Февруарчето с усмивка щом ни дарява, всяка трудност се забравя

• 12 464
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
Алхимика и 0 гости преглеждат рази тема...какво да се прави пак сама ще си говоря Crazy
ние днес цял ден бяхме на гости на сестра ми изкъпах я там и я нахраних в 20 заспа след много рев в 22 и чак сега се събуди да яде Shockedдори не се събуди като се прибрахме и я преоблекох за сън Simple Smileявно плача е полезно не само за дробчетата ами и за хубав сън Mr. Greenегати гадната майка съм Embarassed
аз обаче не разбрах за кога се уговаряме,понеделник или вторник.много ми харесва да съм с вас така че ако е за понеделник ще отменя поправителния на свекито и ще дойда.в крайна сметка като съм си го родила това детенце какви отпуски какви 5 лева,ще си я гледам и няма да искам почивка Heart Eyes
айде спинкайте си сладко и ще се "скиваме" на сутринта  love001 sohappy lovekiss

# 271
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВС НОСЕЩИ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ!   bouquetБЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, МН УСМИХНАТИ, И ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ МН ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС И МН ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДКИ!  Nature Sunny

P.S. Еспумизан  и аз ползвам / 5-то  шише вече/, но давам само вечер преди последното ядене. Между 6 и 8 лева върви по различните аптеки.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 07:19 от kamelllia19

# 272
  • София
Честит празник на всички !!!

Абе, момичета, а днес няма ли да се разхождаме? Да идем до Александър Невски за върбички? Simple Smile

# 273
  • в гората
autumnsphere, това е много сладко  hahaha Joy

и след като  dorabella обясни да те питам и за твоя странен ник, някак си не ми е атмосферен  Thinking(нищо, че така те наричат), по скоро май е някаква есенна сфера  newsm78, ти ще кажеш  Mr. Green.

И Честито на именниците   bouquet.

# 274
Добро утро на всички
Честит имен ден на всички  носещи имена на цветя  bouquet  bouquet  bouquet,моята голяма дъщеричка е една от тях,да ни е жива и здрава и все така да ни радва. Heart EyesА сега да почерпим,заповядайте

Да ви е сладко и лек и весел ден на всички.

# 275
Честит имен ден на всички мами и дечица, които носят имена на цветя  Hug

# 276
Аз пък имам рожден ден днес и искам да почерпя.

А на детето толкова му отложихме погачката, че и тя се пада днес. Дано всичко мине добре, че данданиите ме изморяват.

# 277
добро утро  bouquet
честит празник на всички които празнуват днес,бъдете здрави и много щастливи  bouquet  bouquet  bouquet
момичета за утре ли правим срещата и аз предлагам пред театъра че иначе там в градинката си е лудница 14 е ок а тези които име рано ще ги чакаме Hug
в парка беше ок с кърменето но там в центъра голям майтап ще бъде Joyще има да ни гледат опулено Shockedкато ги размятаме тея ми ти  bombs
аз след малко паля към сестра ми и между другото има ли някоя мама в района на павлово,аз съм там всяка събота и неделя.

# 278
  • Sofia
Добро утро и от нас!
Искаме да ви почерпим, че двама именници си имаме днес Simple Smile Венци и тати Венци (ама колко сме неразнообразни  Mr. Green)

Честит празник на всички празнуващи днес, както и на непразнуващите - Цветница е толкова хубав повод!!!

Игликалика,  newsm59 Желая ти много здраве и послушно и усмихнато бебче!!!

П.С. Маринче, ама много хубави неща има в твоя блог! Я, какъв скрит талант си тиии! Защо си мълчиш досега Simple Smile
По-късничко ще надникна и на Дорчето в блога, че сега искам кафеее...

Тази нощ установих, че малчо не е вече малчо и половината дрехи не му стават! Shocked А му ставаха миналата седмица #Silly Беше се напишкал и като бръкнах да взема нещо да го преоблека, една по една дрешките взеха да отпадат, той просто не се побираше в тях...Вие имате ли такива епизоди, че чак ми е странно така бързо да скочи в следващия размер  newsm78 Ама явно това е скока в растежа, за който толкова четох Simple Smile

Хайде, оставям ви, че ми се подиграват тука, че съм пристрастена  Blush

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 10:27 от cutesmallcat

# 279
Честит празник на всички, които празнуват![/size][/color]

# 280
Честит празник на всички именници днес! Да сте живи, здрави и да си славите имената!  Mr. Green   bouquet
dorabela, браво! Много мо хареса твоята поезия, ти си истински талант!

# 281
честит ни цветен празник и честит имен ден на многобройните именници да са ни живи и здрави.
 Момичета а никой ли не остана за парка на Света Тройца  Wink, аз с моята количка тип танк нещо ме е шубе да ползвам градски транспорт, дори със стълби трудно се справям.
 Алхимиче, Диде, Пате и другите люлински  и не само мами да знаете ние сме там почти всеки ден или през ден, когато не сме в градинката на Ботев. Кои когато реши да заповяда. Дано лошото време да е само за два три дни и после пак да си миткаме на сланчице, че аз вече съм изгоряла на "количка" - китките отгоре , носа скулите и челото  hahaha, ама какво да се прави професия  Joy ще си карам с текезесарски тен няма как Simple Smile

# 282
Мерси, Коте!

На всички цветя пожелавам много здраве и радостни усмивки!
Исками аз да се разхождам със софийските, ама ние доскоро бяхме на антибиотик и малко ми е  Shocked

# 283
Честит празник на всички празнуващи !

само хубави неща да ви се случват .

# 284
Честит имен ден и от нас на всички именици! Да им е живо и здраво името  smile3525 smile3525 smile3525
Честито на рожденичката  newsm59
Честито на всички мъници, които днес имат мини рожден ден и стават на 2 месечинки (като нас)  newsm38 newsm38

Общи условия

Активация на акаунт