Щъркелите за АПРИЛките прииждат, на родилите мами всички други завиждат

• 18 504
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Олче, честито момиченце.   bouquet видя ли, че не беше страшно, само дето се притесняваше Simple Smile

Абрикотин, стискам палци и ти да имаш такова леко раждане (и аз себе си го пожелавам)  Hug

Браво на Дена! Да ти е честит сина, дето не бързаше хич  Laughing   baloni

# 121
  • Варна
Еха-а-а! Ей, как се зарадвах - и за Дена, и за Олчето! Щпунц и Надеждица, благодаря за информацията! Heart Eyes

Честит син на dena_klv! Много здраве и щастие му желая, нека късметът винаги го държи за малката ръчичка!!!

Честита малка принцеска на Олчето! Да е жива и здрава, много щастлива, красива и само радост да носи в живота на мама и тати!!!

Дена, оказва се, че със сестричката ти се познаваме - преди да се преместим във Варна, с нея живеехме в един квартал, все се засичахме пред м-н "Сара".

Стискам палци на Абрикотин! Praynig

# 122
  • София
ВЧЕРА СЛЕД ПОСТЪПВАНЕТО В БОЛНИЦА ТРИ ОТ НАШАТА ТАЕМА УСПЕШНО СА РОДИЛИ СВОИТЕ БЕБЕНЦА!
ОЛЧЕТО-09.04 ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА!ВИДЯХ ЧЕ МАЙКА Й МЕ Е ИЗПРЕВАРИЛА! Laughing
АБРИКОТИН-10.04-ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА БОРЯНА!
НАНИ-10.04-ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ Й ПРИНЦ!
ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ,ЗАЕДНО СА И ПОСЛЕ ЩЕ ПРАТАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ДАННИ.
  bouquet

# 123
ОЛчЕ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА!Много бързо възстановяване ти желая от сърце и бързо да се прибирате с малката ,сладка мишка.Целувки и на двете много  Heart Eyes
А на малката принцеса желая да е красива и щастлива,
добра и търпелива,на мама радоста и на тати гордостта

ЧЕСТИТи ви СИНове  НАНИ и dena_klv !
Нека да са хубавци, жизнерадостни и умни, грижи да не ви създават и мадамите да пленяват!

АБРИКОТИН,Честито бебе!
Желая на малката Боряна да расте като принцеса,да бъде жива и здрава и много да ви радва

# 124
  Здравейте, мами!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИСЪЕДИНИЛИ СЕ В ОТБОРА НА ЩАСТЛИВИТЕ МАЙКИ   bouquet!!!
   Мен ме мъчи един въпрос и към кой да се обърна, ако не към вас. Кърмата ми е много малко, цедя по около 30-40 гр. ако го правя 2-3 пъти в денонощието. Понякога слагам и Ивета на гърда, ама само я дразня така. Вече губя надежда , че ще ми дойде кърма и ще мога да я изхранвам само с кърма. Според вас има ли смисъл още да изчаквам? Или направо да я спирам, то така само се мъчим и двете Tired
Предварително ви благодаря и ви желая лека нощ...(а в този ред на мисли, нашите нощи са безсънни с тази Ивка-ревливка)

Hug Добре сте се завърнали,едва ли ще съм ти много полезна,но можеш да видиш някойй теми в кърмаческият,а и не се притеснявай ако трябва да дохранваш  Hug

# 125
Честити принцеси на Абрикотин и Олче да са им живи и здрави и много да ги радват   Hug

dena_klv, Nanny да са ви живи и здрави момченцата да растат послушни и щастливи дечица   Hug

Еххх няма ли вече и аз да гушкам бебка  Heart Eyes

# 126
Дена,Нанни,Абрикотин,Олче да са ви живи и здрави рожбите!Много да ви радват и да ви носят само наслада!
Пожелавам ви бързо възстановяване и прибиране в къщи! newsm51

# 127
  • Пловдив
Честито  на Абрикотин, Олче, dena_klv , Nanny  newsm51 newsm51 newsm51 Да са ви живи и здрави бебоците , много да ви слушкат и да ви радват   bouquet  bouquet  bouquet
На останалите очакващи мами - бързо и лесо раждане  Hug

Момичета , ще помоля някой да ми изпрати парола за албумчето , че не  мога да кача още снимчици :

http://www.prikachi.com/files/738586H.jpg

http://www.prikachi.com/files/738588Q.jpg

http://www.prikachi.com/files/738592f.jpg

Аз да си похваля принцесата - ако не трябваше да се цедя през 3 часа може би нямаше и да разбера че имаме бебе в къщи - толкова е добричка милата , само спинка и яде , а когато е будна си гледка без да плаче изобщо  Heart Eyes
Искам да попитам  кърмещите мами (като предварително се извинявам за въпроса си   Blush и че така образно ще го опиша ама няма начин  )   - малко се притеснявам защото видът на акото на Ели е много странен- стои като на парцалчета , като пресечено , а понякога все едно е яла малки семчици и си излизат цели   Thinking Не знам дали е нормално , само при нас ли е така .....

# 128
Честити бебчета на Деси 054224, Дес-Бес, mimeto80 и ANI.F, Абрикотин, Олче, dena_klv , Nanny! Пожелавам ви много да ви радват да са здравички и послушнички, а на всички вас бързо възстановяване!

Колко е хубаво само, толкова много бебчета Heart Eyes

# 129
  • София
ЩЪРКЕЛА ПАК ДОЙДЕ: Laughing
ВЧЕРА В 21:40 СЕ Е РОДИЛА ПРЕКРАСНАТА ВИОЛЕТА С РАЗМЕРИ 3000КГ И 50СМ НА МАМА SUNY78
ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е НА МАМА И НА ТАТИ!

suny78 е добре и ви праща много целувки на всички

# 130
ЧЕСТИТО НА  НОВООБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИТА!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ЗАЙЧЕТА!!!МНОГО ДА ГИ СЛУШКАТ И ДА ПАПКАТ!!! smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44 newsm44 newsm32 newsm32 newsm32 baloni baloni baloni

# 131
  • Враца
честити бебчета на НАНИ, ОЛЧЕТО, СЪНИ, ДЕСИ, ДЕНА, АБРИКОТИН, МИМЕТО, АНИ !!!!!!!!!

ДА СА ПОСЛУШНИ И ДОБРИЧКИ И ДА ОСТАВЯТ МАМИТЕ ДА ПОСПИНКВАТ  Wink 

НАНИ, ти дето се чудеше дали да ходиш до болницата, пък си родила набързо... Laughing

ОЛЧЕ, айде да се прибирате и да разказваш СМЕШНО ЛИ Е РАЖДАНЕТО Mr. Green

ЗИНАИДА, всеки път като пишеш за малката бебка ели ми пълниш душата, че толкова дълго всички сме  я мислили дали е добре...
айде така да продължава и всичко да е наред, в новата прекрасна детска стая... Peace

# 132
Дес-Бес ,честит бебешор!
Момичета,аз да се оплача малко.Вчера от 19 часа та до 3 през ноща ме връхлитаха едни болки и контракции,че се видях в голямо чудо Shocked.Стигнаха до през 10 мин.Станах ,отидох да се изкъпя и да си оправя малко тоалета.Викам си ще изчакам още малко да станат на 5 мин. и тръгвам към болницата.И докато се обличах болката и контракциите почнаха да намаляват  Rolling EyesКъм 5 часа вече всичко утихна и аз си легнах и заспах.Сега съм с много леки безболезнени контракции на половин час.Така и не мога да си обясня какво точно стана/нищо ,че имам две раждания зад гърба си/.
Утре сутринта съм на преглед ,дано там успеят да ми обяснят случилото се,ако не родя до тогава де.... Laughing

Аз имам 4 дни до термина и съм ей така- все едно си имат работно време тия контракции. Почват сутрин, цял ден продължават и като си легна да спя, и те заспиват. От три дни вече. На всичкото отгоре не ми се яде- ако не родя скоро, ще остана кожа, кости и бебе само...

Според лекаря ми са подготвителни контракции.

# 133
Здравейте на всички !

Днес 10.04.09 Петък (ден на майстора), рано сутринта в 2:20 ч. мама Nanny роди синът ни (баш майстор) - Калин !
Тежи 3200 kg, 50 см. прилича на батко си Дани като бебе ...

И Nanny и Калин са добре и всичко е минало като по книгите ...  Hug

Апропо, изумен съм от осведомителната агенция, с която разполагате ...  Joy  bouquet

На всички ново-обебили се мами, да са Ви живи и здрави и много, ама много да Ви радват, Вас и вашите семейства ...
От мен Татко Кредор ... толква - даже с оглед състоянието, в което се намирам ... направо е чудо, че събрах що годе думи, с които да Ви пиша ...

До Кукане и всичко най !   bouquet

# 134
  • Стара Загора
И Мария на мама рони дойде при нас Heart Eyes
С манекенски мерки 3400кг и 51см.
Да ви е жива и здрава момата Рони Heart Eyes Орисвам я със здраве Heart Eyes тя другото си го има при тези прекрасни родители Heart Eyes

П.П Дея да не се помайва, че сега тя ми е на мушката Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт