Отговори
# 75
Здравейте момичета! Аз от няколко дни не съм писала, гледам много приятни теми сте отворили. А с тези кошарки и детски стаи как ме размечтахте...

Иначе от няколко дни почти само лежа. В петък, като бях на лекар, се оказа, че получавам контракции - явно ми идва малко в повече служебните пътувания и напрежението. Лошото е, че ми предстои сватба и сега не мога да си представя как ще бъде цял ден на сватбата. За танци не смея и да си помисля.... Само се моля бебо да е добре!

Иначе много се радвам на вашите бебоци и на хубавите новини! Давайте само така!

П.П. Добре дошли на всички нови мами!   bouquet

# 76
  • Sofia
First expectation,почивай повече и всичко ще бъде наред!  Praynig Hug
Искричка,Ани, и аз ги гледах в "Малечко" и цените наистина са безумни! ooooh!Все пак за един детски гардероб 2000лв.!ми се виждат доста Crazy Имаме познати,които произвеждат мебели и вече съм питала ако им дадем снимка дали ще могат да ги направят Wink  Сега остава само наистина да се спрем на модел,но пусто суеверие... Rolling Eyes Има време до тогава и с тези красоти на Чо_ко ще имаме още временце да размислим  Party
Тери,добре дошла сред нас!   bouquet Hug
Сега сядам да разгледам хубавите снимчици  Hug

# 77
  • София
plamitoto ако са ти познати ,нека проверят сертификатите на материала ,който ще използват -някои са вредни за бебки, имат в боите за MDF-ите или в лепилата на ПДЧ-тата вредни субстанции. Въпреки ,че повечето ПДЧ отговарят на изискванията Peace

# 78
Аз с първото ползвах сгъваема кошара, сега отново такава ще купя. Иначе детската стая ни е напълно обзаведена и благородно завиждам на тези, на които им предстои.

# 79
Добре дошла Терри   bouquet Пожелавам ти лека бременност  Hug

MVinzens при мен нухалната беше 3.0 и ми изкараха акъла  #Crazy Направих БХС и се оказа, че страховете ми са били в повече и след последният видеозон всичко е наред. Размерите на твоето бебе са си в нормите така, че не се притеснявай излишно, всичко ще е наред вярвай ми  Hug

# 80
Благодаря ви за топлото посрещане  bouquet Понеже  са ми пресни спомените от прегледа днес и гледах диска отново MVinzens, мила мисля че не трябва да имаш притеснения. На записа лекарят не казва колко е точно гънката на бебето ми ,но казва ,че е под 2,5 което било минимален риск . Ако ви е интересно ще кача клипчето  да го видите,само ми трябва парола,клипа е доста дълъг,но няма нужда да се гледа целия . Хубавото е,че там лекаря обеснява всичко много обстойно. Каза ми  и пола, макар че мислех че е рано. Ще имаме още едно момиченце живот и здраве!!

# 81
Привет, момичета! Аз докато се усетя и сте пуснали нова тем.После пък да изчета Simple Smile
След малко ще разгледам и снимките,  Simple Smile
Добре, дошла Тери Hug
Чоко, много ми се иска да видя на снимка бебочетата.  Hug
Боли ме гърло, цяла нощ се въртях. Работа в офиса,ама няма как.
Тази вечер съм на общофорумска среща на Искащите бебе, ще бъде забавно и от сега се точа Party
MVinzens , мисля че нямаш повод за притеснения Hug
First expectation и аз те съветвам да почиваш и лежиш по-вече Hug

# 82
iskrichka права си за това, че отгоре шкафчетата са тясни, но аз си дадох поръчка на една фирма, защото си избрах цвета като на скрина, секцията и спалнята и ми го направиха отгоре точно колкото повивалника. Решетката ми  е чамова и само лакирана - Дарито като стана на 6 м и започна да си чеше венците на нея, после цялата беше в два долни зъба. Кошарата ми е от ПДЧ плоскости череша.
First expectation почивай си повечко, работата няма да избяга.

На Тери добре дошла!!!
styllisima моляте прати ми паролата на лични да си кача и аз някоя снимка, много са сладки вашите и вече долу горе съм ориентирана как изглеждате. Много ми се иска да видя АНИ Блонди на снимките. Там видях и малката Ема, дето беше болно милото, дано не бъркам нещо, че квато съм разсеяна.... newsm78
На момичетата с хубави резултати от ФМ - супер много се радвам за вас. Нека на всички е така!
Деситке, и аз искам момченце, дано и при мен е като при теб - първото момиче, второто дай боже момче, пък каквото даде господ! Hug

# 83
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

Тук сутринта беше страхотно и се разнотавахме в парка Grinning.Синът ми сега е на тема скубане и само тормози другите деца,дано скоро да отмине,че все тичам след него да спасявам бебетата от мойто диваче,като пъдар съм hahaha

