Отговори
# 150
Намерих адресите в София, но така и не мога да видя как са като цени  Thinking Някъде из нета ми попадна ценичка от порядъка на хилядарка и отгоре, но не съм сигурна в инфото  Rolling Eyes Ако   случайно някоя от вас я мерна по магазините нек да се изкаже на живо как е  Hug не знам аз като харесам нещо после трудно ми се харесва друго и трябва да е много батък та да се откажа от тази "пчеличка"  Laughing

Искричка тези са Bugaboo Cameleon и са по-различни от Bugaboo  Bee но все пак благодаря  Hug

# 151
Гледам колички вече разглеждате.   Grinning Аз от години съм влюбена в Bugaboo Chameleon (видях я за 1ви път преди 4-5 години) , още не ги внасяха тук. Но и цената и е #Crazy. Освен това не става много дълга, аз се притеснявам от това, че дъщеря ми спа до 2,5 години следобед навън в количка и не исках да и висят крачетата. Отидох и купих най-широкия и дълъг модел количка една триколка на Hauck, а от повечето крачетата на големите деца висят.  Сега пак съм в голяма дилема,но имаме време до есента Whistling Сякаш Jane Slalom Pro i Qunny Speed SX най се доближават до това което искам,но ще умувам още няколко месеца. Thinking
joya
, браво на бабчето! Да ти е жива и здрава още дълго време!!!   bouquet

# 152
Благодаря моми4ета,много сте мили наистина,извинявам се.
Съвсем нова съм тук и незная как стоят нещата.

Iskrichka ,би ли ми пратила сайт на тези коли4ки да ги разгледам?

Joya,бъди силна мили4ка и дано баба ти се оправи.

# 153
Петето 83,
 aаз  бях луднала по стоке, но първо не ми върши работа - няма за близнаци, а и все повече майки се оплакват. не става за едри ебебета, по скоро я класифицират 0-6 месеца. Имай предвид, че е много важно бебето да му е широко и да има място... ако нададде бързо (което става почти с всички деца) няма да му е комфортно в нея.
Нама багажник , само една чанта - като започнете да излизате с залъгалки, памперси, израчки, пщрета и да купиш нещо - няма къде да го сложиш.
Казват, че не е добре устойчива (За което не мога да изразя категорично мненние)
Фат е - красива е, различна е....но всеки знае че цената на дизайнерските неща не винага е най-висока заради  качеството.....по скоро е заради уникалността
За Куините се учудих - имам много приятелки с куини и са доволни , но пак казвам.... пряк опит нямам... може и да не съм права
Относно цените:
Стоке е 2000 лв, но без необходимите аксесоари.... а и честно казано бях неприятно изненадана от продавачките в 9+, които когато ги попитах при евентуален проблем с количката , счупване и т.н какво се прави те казаха - срок на поправка 1 месец, количката се изпраща в Германия, нямаме сервиз тук и не предлагаме оборотни по време на ремонта. МОя приятелка с ингезина количка преживя този ад с ремонт 1 месец и то Юли...с бебе на 2 месеца, затворена вкъщи на жегите.
Знам че куини, чико и някои други разполагат с сервизи в БГ... това също е от важност, не го подценявайте!
За кунито не знам колко е цената му

# 154
  • гр.София,кв.Овча купел
Aни,много силно се надявам да им се е привидяло и всичко да е наред! Praynig
Joya, Hugда я нацелуваш и нагушкаш ,тази твоя бабка и дай Боже още дълго да ви радва!!!

# 155
Тери аз предното дете го изгледах със Quinny Speedy SX и я препоръчвам с 2 ръце. Единственото което не ми харесваше, е че няма борд, но ве4е и това коригираха. Днешните модели имат борд  Peace За Jane също много ми харесва! И на мен това са ми двата любими модела, но на Jane проблема е в зимния кош (супер тесен е) Иди я виж в Premaman
Иначе за мойта двурога матка или каквото и дае там....не се притеснявам. Принципно, нямам навик да се стресирам при полужение, че са ми казали че няма страшно  Hug

# 156
  • София
Стилисима ,няма ги на сайта ,но там ги има на живо -точно жълта с черно е изложена,на адреса който пуснах в събота бях там Peace

peteto_83  Quinny-та http://www.kasidabg.com/quinny.html
и Stokke-то http://www.stokke.com/en-gb/ -то е около 2000лв

# 157
Здравйте!  
аз се прибах вече. Днес пак бях на училището на 9 месеца, но не беше интересно. Ако на 23.04 мамите от Варна са свободни темата ще е покупки за бебо- задължителни, препоръчителни и глезотийки..... Днес беше скучничко.... Добре че има с кой да си говоря там!

видях че сте говорили за количките пак... И по-специално Макларъните нищитеАз вече знам каква ще е моята! ето тази: http://www.babygenie.com/item/3290/maclaren-mx3_stroller_tangerine_orange.html  Очудващо, но се оказва че е само 9 кг... а аз очаквах да е поне 15! Аз съм луд фен на тази марка! Братовчедка ми ще изпрати и летен Макларън от там, така че.... хич не мисля да се отказвам от марката! супер е!

Сега ще ви попрочета още малко и пак ще пиша.....

# 158
Стилисима ,няма ги на сайта ,но там ги има на живо -точно жълта с черно е изложена,на адреса който пуснах в събота бях там Peace

Не съм те рабрала, че си я виждала, а можеш ли нещо повече да кажеш за нея  newsm78 как ти се струва, добра ли е, заслужава ли си парите и ей такива неща ме интересуват  Peace

# 159
Тук при нас цената на Stokke e 750 евро в Бг изглежда е по скъпа,но наистина няма много екстри и е тесен коша.Ами за сега остава  Qinny,но докато се роди беб4о има още много време,ще се спра на много модели.
Много се радвам на близнаци,има хубави коли4ки за тях,но и цената им е хубава.

# 160
  • София
Ето ги Макларънските модели http://www.maclarenbaby.com/gb/content/blogcategory/88888936/88889227/lang,en/ аз се чудя между XT  и XLR ,но ще го реша после имам време за лятна количка  Peace

# 161
  • София
Стилисима -ами супер сладка е ,направо бонбон. Харесвам тоя гюрук . Стори ми се тясно това нещо на което лежи детето и се връзва с коланите-тясно в смисъл настрани ,ама това е едва първо впечатление. Няма на какво детето да се държи когато е изправено -сещаш се такъв борд отпред. Аз я бях харесала по мнения на хора в нета и затова я гледах .Имам още няколко фаворита и не съм решила .А искам и с таткото да ги гледам и да взема размерите на асансьора ни и на багажника ми  Joy да не стане така да трябва да си сменям колата заради количката.
Но определено модела ми хареса много ,то количка без недостатъци май няма ,така че и тази не прави изключение. Ти и за новородено ли мислиш да я ползваш? Аз се чудя в истинска зима дали е достатъчно това чувалче -не съм сигурна как се нарича http://www.pamperedtot.com/shopimages/products/thumbnails/Bugabo … Nest%20Yellow.JPG   те му казват гнездо  hahaha С него изглежда така http://www.instablogsimages.com/images/2007/11/24/bugaboo-bee_7767.jpg

moondream лекцията за покупките е хубава ,тя ще ти хареса ,била съм на нея Peace

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 14:42 от iskrichka

# 162
peteto_83, добре дошла!

Искричка, с теб говорим на един език!
Излязъл е нов модел на Макларън, ето този:
http://www.maclarenbaby.com/gb/content/view/351/88889447/lang,en/
В бг. само тук я предлагат:
http://www.detstvomoe.com/magazin/catalog/product_info.php?cPath … kmls8c9hvpa15h2b3

Само цвета нещо не ми допада особено, иначе става за новородено, зимния чувал е доста закътан и няма нужда от друга количка!
Иначе Maclaren Owen, XT и XLR, също стават за новородени, имат напълно легнало положение.
XT, е без чувал и също като XLR тежи с килограм повече от другите две-OWEN и 4 Seasons!

Муундриим, сигурно е хубава тази количка, дано останеш доволна!
И аз като Деси съм влюбена в Плей С4, но пусто килограмите и това, че е доста обемна ме спира.
Тук улиците са хубави, няма дупки, но пък за сметка на това по центъра всички улички са павирани. Но пък всяка втора количка е Макларън, а всяка първа Бебе Конфорт.

На нас ни предстои да сменяме жилището, и най-вероятно няма да сме по центъра. Май ще се придвиждам повече с кола,, та определено Макларъна е моята количка.

Бугабу-то, нещо не ме впечатлява. Rolling Eyes Много ниско ми идва детето.

# 163
  • София
Рони, е как като сме градски ,и на живо е супер количката. Тези 4 сезона само са ми кофти цветове ,аз точно от тоя сайт мислех да я поръчвам + още бебешки неща ,при тях може да се поръчва от всички английски сайтове. Но доколкото от мнения  четох 4 сезона няма пълно легнало положение ,не че е болка да умиране пооооочти е легнало -тъкмо да не се задави нещо детето. Гледах страхотни клипове в нета как се сгъват макларъните и всичко за тях.

Между другото ти сравнявала ли си ги двете с bugaboo bee ,мисля ,че не е толкова съществена разликата в нивата по спомен. newsm78

# 164
Искричка, не съм ги сравнявала. Но има една майка от форума която имаше Бугабу и не беше много очарована от нея. По спомени карам и това ми се е насадило в главата. Тук 50%, а в Лондон 90% бутат Макларън, това май е доста показателно за тези колички.
Аз съм замислила скоро една екскурзия до Лондон и от там ще си я взема, защото тук са доста по-скъпи. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт