Отговори
# 165
Здравейте (най-накрая)
При мен всичко е ок Laughing но нямах нет от понеделник - та чак до сега, днес си взех и резултатите от БХС-то - там също всичко е наред!
Стискам палци на всички, които имат нужда! Praynig Praynig :pray
Изписали сте толкова много, че ще си имам занимавка за целия следобед!

# 166
Прити, радвам се, че си добре и , че изследванията са на 6! Hug

Искричка, ето една тема, погледни я.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368279.0

# 167
  • София
Тук също са по-скъпи,в БГ цените им са около стотина лева разлика, зависи от модела.
Това за височината и аз трябва да го преценя защото не съм ниска и трябва да е приятно возенето -не изморително с болки в гърба. А пък между Макларъните и Бъгабу-то разликата е съществена в цената -точно на половина в полза на Макларъна.
Това е друг мой фаворит http://www.malvik.sk/img/normal/2234.jpg
и още един  http://www.juniorbaby.com/images/products/pegSkt06.jpg
както и това http://www.mulveycentre.ie/Nursery/Nimages/products/pushchairs/D … ra4%20komplet.jpg
 И на Бебе Конфорт Лола също е хубавка.

Прити Hug Hug Hug притеснихме се за теб ,радвам се ,че всичко е наред  bouquet

# 168
Здравйте!  
аз се прибах вече. Днес пак бях на училището на 9 месеца, но не беше интересно. Ако на 23.04 мамите от Варна са свободни темата ще е покупки за бебо- задължителни, препоръчителни и глезотийки..... Днес беше скучничко.... Добре че има с кой да си говоря там!

Леле, аз съвсем изключих за училището днес ConfusedМного съм завеяна...Добре, че е било скучно, не съм изтървала явно...Муундрийм, сериозно мисля да се включа за 23.04,даже сега ще си направя ремайндер в телефона, темата ми е интересна, още повече ,че ми е пълна каша в главата относно покупките! Някое от момичетата беше споменало за списък с неща за бебето,но не помня кое беше,ако прочете това, моля на лични ако може и аз да получа списъчето Hug
Ани, много ти се радвам,че не се притесняваш за разни неща, предполагам,че всичко ще се изясни на следващия преглед..И лекарите са хора,грешат,може да им се е превидяло нещо,знаеш ли...
Момичета, аз много се чудя дали да давам кръв за БХС при положение че ФМ мина чудесно и всичко е наред? Вие  в 16- 18 г.с само ФМ ли ще правите или има опция и за БХС?
За количките нямам коментар все още,само събирам мнения от вашите постове!
Хубав ден на всички

# 169
Тук също са по-скъпи,в БГ цените им са около стотина лева разлика, зависи от модела.
Това за височината и аз трябва да го преценя защото не съм ниска и трябва да е приятно возенето -не изморително с болки в гърба. А пък между Макларъните и Бъгабу-то разликата е съществена в цената -точно на половина в полза на Макларъна.
Това е друг мой фаворит http://www.malvik.sk/img/normal/2234.jpg
и още един  http://www.juniorbaby.com/images/products/pegSkt06.jpg
както и това http://www.mulveycentre.ie/Nursery/Nimages/products/pushchairs/D … ra4%20komplet.jpg
 И на Бебе Конфорт Лола също е хубавка.

Прити Hug Hug Hug притеснихме се за теб ,радвам се ,че всичко е наред  bouquet

Ти си имала предвид за дръжките. Макларъна са с високи дръжки. На моя позата мъжът й е 183см. и му идва много добре.
Иначе от тези показаните, първата -с4, и аз я харесвам много.
Втората на Пег Перего е цеееели 15кг!!! Shocked
Третата, Мура също е тежичка, но пък доста маневрена.

Малеее, днес се улях в писане. Embarassed

# 170
Аз да ви кажа нямам много избор ... количката ми е подарък, но ако нещо не ми е удобна винаги мога да си купя друга. По спомени мога да кажа че ми идваше малко дълга, но това да е проблема! Иначе на силно пресечен терен (разбирайте много дупки и хълмчета от корени повдигнали настилката) се кара без проблем! въртяма съм я с два пръста с детето вътре.... за маневремост няма грешка!