За кошарките,аз вече ви споделих,че моята е като описваните тук с тази разлика,че тогава не разбирах много и купихме такава с люшкащ механизъм и без сваляща се преграда,както и без позиции на матрака.Така че момичета внимавайте какво взимате,да не сглупите като мен.Вярно,върши ми  работа,ама не ме питайте,как след раждане такова малко бебе толкова надолу в легълцето ooooh!.Аз уж исках люшкащ механизъм,но моето дете не искаше и да чуе за люшкане,гушкане или приспиване на ръце,всяко си има характер от новородено Mr. Green.И до ден днешен не иска да се качва и на детските люлки.Реално изобщо не съм я ползвала тази функция и кошарата отдавна е обездвижена,защото диването като порасна и почна да се друса и да я лашка в стената Laughing

За боядисване и подстригването -това са си бабини диветини и според мен.Ако вземе човек да вярва на всичко съвсем ще се оплете.Дори май имаше тема за това,кое суеверие на кое противоречи hahaha

Да ви разкажа колко разочрована се почувствах вчера,когато посетих един от най-гоемите детски магазини в Пловдив.Придружих една приятелка до там и реших да съчетая  разходката и да разгледам количката на Фил&Тедс.Емииии,няма такава некадърност братче.Събра се целият магазин не може да ми обясни характеристиките на количката.Едната вика-ама тя за две бебета ли е?......,другата-какво означава породени #Crazy.Ужас някакъв и тези ми продавали и се очаква от тях да реализират оборот.В случая губят съвсем потенциален клиент Confused.Ама и аз отидох с нагласата ,че всички са като Ани Flutter Hug Heart Eyes и ще ми обяснят ,покажат,сглобят ,разглобят и т.н,но не би-аз повече я разбирах тази количка,дето съм чела за нея в интернет.Все ми става тъпо,че много търговци в България не знаят как да правят бизнес,а само се оплкават,че нямат оборот.

Пазете се всички и ако имате възможност повече почивайте Hug
Хайде,че цял роман стана.
До после.

# 84
 newsm68 Здравейте и от мен  newsm53

# 85
Добре дошли на новите мами!Още малко и си тръгвам  от работа вече Whistling

# 86
  • Пловдив
Аз си спестих половината работен ден и се отдадох на дълбок сън в къщи. Явно времето (което е доста променливо в Пловдив - чуди се слънце ли ще грее, дъжд ли ще вали) ми влияе доста. НО сега се наспах и отивам да свърша малко домакинска работа, че съм си позарязала малко къщата.
Добре дошли на новите мамчета!

# 87
Стиллисима, Терри, Джени, благодаря ви за успокоението! Ще чакам резултатите от БХС.
Сега чакам таткото да се появи онлайн, че е в чужбина, да му съобще радостната вест. И той искаше много момиченце. Е специалист е Wink

# 88
 Nin4e имам снимки в албум4ето. Едната се казва Ani_Boland s Grafa Радвам се, не някой има интерес да се запознае визуално с мен дори и от снимка Embarassed Аз по навик, всеки път като по4нем нова тема и отварям албум4ето да виждам новите добавени. Много е готино  Heart Eyes
Тери как се радвам, о6те една варненка в наите редици  Hug Добре до6ла. прекрасни резултати от първа фетална   bouquet От кой квартал си? Къде ходи6 на ЖК
Миркам мила, много е жалко това, 4е не са ти представили коли4ката, както трябва. Аз работя с вносителите от доста време и не искам да ти казвам колко държат продуктите им да са представени добре. Това е много важно за развитието на Фил и Тедс като търговска марка на един нов пазар. Отнася се за всяка марка де.... Кажи ми моля те, кой е магазина, за да могат да се свържат с тях и ако трябва да им направят едно обу4ение на персонала. Изумявам се от продава4ки понякога........ Ама ако знаете каква мъка е с персонала   ooooh!

# 89
Здравейте и от мен в новата тема аз докато я изчета.  Аз не се представих, за което се извинявам.     Казавам се Ели на 21 години от София във 12 седмица съм термина ми е на 17 октомври.
Да ви споделя малко се плаша от това,което чета тук. Стаи,тапети легла. А ние сме стигнали до под кривата круша преди една седмица се нанесохме в новото жилище и сега е някакъв ужас тук. И за капак на всичко се разболях кашлица ме мъчи.
За легълце поне не се притеснявам на племенника вече му е малко и ще го взема аз.

Искам да ви питам нещо миналата седмица бях на лекар и гледахме бебо но то беше много палаво за 5 секунди не застана мирно и неможахме да видим пола(лекарката каза че най-вероятно е госпожица) Вашите бебоци толкова ли са игриви още от сега?

Общи условия

Активация на акаунт