Отговори
# 90
Момичета много топло ме посрещнахте и така ми е усмихнат деня-благодаря ви!  bouquet Радвам се,че ви има да споделям. В момента нямам нито една бременна приятелка за това. Ани, аз живея в Трошево,но съм мобилна,само свиркаш за среща и мога навсякъде да се виждам с вас Simple Smile На ЖК ходя в АГ-там раждах и дъщеря ми на ВИП-а и съм много доволна (дано нещата не са се променили за 5 години все пак)  Thinking  Аз след големи колебания все пак отидох на ранна фетална при д-р Давидков и съм много доволна. Желая ви спокойна вечер!   

# 91
Елфи88, добре дошла. Добре дошли и на другите нови момичета. Аз покрай моите иследвания забравих да ви поздравя.
За палавостта и дали мърда много, доколкото знам е индивидуално. Моето днес си лежеше и си мърдаше крачетата и сякаш си пипаше нослето с ръчичка. Сестра ми е по-напред с бременността и тя ми сподели, че и нейното не е от най-буйните.
Ха сега се сещам да ви споделя, че сестра ми и тя е бременна, както казах по-напред от мен. Ние сме близначки! Странното е, че се оженихме заедно и заедно сме бременни Simple Smile. Само дето нейното ще е момче, а моето явно момиче.

# 92
MVinzens това е много хубаво!
ние пък с plamitoto, сме заформили близнаци-братовчеди Laughing.Тъй де, мъжете ни са братя, а термините ни са в един месец с две седмици разлика. на нея вече й казаха пола,ама на мен още не:)))
поздрави и хубави и здрави бебчета на всички!

аз днес бях във Фемина на ранна морфология-за щастие сме добре, НТ ни е 0,7мм.иначе сме един ден по-малки от колкото ни е по термин,ама аз се надявам на нежна госпожица все пак... Party

# 93
edira, а към кой лекар си се насочила във Вита?Една позната роди преди седмица при Богословова, ама знам , че на женска консултация ходеше в Шейново. Още не сме се виждали да сподели как е било.
На мен освен това ми трябва някой, който да ми направи читаво секцио, защото първото ми раждане е така и минало много малко време, а и аз съм с аномална матка и бебето заема такава позиция, че няма как иначе да излезе.
Първият път раждах при Нецов в Света София на Мазнейкова, ама на втория ден изхвърлих парче месо и се питам ако не беше излязло по естесвен път какво ли ме чакаше?!
та, ако си се насочила към доктор вече, моля сподели! Благодаря! Peace

# 94
здравейте и от мен мамчета  bouquet
чета ви от сутринта с прекъсване и всеки път сте писали още и още Simple Smile
а аз писах писах и току що го изтрих Confused беше малко подтиснато настроение с което небива да ви натоварвам Wink
Приятна вечер на всички

# 95
сехтих се за нещо което може да ви е от полза Hug
от няколко дни го правя по препоръка на доки и съм много доволна Peace
всяка вечер около два часа след вечеря изяждам по две ябълки и да ви кажа честно нямам вече проблем с посещенията до 00 bowuu  сдобих се с редовен стомах Hug Hug Hug

# 96
към кой да се обърна за pass и  account , за да кача снимки- мои и на бебоците. До сега нямам такъв опит и не знам кой е "птговорникът"
Благодаря предварително Simple Smile

# 97
MVinzens , kaki ние с моята сестра сме с термин тя на 11.10.2009 аз 25.10.2009, имам и дрига сестра с нея сме кръвни сестри от юношески години тя е на 29.08.2009 така, че и при нас чакането е тройно и доста вълнуващо за нас и родителите ни. Ние трите сме много щастливи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Децата ни ще са близки и са от сега Simple Smile

# 98
Kaki хвалените лекарки за раждане във Вита са две Кълвачева и Илиева.  Аз съм при Кълвачева (само защото при нея имаше свободни часове) въпреки, че приятелките ми бяха при Илиева.
Ето автобиографията на Илиева : http://www.vita.bg/spec.php?sp=2&d=1
Ето и на Кълвачева http://www.vita.bg/spec.php?sp=3&d=1
Мисля, че която и да избереш няма да сбъркаш.
Ходила съм и при Велкова, беше изключително любезна и ми обърна много голямо внимание.
А Славкова е много добра в прегледите на видеозон. Поне за това я хвалят...
Дано не прозвучи като реклама (нямам нищо общо с медицинските среди Laughing и не бих имала интерес) но всеки път, когато някой лекар ми е изкарал акъла за нещо, в някоя държавна болница
(пример: бяха изкарали сина ми глух) лекарите от Вита са ме спасявали от паниката  Laughing

Момичета днес цял ден Ви чета и ви се радвам и не смея да се включа, че съм в ужасно настроение. Все повече се замислям за болничен за до края на бременността. Явно нещо не се понасяме на работа а не искам да се нервя цяла бременност. Това е нещо което ни се случва 1-2 пъти в живота, не искам повече негативни емоции...
Айде, че стана роман...
Лека нощ и супер сънища от мен  Hug

# 99
Edira, и аз съм на такава вълна напоследък и все се чудя дали да не спра да работя. От друга страна пък се притеснявам, че ако си остана вкъщи, ще се вглъбя твърде много в бременността и това, което ми се случва, и ще се отпусна. Работата мотивира, дава импулс, енергия, самочувствие, но пък когато започне повече да те товари, отколкото да те зарежда, наистина започваш да си задаваш въпроса кой вариант е по-добър за теб и бебо... Все си казвам, че поне до 6ти месец трябва да издържа, но не знам. От бременността ли от какво, но прагът ми на търпимост е паднал до нула напоследък...

Но сега е време за почивка, така че лека нощ и сладки сънища на всички мами и бебоци.

# 100
Добро утроооо Hug
Пожелавам Ви един много хубав ден!  bouquet

# 101
Добро утро и от мен!

Честно казано ви завиждам на тези, които са ви измерили малка нухална. Аз сносхти пак изпаднах в леки черни мисли. Не можеше ли и мойто да има мъничка. Сега сигурно и да е добър БХЧ като знам, че дава и лъжливи резултати, ще продължавам да го мисля. Сигурно съвсем изтрещявам, но си мисля дали не е имало нещо общо кафявото ми зацапване предходните седмици. Уфф.
Искричка, извинявай, не съм видяла по някяква причина, че и ти си ми отговорила за нухалната. Благодаря ти, че сподели. Супер е, че сте с малка!
Каки и Айсейнжъл, да наитина е готино. Децата ще си имат братовчеди-приятели и ще са много близки! Нашето беше много неволно. Просто така се получи. Те бяха пробвали вече година, а аз веднага като спрях хапчето.

Пожелания за прекрасен ден на всички!

# 102
МВинценз моля те мила, не се притеснявай   bouquet Нухалната си е в норма, както ти е казал доктора. Стилисма съ6то я бяха притеснили в на4алото, излезе БХС'то и вси4ко си бе6е наред  Heart Eyes Бебенцето е добре, мисли си за хубави не6та. На мен знаете ли какво ми помага сре6ту 4ерни мисли, веднага като по4уствам 4е по4вам да мисля за не6то ло6о, запо4вам да си подсвирквам и да си пея някоя песен  Party Излиза, 4е мозъка ми не може да мисли за ло6и не6та и да пее едновременно  Joy
Тери супер. Аз съм от Аспарухово  Joy Аз Иули месец 6те спра да работя и тогава 6те се отдам на кафета и разходки с вас  Heart Eyes Дотогава едва ли 6те успея да свиркам за кафе, въпреки 4е по цял ден се разсейвам  ooooh!
На тези които се колебаят дали да ходят на работа.... Моми4ета, ако физи4еси се 4уствате добри, дръжте се окупирани, поне до 6тия месец. 6те ви стане ску4но, ако не работите и 6те накупите куп ненужни ве6ти  Joy А пък нервите на работа си ги има, бременни или не....
Айде лек и слън4ев, аз отивам на консултация да видя моя бебо и по другите наболели въпроси (ако се се6тате за какво говоря)  Blush

# 103
добро утро!
 MVinzens , не се притеснявай предварително, сигурна съм че всичко ще е наред  Hug
edira  и аз така си мисля за болничния, но понеже да чукна на дърво се чувствам добре, се чудя какво да кажа на лекарката.
Дали да я лъжа, или да си призная, наистина се уморявам, пък и не спим много покрай каката, ама не е болка за умиране аз искам от юни да изляза, ама ще видим.
Момичета имам два въпроса, ако някой може да каже нещо.
Защо бременните не трябвало да боядисват яйца  newsm78 Това суеверие ли е, или има нещо вредно в боите за нас, в събота си говорихме с две приятелки, как ще боядисваме яйца, и те ми казаха "ооо ти като бремена не бива", ама не можаха да ми обяснят защо.
И второто е малко кофти, ама бабчето ми, която обичам адски много и ме е отгледала, всяко лято бяхме при нея, много силна жена, е в болница, беше в кома, ама е излязла, но все пак я чакат. Дано мис е оправи,но днес всички тръгнаха, натам подготвени за погребение. Ако се случи, аз мога ли да отида, нашите ме отрязаха, че не е хубаво като съм бремена, ама ако е суеверие, е тъпо Sad Стискате палци бабчето да се оправи, винаги е прескачала трапа. Беше оперирана преди 20 години от сърце, много тежка операция, професора и каза максимум 10 годинки, имаш ако почиваш. А тя не излиза от градината, е надживя и професора. Дано успее и сега  Praynig

# 104
Здравейте момичета   bouquet
Искам да ви пожелая хубав и усмихнат ден
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253
Страхотна тема и много ме развесели,дано и на вас ви подейства така  Laughing
За всички които имат тежък ден ,пожелавам много усмивки и стискам палци всичко да ви е ок Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт