple Smile
Още щях да пиша, но ми стана криво. И моята баба почина през ноември.
Добре дошли на новите мамчета.Тери, аз съм в Младост.

# 117
Дано баба ти се оправи Джоя! За погребението, сигурно по скоро е както казват другите, да не се натовариш емоционално. На мен ми остана само една бабичка и дано да е добре докато се роди бебето, че в такова положение не знам как ще постъпя. Преди години като почина дядо ми, който страшно много обичах бях далеч и не можах да отида на погребението му и все още мнооогооо съжелявам и ме гризе съвестта.
За яйцата, за първи път чувам. Гореспоменатата баба нищо не каза. Аз вече съм ги приготвила и ще ги боядисвам днес, да съчетая протестанския с православния великден.

# 118
Момичета в На Кафе нищо особено не казаха за зъбите. Една от гостенките каза, че пиела флорин  или нещо подобно , но това се пие по препоръка на стоматолога 

# 119
Миналата година в САЩ имаше една еуфория срещу пастите за зъби с Флуор  newsm78 Така и не разбрах добре защо (не съм се интересувала подробно), но всичко бяха луднали да си купуват паста за зъби без тази съставка. Изкараха какви ли не безумни твърдения и така не се стигна до премахването му от пазара. Даже едно от твърденията до колкото си спомям беше, че Флуора бил действал на психиката и карал хората да са по-покорни  #Crazy Предтсавяте ли си  hahaha

Ако искате повече да разберете за зъболечението и подържането на зъбите по време на бременноста в чичо Гугъл има много инфо, пък и зъболекарят ви със сигурност няма да откаже консултация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт