Днес се превръщам в татко Барба...Нали съм ви казвала мойто свеки каква уста отваря като стане въпрос за бебетата и как се бие в гърдите колко помагала...Та вчера се бяхме разбрали,че днес сутринта ще вземе бебоците и ще ги гледа малко тя,за да мога да си почистя и подредя къщата.Обаче обаждам й се аз преди 2 часа и я питам кога ще идва,а тя учудено ми вика,че сега била сама и щяла да ги вземе следобед,защото искала да е навън с тях,за да не реват..Добре бе,джанъм,дет се вика,значи е много плашещо да останеш сама с тях и да ти ревнат на главата,ама когато вчера я помолих да не ги държат през цялото време в ръце с нейната приятелка,тя ядосано ми отговори,че в нейната къща децата ЩЕ СЕ гушкат и държат на ръце непрекъснато.В нашата да сме си правели каквото искаме.Не можела да ги гледа тя как реват.Аз й отговорих,че ако имах през нощта 4 ръце щеше да е добре,но все още нямам..и тя...ако погледа можеше да убива,щях да съм умряла вече
Та така...в момента чистя,простирам,гледам бебетата и след малко и ще ги храня..Значи аз мога,ама тя не може...Иначе е много курназ

Айде оплаках ви се,надух ви главите (сори за което) и мирясах

затова днес няма май да има разходка, че и снощи имахме шоу програма от 03 до 07 ч, на мен така ми се спеше и явно съм била отпусната, че ме втриса цяла нощ, и сега ми е постоянно студено
Деси, да те питам, как е бебефона? Нашият сензор пад постоянно се включва, сменяме честотите, но никаква полза
много взехме да му се изнервяме, дори 2 дни не го включвам.
Искам на разходка
добър вечер бабенцеее
незнам вече как да ги коментирам тея свекърви те ли са ни криви или ние под вола теле търсим ,но силно се надявам един ден като станем и ние свекърви и тъщи да не сме такива
оф изморих се отивам на двора да си сипя една
да си стимулирам кърмата
това е просто мнението ми някой да не се расърди че така пиша.