Щъркелите за АПРИЛките прииждат, на родилите мами всички други завиждат

• 18 494
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вери найс;Дея мерси за бързия отговор. Hug Heart Eyes  bouquet
Дес-Бес честит ви юнак.Жив и здрав да ви е!

# 91
Дес-Бес ,честит бебешор!
Момичета,аз да се оплача малко.Вчера от 19 часа та до 3 през ноща ме връхлитаха едни болки и контракции,че се видях в голямо чудо Shocked.Стигнаха до през 10 мин.Станах ,отидох да се изкъпя и да си оправя малко тоалета.Викам си ще изчакам още малко да станат на 5 мин. и тръгвам към болницата.И докато се обличах болката и контракциите почнаха да намаляват  Rolling EyesКъм 5 часа вече всичко утихна и аз си легнах и заспах.Сега съм с много леки безболезнени контракции на половин час.Така и не мога да си обясня какво точно стана/нищо ,че имам две раждания зад гърба си/.
Утре сутринта съм на преглед ,дано там успеят да ми обяснят случилото се,ако не родя до тогава де.... Laughing

# 92
Ето отново прекрасни новини и този път за раждането на три поредни момченца на Танита, Деси 054224 и Дес-Бес. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ЮНАЦИ, МНОГО ДА ПАПКАТ И СЛУШКАТ.

Nanny ако си спомняш 3-4 дена и аз така питах и раззпитвах из форума за това кафяво зацапване и неочаквано за мен родих бързешката. Така, че приготви всичко и очаквай бебчето.

# 93
atlantica, от твоята уста в божийте уши. Praynig Hug
Дена къде е? Аз сънувах преди няколко дни моето зацапване, както и нея....току виж се обебила и си трае. Rolling Eyes
vladiniki, стискам палци! Hug
Enigma и аз се притеснявам за същото. Уж лекувах гъбите и микробиологията ми от 3 април е добра, но имам чувството, че пак ще се завъдят...ако не са и почнали, та си викам по-бързо да раждам. На теб какво на цвят ти изтече? Все си мислех, че тапата е бледо - розова. Rolling Eyes
dream-wish, кога ти е термина, че ще ти спират контракциите на 4см разкритие?
Вери найс, помина ли ти обрива?
darling1981, на мен корема ми се посмъкна преди седмица, ама още не съм родила...

Дес-Бес, честито и от мен!
  bouquet

# 94

bouquet
Честито на новите мами!Да са ви живи и здрави сладките бебешори!!!
  bouquet
Нани, и аз мисля, че това е тапата, което описваш!Да не си ти следващата! LaughingЕ, аз до колкото съм чувала то може и една седмица да ти тече тапата и още да не си родила, поне при моята майка така е било! Rolling Eyes
Дрийм-уиш, изобщо не помня да си казвала как ще се казва твоята девойка, но все пак може да съм забравила и подсъзнателно да съм се присетила в съня си!Знам ли! Rolling Eyes LaughingАма наистина защо са ти спряли раждането като един вид то си е било тръгнало бебенцето, какви са тия мъки?На какво основание така направиха?
betybo, много се радвам че двете сестрички са си вече заедно!!! Hug
Да не би наистина днес да е Денят за Дена?Ха дано, де! Praynig
darling1981, на мен корема си ми е смъкнат вече от повече от 20 дни, ама ей ме на, още чакам, а сега даже май още повече се е смъкнал както писах и по- рано, вече почти си го подритвам между колената!

# 95
  • Sofia, Bulgaria
НАНИ , ПРИНЦЕСА РАЯ - основанието беше , че не напипват главата на бебето .Видяха ме и на един видеозон по стар от мен , който с малко удари тръгна и показа , че принцесата ми е напречно . Искаха да задържат до сутринта да не ми изрекът водите за да видят дали няма да се обърне или ще се наложи секцио . По последните прегледи ми определиха термина не на 16 а на 13 , но аз си знам , че свършихме работата на 19  Embarassed такаче може да дойде и тогава бебка  Wink
ВЛАДИНИКИ идеално знам как се чувстваш аз съм така вече седмица вместо да се засилят контракцийте вземат че намелеят и след няколко часа наново пак същата песен и аз понякога се чудя аз ли родих тея 2 деца или май ми е за пръв път  newsm78 няма обяснение  #Crazy

# 96
dream-wish - Тъй като с двете щерки не съм имала такива изпълнения,сега мога да кажа,че изобщо не мога да ги разбера тия мъже /чакаме момче/ какво искат Laughing

# 97
Мами, изтекоха ми водите....станах и шурнаха, имам и слуз и бледо жълто-розова вода.....Почна се. Crazy
Целувам ви, надявам се до скоро! Hug Hug Hug

# 98
Nanny , хайде със здраве!Успех, мила, всичко да мине като по вода!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 99
Здравейте и от нас,
искам да ви се похваля че вече си имаме бебе Даниела, се роди на 7-ми април 3.850кг и 50 см, добре сме и двете и вече се гледаме в къщи, моля да ни запишете при родените а ето и снимка на малката ми принцеса http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=11501802

# 100
Nanny миличка успех и дано всичко мине по вода   Praynig Praynig Hug

На обебилите се мами честито даса им живи и здрави бебоците и много да ги радват и слушкат

brawneye да не съм чула такива неща  Naughty по- добре опоитайте да се изнесете и ще видиш как нещата ще се наредят  Peace Hug

Дея и мен малкия таз ме боли особено като легна и полежа повечко време и после тръгна да ставам  ooooh! много гадно ме боли. Иначе и на мен понякога целият свят ми е крив и даже неискам и хора около мен  Crossing Arms дано след раждането това да отмине защото сама не се понасям  Embarassed

betybo много се радвам че с бебките вече сте си вкъщи  Hug дано хремата на малката скоро  да минава  Praynig  Hug

Аз днес да ви кажа не съм се спряла цял ден съм по пътищата  Crazy само обиколки току  виж бебка решила да излиза  Flutter Абе момичета вярвате ли на тези неща с формата на корема и пола на бебето  newsm78 мен който ме види всеки ми вика че момче съм щяла да имам а трите лекарки прегледали ме досега твърдят обратното  Rolling Eyes незнам какво да ми сля все пак имам един куп розови дрешки и най вече розова кошарка  Laughing представете си едно момченце в нея  Mr. Green

# 101
Нани , късмет и успех ,мила! Стискаме палци ,всичко да е безпроблемно и да се радваш на малка ,сладка рожбичка!

Честито на новите мами! Желая ви цялото щастие на земята!

# 102
  • София/Люлин
Nanny успех и леко раждане ти пожелавам. Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 103
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С НОВИ БЕБЧЕТА! Simple Smile

Ние се родихме на 02.04. и тежим 4.700кг. а сме дълги 56 см. вчера се върнахме от болницата и скоро ще кача снимки.

Леко раждане на всички които им предстои.

# 104
  • Варна
Nanny, успех, миличка! Бързо и леко да се свършва! Hug

Честити бебчета на Деси 054224, Дес-Бес, mimeto80 и ANI.F! Много здраве, щастие и късмет да ги съпровождат в живота им!

Дена ми липсва нещо днес, май това е Денят за нея. Hug

pystroo4ka, betybo - добре сте си дошли у дома! Hug

Общи условия

Активация на акаунт