Февруарчето с усмивка щом ни дарява, всяка трудност се забравя

• 12 466
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
Честито на всички,които имат повод да празнуват днес  bouquet Hug

Днес се превръщам в татко Барба...Нали съм ви казвала мойто свеки каква уста отваря като стане въпрос за бебетата и как се бие в гърдите колко помагала...Та вчера се бяхме разбрали,че днес сутринта ще вземе бебоците и ще ги гледа малко тя,за да мога да си почистя и подредя къщата.Обаче обаждам й се аз преди 2 часа и я питам кога ще идва,а тя учудено ми вика,че сега била сама и щяла да ги вземе следобед,защото искала да е навън с тях,за да не реват..Добре бе,джанъм,дет се вика,значи е много плашещо да останеш сама с тях и да ти ревнат на главата,ама когато вчера я помолих да не ги държат през цялото време в ръце с нейната приятелка,тя ядосано ми отговори,че в нейната къща децата ЩЕ СЕ гушкат и държат на ръце непрекъснато.В нашата да сме си правели каквото искаме.Не можела да ги гледа тя как реват.Аз й отговорих,че ако имах през нощта 4 ръце щеше да е добре,но все още нямам..и тя...ако погледа можеше да убива,щях да съм умряла вече Laughing
Та така...в момента чистя,простирам,гледам бебетата и след малко и ще ги храня..Значи аз мога,ама тя не може...Иначе е много курназ #Cussing out

Айде оплаках ви се,надух ви главите (сори за което) и мирясах Mr. Green

# 286
Foxy, то е много лесно така навън....като спинкат децата да се изфука пред другите баби как гледа 2 дечица и помага на снаха си...
Добре, че моята е слънце   bouquet

# 287
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЕНЦА/ДЕТЕНЦА И НА МАМИ, ТАТКОВЦИ И БАТКОВЦИ! Да сте живи, здрави и щастливи!

Честит рожден ден на Иглика! Да си жива и здрава!  nbirthday  smile3510   bigdance2

Честити месечинки на бебоците! Да растат щастливи и послушни!

Дорабела, прекрасни стихове!  newsm20

Фокси, ти защо не й каза на твойта свекървещица, че до следобяд ще си изчистиш вече и няма да имаш нужда от нея, а с разходките и спящи бебета и ти можеш! Или пък защо тя не изчисти и изглади, а ти да пиеш кафенце с някоя приятелка навън и децата да си спят сладко в количката!  Twisted Evil  Ей, пораснаха ми рога като заговоря за свекърви!  Laughing  newsm48

# 288
Здравейте,

честит имен ден на всички мами, носещи имена на цветя. Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват.  newsm51

Честито и на всички малки бебоци празнуващи днес с пожелание за много щастливо и безгрижно детство.  smile3525

Игликалика честит рожден ден. Пожелавам ти много щастие, сбъднати мечти и незабравими мигове.  nbirthday

Времето днес взе да се разваля. Ние все още не сме излизали на разходка, че нещо подухва. Все не мога да преценя това време става ли за излизане, не става ли  newsm78

# 289
Деска, и аз като теб все ми се струва или че е студено, или че духа силно  ooooh! затова днес няма май да има разходка, че и снощи имахме шоу програма от 03 до 07 ч, на мен така ми се спеше и явно съм била отпусната, че ме втриса цяла нощ, и сега ми е постоянно студено  Sad  Деси, да те питам, как е бебефона? Нашият сензор пад постоянно се включва, сменяме честотите, но никаква полза  #2gunfire много взехме да му се изнервяме, дори 2 дни не го включвам.

Да ви се похваля - снощи излезнахме за 1 ч след като приспахме Гошко, ходихме на имен ден, а мама остана с мъника. Определено се поразсеях малко, но мама преди малко си тръгна за СЗ, ех, с хубавите неща (някой да ти помага) колко бързо се свиква  Party

# 290
  • София
m@m@, точно есенна сфера значи! Сега като се сетих от къде идва, много се натъжих. Когато бях на 18, се запознах по интернет с най-невероятното момиче, което познавам. Тя е германка и всеки ден си пишехме километрични писма, пълни с философски и поетични идеи. Беше страхотно. До ден днешен не сме се виждали. В един момент спряхме да си пишем толкова често, но все още ужасно много се обичаме. Та тя написа едно стихотворение, което се казваше AUTUMNSPHERE, защото и двете много обичаме есента. А ми стана тъжно, защото мейла, от който й пишех беше в mail.com и тъпаците ми изтриха ВСИЧКИ ПИСМА!!!!! #Cussing out #2gunfire И стихотворението го няма... Cry Cry Cry

Фокси, искам да ти кажа нещо много сериозно. НЕ позволявай на тази жена да ти говори така и да се разпорежда с децата ти. Просто й кажи, че ако още веднъж ти държи такъв тон, няма да ги види повече. Това е недопустимо. Ти си майката, ти решаваш кой кога да ги гушка и е АБСУРДНО тя да ти говори така. Ти не си малко дете!  #2gunfire #Cussing out

# 291
Днес в къщи празнуваме и трите мадами. Бих почерпила, но все още не знам как се поства картинка. Embarassed Затова черпя виртуално с каквото си изберете. Нали виртуалната черпня не вреди нито на талията, нито на джоба... Mr. Green

# 292
  • Sofia
Момичета, какво ви е мнението за хомеопатията? Смятам утре да се обадя на един доктор, от който цялата фамилия са много доволни, за да види хъркащото носле и общо бебока, защото и тези капки не помагат  Confused
Намерила съм и един доктор УНГ, много хвален и много наблизо, така че с малчо можем да отидем самички и сигурно и при него ще го заведа за още едно мнение...Ето това е доктора : http://www.furnajiev.com/index.php Някой да го е чувал?

# 293
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Честит празник на всички! Специални поздрави за всички именници!
Аз пак влизам да проверя за пловдивската срещичка чува ли се нещо. Айде от утре натам ще го изумуваме.
Фокси, напълно те разбирам. И на мен понякога ми се иска да имам 4 ръце. Едното иска да суче, другото точно тогава решава че иска да го гушкам. Миналата седмица малката ми беше с баба си извън Пловдив и аз направо се почувствах като във ваканция. Добрата новина за теб е че ще ги отгледаш и ще ти порастнат отведнъж. Разбира се до тогава има доста време и всяка помощ е добре дошла, дано свеки да миряса и да ти помага.
Поздрави на всички! Слънчев и топъл ден от нас!  bouquet

# 294
Здравейте маминки  Hug
Честит имен ден на всички празнуващи

Честит рожден ден и на Иглика- букет от щастие, море от любов и океан от усмивки   bouquet

А сега да се оплача- днес съм под домашен арест, защото нямаме асансьор, а таткото спи след нощна. Живеемна 7-я, аколичката е наполовината на моите кг и не мога да я сваля  smile3511 Искам на разходка

# 295
Честит рожден ден, iglikalika!  bouquet

Честит празник на всички!  Hug

Много здраве, любов и щастие ви желая!  bouquet

# 296
ФОКСИ мила дай да си направим тайно сдружение ''отърви се от свекървата'' който иска да се включва.Тя и дидерончо има какво да каже по въпроса Laughingдобро утро бабенцеее Joyдобър вечер бабенцеее Joyможе и да не ме разберат всички ама чужди истории не рзказвам,ако иска първоизточника да се включи Laughingпо въпроса за помоща и ние моем да скочим до тепетата докато спят да ти ги погледаме(колко са сладки)ревящи  Naughtyнезнам вече как да ги коментирам тея свекърви те ли са ни криви или ние под вола теле търсим ,но силно се надявам един ден като станем и ние свекърви и тъщи да не сме такива Praynig оф изморих се отивам на двора да си сипя една beer2да си стимулирам кърмата Mr. Green
КОТЕ ти отиди на хомеопат но не трябва да пропуснеш унг не за друго ама хомеопата със сигурност ше ти каже че е достатъчно неговото мнение,те нали не признават друга алтернатива.дано по бързо се оправите че не истина колко време вече се тормозите.
гледам че някои мами се чудят дали да излизат,мойта кифла цялл ден е навън а тук също духа,но тя спи като къпана.извеждайте си дечорлята ми какво ако бяхме ноемвриики до сега в къщи ли щяхте да ги държите.бързо на вън те са по здрави от нас Laughingи по издържливи Heart Eyesтова е просто мнението ми някой да не се расърди че така пиша. Peace Peace Peace

# 297
  • пак там
Честит празник на всички цветя! Да сте живи и здрави и много много щастливи!

Ние малките дрешки (а те омаляват за седмица при нас  Embarassed) ги връчваме на едно от мартенчетата - на моя приятелка дъщеричката е месец след нас, та влизат в употреба по-дългичко  Mr. Green

# 298
Честито на всички празнуващи днес!Да сте много здрави и усмихнати!

# 299
ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН  НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ !!!   bouquet  bouquet  bouquet

Игликалика, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 19:10 от nejno_cvete

Общи условия

Активация на акаунт