Аз четох, четох.... и пак забравих какво щях да пиша! Ама вие толкова много сте изписали, че то как да помни човек!

Браво на всички за перфектните прегледи! Така да продължаваме до края! До моя преглед остават само 6 дни и вече нямам търпение!

Видях че имаме и нови мами!!!! Добре дошли и леко бременеене!

Аз сега отивам да чертая проекти за мебели..... хванала ме е една муза сега - и трябва да я използвам, за да онагледя какво искам да се случи в апартамента. После ще ги занеса да ми кажат ценичката и ще видим кога ще ги поръчваме.

За яйцата и аз не знам такова нещо, даже напротив - бремените трябва да се намажат с първото червено яйце за здраве и леко раждане... е аз направо в боята ще бъркам май.....Че така оклепана до ушите най обичам!

joya, твойта баба е герой! Все така да продължава и да ви радва!

Друго сега не се сещам май....

а да за подстригването и боядисването. Ми то остана да ходим като плашила.... аз не се боядисвам, но имам спомен още от първото и последно боядисване - косата ми не може да се възтанови още и всеки месец ходя да я махам по малко за да приличам на човек все пак!

# 171
Здравейте милички,

Joya много се радвам, че са се развили добре нещата при баба ти и вече са я изписали Grinning.
Ani_Boland дано да не е нещо тревожно това сакче, но щом казват така, значи е така Hug. Стана ми интересно с какво се занимаваш, ако нямаш нищо против да споделиш разбира се  Wink
Пете, Тери, Елфи добре дошли Hug.
Миркам мерси много, че си ме включила на първа страничка Hug.

Ей много ви се радвам на хубавите резултати и на тези, които вече са научили пола, аз нямам търпение вече, но следващия ми час е чак за 07.05. Sad. Излезли са и моите резултати от БХС и са ок Whistling. Сега се чудя дали да си запиша час за ФМ към 20-та седмица. Моята гинеколжка всеки път мери тези неща, които трябва, следи костицата, гънките и т.н. Предният път не ме е пращала, но и аз тогава не бях толкова в час. Сега обаче може и да отида, въпреки че тя всеки път прави ФМ, но все пак там ще е по-подробно Thinking

За легълцата-много ме е яд, че за сина ми не купихме такова, което става и на легло, хем ги гледах тогава тези на Мебел Джен Crazy. Взехме обикновено креватче на Арбор, много ми бяха харесали. Много съм доволна, но сега се чудя освен да взема едно легълце за него,а за бебето живот и здраве да ползвам това, което имаме, че две креватчета в стаята ми се виждат много. А и той ще е принуден да се превъща в голямо момче набързо  Laughing, мисля и пешеходец да го правя дотогава,нещо не ми се разтъкава с двойна количка. От другата отчетна една мама ми даде такъв съвет и учудващо действа-когато излезем с камионче или колелото, той предпочита да се държи за пръчката отзад и да ги бута с мен, вместо да се вози. Тези, които ще стават мами на породени дечица, как мислите да процедирате с количките и креватчетата?

Пожелавам ви хубаво настроение и се пазете Hug

# 172
Само отбелязвам, че вече и нас ни има в албумите....бебоците също Wink
Хубав ден, момичета

# 173
  • София
Прити,браво за хубавите новини  Hug
Хубаво, че се появи, че всички че бяха притеснили вече.
Чо ко много са сладки твоите бебоци. много се радвам на близначета и едното се е изпънало повече, а другото се е свило в ъгъла. миличките  Heart Eyes
Аз за количка пасувам, защото ще ми дадат да ползвам една, която малко е използвана и после тъкмо ще я върна, че да не се чудя и нея къде да слагам. Пък след март ще ползваме на каката, че тя е по-скоро за по-голямо дете и по-лятна, не става за зимата, ама понеже ни е подарък, без да ни питат каква искаме, та затова така се получи. Незнам дали ви казах купих обаче активна гимнастика на Фишер Прайс, от форума случайно попаднах на една обява. Ами тя като чисто нова си е, ама на половин цена  Simple Smile
Я кажете мамите, които вече имате дечица и още са във вашата стая, сигурно ще ги местите в друга. Аз събирам идейки сега как да нареждам стаята на каката, ама да няма излишни неща и много мебели, че да има повече място за игра. Направо съм чуденка. Май ще слагаме окачени шкафове и такива по стените без вратички.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 15:53 от sofy

# 174
Cho_ko , току- що гледах снимките! Много сладки мъничетата!
Аз преди малко се върнах от преглед. Мъничето е добре, слава Богу. Всичко изглежда наред, видяхме му стомахчето, ръчички, крачета, мозък абе много вълнуващо ми е всеки път. Сега ще ходя да кача малко снимки.
За количка аз въобще не мисля  още. Такъв избор има, че ми се завива свят.  #Crazy Аз трябва Кюбит да питам дали  не си е харесала нещо. Ама ме заболява главата от това, честно. Просто ще се надявам да имам късмет.
Хайде лек ден на вас, аз сега бягам на работа.

# 175
Прити   Hug
Лил4о с внос и продажба на висококачествени детски играчки се занимавам. С мъжа ми си имаме малък семеен бизнес Blush
И аз отивам да гледам снимките на близначетата на Чоко  Flutter
Миракъл От самото начало на тази бременност се виждат някакви странни неща  newsm78 Ще ви пиша пак другата седмица, ама не се притеснявам да.... Живи и здрави да сме   bouquet

# 176
Аз събирам идейки сега как да нареждам стаята на каката, ама да няма излишни неща и много мебели, че да има повече място за игра. Направо съм чуденка. Май ще слагаме окачени шкафове и такива по стените без вратички.

Ето линк с нещата които аз съм събирала..... Харесвам си някой елемент и си го запазвам... не се знае кога ще потрябва! http://picasaweb.google.bg/kalijjgm/QRprSB02?authkey=Gv1sRgCLbr4NyU38m4BQ#  Може да те вдъхнови нещо....
Аз например съм фен на пестящи място мебели като това: http://picasaweb.google.bg/kalijjgm/QRprSB02?authkey=Gv1sRgCLbr4NyU38m4BQ#  но не на всеки му допадат подобни неща.....

# 177
Прити айде бре душо, нали се водим на отчет тук обаждай се по-често  Hug

Радвам се да видя и бебчовците на Чо-ко и Венера абе от нашите бебета по-убави нема  Hug

# 178
  • София

Ето линк с нещата които аз съм събирала..... Харесвам си някой елемент и си го запазвам... не се знае кога ще потрябва! http://picasaweb.google.bg/kalijjgm/QRprSB02?authkey=Gv1sRgCLbr4NyU38m4BQ#  Може да те вдъхнови нещо....
Аз например съм фен на пестящи място мебели като това: http://picasaweb.google.bg/kalijjgm/QRprSB02?authkey=Gv1sRgCLbr4NyU38m4BQ#  но не на всеки му допадат подобни неща.....
Благодаря мундрийм за идейките  Hug. Допадат ми тези идейки и то много. Дано само успеем да се оправим до септември

# 179
Ани, освен да излезе още едно бебе, друго не мисля, че ще има. как така никой няма да разбере, че имаш по интересна матка първия път. Не се шашкай.
Аз не съм човек, който може да даде съвет за мебелите. Сега живеем в една гарсониера от 45 кв. Преди да се роди Кити преградихме голямата стая на две и сега имаме спалня, хол и малка кухня. Мястото не ми стига въобще. Всичко е натикано на макс. Кити не иска да спи сама, така че ще спим и 4-мата заедно. Най-вероятно децата на легло на два етажа. За да има къде да слагам разни работи ще има ракла под матраците. Но дано успея да намеря апартамент, че за сега нищо не ни харесва или не ни устройва цената.
Прити, Party

Общи условия

Активация на акаунт