Щъркелите за АПРИЛките прииждат, на родилите мами всички други завиждат

• 18 507
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Момичета много ме мъчи един въпрос. Преди известно време имах дразнене/ гъбички/ и доки ми изписа гиназол малко след като ми го изписа дразненето спря и 2 месеца нямаше нищо тук скоро преди 2 седмици и половина се появи наново и този път вече си използвах Гиназола , лошото обаче е че и сега отпреди 2 дена пак ми се появи някакво дразнене което не е постоянно а може да се получи 1- 2 два пъти през деня и не е силно. незнам какво да правя дали не е от бельото или  Thinking Опасно ли е за бебто  Rolling Eyes

Ани Ф честито бебче да ти е живо и здраво и много да те слушка

# 106
  • София
АНИ-Ф;МИМЕТО80 ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ВИ БЕБЕНЦАТА!
Май си имаме нов рекордьор сред бебетата-на Ани-ф Laughing
Нани мила беше ми слуз кафяво прозрачна,но май после ще четеш.Успех и на финала здраво бебе и мама!  bouquet

# 107
[b]Нани, [/b] дано всичко мине леко!!! Късмет ти желая!!! Peace
На всички мами с новородени бебчета, ЧЕСТИТО!!!  bouquet
Принцеса Рая, явно имаш някакви интуитивни способности, ако може и за мен да кажеш какво предчувстваш или сънуваш, че ме гризе любопитството... Mr. Green
keli_f , при мен е същата работа, който ме види и казва момче, заради корема ми... Но аз мисля, че всичко си е до структура, защото много ясно видяхме на 4Д половия орган на девойката Peace

# 108
  • Варна
А за корема - няма никакво значение, според мен. И първия път коремът ми беше остър и стърчащ напред, все едно съм глътнала топка, а си родих момиченце; сега е същият, а бебето е момче.

# 109
Мами, изтекоха ми водите....станах и шурнаха, имам и слуз и бледо жълто-розова вода.....Почна се. Crazy
Целувам ви, надявам се до скоро! Hug Hug Hug

Ха дано съм познала Нани. Успех ти желая и раждането ти мине безболезнено и бързичко. Praynig
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ANI.F И MIMETO 80. ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА.

# 110
  bouquetЧестито на Ани Ф и мимето80!Да са ви живи и здрави бебоците!!!  bouquet
И аз мисля, че формата на корема няма значение, въпреки че повечето "запознати" твърдят обратното, не се връзвайте на тези одумки!
zelenoto oko, засега само вери найс и дрийм-уиш съм сънувала! Mr. GreenИ себе си де, ама това си е ясно! LaughingАко прозря нещо преждевременно преди да родиш, веднага ще пиша! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТо бременните жени с тая интуиция верно сме си чисти ясновидки Joy Joy Joy

# 111
  • София
Здравейте и от мен!
Честито на всички нови мами!
На останалите леки последни дни и леко раждане и да гушнат скоро прекрасните бебчета!
Нямам много време за писане, още по малко за четене:) но засега успях да напиша само малко във форума на Вита.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363811.new#new

Надявам се в най-скоро време да напиша още. Много съм доволна от престоя там. Само с кърменето не се справям много добре още. Но не сме се отказали с бебка.
Д-р Велкова и д-р Хаджиев ме оперираха и всичко мина прекрасно. А анестезиоложката е супер, изобщо не усетих спиналната упойка.

# 112
    Момичета, днес моята сестричка dena_klv, роди момченце- 3 400, 50 см.

Черпя ви с много щастие, и ви желая много радост с дечицата ви и вашите семейства!

Щастлива и горда леля съм  Heart Eyes bouquet

# 113
Ееее, познахме момичета, че днес е бил денят!

bouquetЧестито на мама dena_klv!!!Да й е жив и здрав юнака и много, много щастие на цялото семейство!  bouquet
Благодарим на леля Nadejdica!

Момичета, мойта мома продължава с хълцането, направо ще се побъркам, мира не ми дава!Поне по 2 пъти на ден се случва за по 30мин, откачам, знам че е нещо нормално и че и на други се случва, ама не се издържа #Crazy

# 114
Здравейте момичета!  bouquet
Първо да честитя на новите бебчовци и техните семейства.Пожелавам им много здраве и щастие, едно безгрижно детство, изпълнено с много игри и закачки! Специални поздрави и на Имамама и нейния син,много да радва мама и тати и каката! Laughing
Много благодаря на Sunny_777 и Имамама за съдействието за количката. В тази връзка да кажа, че поръчах вече и утре ще пристигне. Нямам търпение  да излизаме наразходка. Чакам бургаските мами скоро да се присъединят! Wink Laughing И сега е момента да питам: как ще обличате бебчетата за разходка? И излизате ли като има такъв силен вятър по морето мнго духа тия дни
Някои питаше за педиатър. Да, добре е да си изберете предварително,т.като трябва да ви посети като ви изпишат,ако не същия, то на другия ден.Така че,момичета, не чакайте последния момент  Wink
А за силиконовите ленти: слагат се след като махнат конците поне тук в Бургас и веднага може да се къпете.Стои се 3-4 дена,като след премахване е хубаво да се маже с медицински спирт. Но през това време пак се поизмивате,няма страшно.Макар и малко измъчено хигиената е налице.
Да не забравя да похваля щерките. Heart Eyes За 2 седмици сме качили повече от 400гр. Тина е 3070 и 50см, а Таня 3060 и 49см. А сме само на кърма дано да има още дълго време За протокола да кажа, че Тинчето се роди 2100гр, 45 см, а Танчето 2080гр и 46см. И предния път пак по 400гр бяха качили, дано все така наваксваме. Praynig Нас ни следят изкъсо,нали сме малки и ни викат на 2 седмици, но ако се развиват така ще догоним наборите. Laughing Heart Eyes
А накрая да се оплача: като ходихме на консултация и от студения въздух ме заболя гърлото, а оттам и една хрема ме хвана...не е за разправяне Cry Така че момичета пазете се много, особено  родилките. Аз нали изкарах една пневмония в болницата, добре че лошото бързо се забравя особено като погледнеш децата в очичките. Wink
И така напълних ви главите,извинете за което. Много хубави мигове с любимите хора от мен! Hug

# 115
  • София
DENA KLV ЧЕСТИТА РАДОСТ!ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ РАСТЕ!  bouquet
Момичета днеска вечерта още две от нас постъпиха в Шейново-уж от моя отбор ама то не се знае и аз може да се присъединя по-скоро от очакваното към тях Joy Joy Joy
 стискайте палци за Олчето и Абрикотин Hug Praynig Heart Eyes
Да мине всичко нормално и здрави бебенца да си имат и двечките!  bouquet

# 116
[Честито на DENA KLV !!! Да ти е живо и здраво момченцето и много да те радва!!!   bouquet
Олче, Абрикотин, късмет ви желая Praynig Praynig Praynig

# 117
   Здравейте, мами!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИСЪЕДИНИЛИ СЕ В ОТБОРА НА ЩАСТЛИВИТЕ МАЙКИ   bouquet!!!
   Мен ме мъчи един въпрос и към кой да се обърна, ако не към вас. Кърмата ми е много малко, цедя по около 30-40 гр. ако го правя 2-3 пъти в денонощието. Понякога слагам и Ивета на гърда, ама само я дразня така. Вече губя надежда , че ще ми дойде кърма и ще мога да я изхранвам само с кърма. Според вас има ли смисъл още да изчаквам? Или направо да я спирам, то така само се мъчим и двете Tired
Предварително ви благодаря и ви желая лека нощ...(а в този ред на мисли, нашите нощи са безсънни с тази Ивка-ревливка)

# 118
за Олчето и Абрикотин  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дано всичко да мине леко и скоро да се похвалят с щъркелова новина! Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 119
  • София

Аз съм майката на Олчето. Тази вечер в 9ч. и 50 мин- се роди нашата принцеса 2кг и 800гр. и 47см. Безумно съм щастлива! Нека да ни е жива и здрава. Родила се е с 2 напъна за 50 мин. от постъпването в Шейново. Желая ви и на вас леко раждане а на станалите майки вече-ЧЕСТИТО.
Заедно са с Абрикотин,видели са се,тя май ще е за 10-ти. Името ще го разбера утре. 

Общи условия

Активация на акаунт