Щъркелите за АПРИЛките прииждат, на родилите мами всички други завиждат

• 18 489
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
princessa raia, явно от това, че цяла нощ съм била легнала сутринта така ми натече.  Thinking Сега няма нищо, чиста ми е превръзката. Уф, досега се къпах, обезкосмявах, багажа оправих да е съвсем готов. Преварявам си помпата и шишето и ако пак имам зацапване - отивам. Имам и леко неразположение ниско долу, като преди цикъл, през нощта също. Успокоявам се от факта, че преди седмица плацентата ми беше 1-2 степен, тоновете вчера ги чуха -137, кръвното ми е 110/70... Ако не ви пиша скоро, значи съм в болницата. Не смея да хапна нищо, а пък гладна да седя, не си е работа.  Thinking

very nice, имала си тежка нощ. Дано нямаш повече такива тревоги и раждането ти тръгне като по вода, без да го предизвикват. Praynig Hug
Стискам палци на всички, на които им предстои вълшебното събитие! На обебилите се, честито! Hug

# 76
  • Бургас
nany, аз с първото рждане така получих зацапване и ме започнаха леки контракции но нарядко и не регулирани/като менструални болки/, след 6-7 часазапанха да стават по легулярни, отидох в болницата сле 15-16 часа с редовни контракции на 1 минута. Преди това отидох на преглед при генеколожката ми итя каза щом нямма регулярни контракции да чакам. Така че вземи та си засичай контракците.На лекцията на сп. 9месеца, на темата за ражданео акучерката каза че едно раждане от зповане на контракциите продължава 18 часа. Брои се от първите контракции които ти може би имаш. Тя каза че кто ти се спука мехура вече си имал контракции от поне някоко часа/но не си ги усещал/, въпроса е че рзличните жени имат различен праг на чувствителност. Мехура се пука от скъсяване на матката в следствие контракциите.

# 77
Здравейте момичета!
Честито на всички който си гушкат вече бебченцата!
Нашата принцеса се казва Симона, но лелята е била толкова развълнувана, че чак е забравила да пише какво е бебето и как се казва ,но нищо.
Важното е , че от два дни сме си в кащи малката е цяла героиня много бързо започна да наддава и на 5-я ден ни изписаха,аз съм с доста шевове но след малко отивам да ми ги извадят.
Успех на всички маъчета на които им предстои да раждат, ние сме с вас Hug Hug Hug

# 78
  • София/Люлин
Здравейте.
Честито на Деси 054224! Да ти е живо и здраво синчето.
Аз цяла вечер се ослушвам за симптоми, ама нищо. Стори ми се, че ми изтичат водите, защото след тоалетна се доизтича нещо, но после спира...възможно ли е така да текат води?
 Иначе тоновете на бебето са супер според Доки. dena_klv не знам как издържаш, аз преносвам трети ден и  #Crazy
Успех на всички за които днес е големият ден. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 79
 Didi Bojinova, на мен предния път така ми натичаха водите, по малко и начесто. Да не е течение при теб, ако е спряло... Thinking

Пак ми изтече нещо малко, но този път разтегливо и слузесто и кафяво на цвят. Май наистина е тапата. Whistling

yana_kuncheva Hug Hug Hug контракции засега нямам никакви...освен лекото стягане и неразположение ниско долу. Май ми е рано да засичам.

# 80
Деси 054224 мила честита ти радост да е жив и здрав малкия мъж с красиво име и мн да радва мама и тати а  на теб бързо възстановяване и завръщане у дома Hug

Вери найс,радвам се че сме се разпознали Laughingнищо чудно и в болницата да се засечем Winkи аз не искам предизвикано раждане и се моля бебка да си дойде самичка,но ще видим до 15 се моля да тръгне Praynigмакар че нямам никакви признаци нито тапи нито контракций.

А навън е мн приятно отивам да се оправям и на разходка хубав ден от нас Grinning

# 81
brawneye, мой близък в подобна ситуация с родителите на жена му, бяха стигнали до развод. Слава богу навреме се изнесоха. От началото им беше много трудно, по това време имаха доста финансови проблеми. Сега вече са щастливо семейство, здраво стъпили на краката си. Не се предавайте, а се борете.

Станала съм ужасна,криво ми е и все гледам да се сдърпам с някого  Blush  Tired
Защо ли аз така? Сама не мога да се търпя, а другите незнам. Чак понякога ми е жал, като навикам някого без вина Embarassed Embarassed Embarassed

Преди малко се върнах от разходка. Всеки, който ме видя се пулеше Shocked, колко ниско се е смъкнал корема ми.
 Колко време преди раждане се смъква?

# 82
Честито на новите мами
Аз да ви кажа набързо вече и двете бебки са си при мен и съм много щастлива .Венцислава за две седмици от 2250гр.е станала 2840 ,а Валентина си я прибрах във вторник и е 2350 малко е хремава така я изписаха ,но слагаме капки .

# 83
Станала съм ужасна,криво ми е и все гледам да се сдърпам с някого  Blush  Tired
Защо ли аз така? Сама не мога да се търпя, а другите незнам. Чак понякога ми е жал, като навикам някого без вина Embarassed Embarassed Embarassed

Преди малко се върнах от разходка. Всеки, който ме видя се пулеше Shocked, колко ниско се е смъкнал корема ми.
 Колко време преди раждане се смъква?

Hug Сладурка,аз гледам да си мълча,ама горката ми половинка все го отнася  Blush Добре,че ме търпи,че ако и той се развика  ooooh!  Crazy  Mr. Green
По принцип не знам колко точно време преди раждане се смъква,ама има момичета, които цяла бременност си носят бебетата ниско и аз бях така предният път,а сега въобще не е мръднал  Mr. Green

betybo ,добре сте се завърнали,браво на малките сладурки  Hug 

Nanny,значи ще стискаме палци,скоро е  Hug

Didi Bojinova,аз имам такова леко изтичане вече почти седмица,но последният път на преглед ми казаха,че не са водите,поне всичко било наред  newsm78

very nice,аз бях като теб така в неделя  Rolling Eyes Започнаха в 12 ч вечерта контракции леки,изкъпах се,оправих се,познаха болки в бъбреците,после последва разстройство и накрая съм заспинкала и на сутринта нищо ми нямаше  Shocked 

# 84
  • София
Didi Bojinova, на мен предния път така ми натичаха водите, по малко и начесто. Да не е течение при теб, ако е спряло... Thinking

Пак ми изтече нещо малко, но този път разтегливо и слузесто и кафяво на цвят. Май наистина е тапата. Whistling

yana_kuncheva Hug Hug Hug контракции засега нямам никакви...освен лекото стягане и неразположение ниско долу. Май ми е рано да засичам.
Нани , тапата  е  smile3521 ! Готви  се тия дни  Hug !
 Искам   да питам  мамите  родили  секцио . След  секциото  ми  вливаха   антибиотици  5  дни .Та  не  можех  и да  кърмя  през  това  време  и  се  цедях  и  хвърлях  в  мивката  Confused . Обаче  от  силни  антибиотици  винаги  правя  реакция  гъбична  инфекция  Sad  . И  сега  хептем  ми  е  трудно ,хем  гледам  да  не  инфектирам  раната  , хем   непрекъснато  се  мия  и  си  почиствам  ръцете  със  спирт   ,да  не  пренеса  нещо  по  бебето  ooooh! . Има  ли  и  други  мами  така ?   

# 85
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте  Wink Принцеса рая - направо ме смая  #Crazy помниш ли че ще е Габриела ? Бях го споделила преди много много време  newsm78или е някаква случайност  Rolling Eyes
НАНИ - мен в четвъртък ме преглеждаха наново  с много натискане и много болки изтърпях ( нали уж бебето ми изведнъж се оказа , че няма глава ) и в следствие на този преглед почти през целия ден в петък имах такова течение не много силно и на моменти кафеникаво и слузесто . Признавам си чесно , че хем две деца съм родила хем сега от вас чух за запуалки и т. н. . Вчера говорих с акушерката дето ще раждам питах я за тази запушалка и се оказа , че това което ми е изтекло е точно това . Утре става седмица откакто това се случи и още не съм родила . Разбрах , че може да минат и 20 дни ...просто трябва да се изчакат родилните силни контракций а мойте на 2-ри ги спряга с инжекций въпреки че имах 4 см разкритие нали поредната щуротия измислиха и сега лежа че не мога да си стъпя на краката от болки непрекъснати са и доста силнички но бебка не ще да излиза ..... толкова я изплашиха милата с тези хапове и  инжекций
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОЙТО ГУШКАТ СВОЙТЕ РОЖБИ   newsm51  love001 baby

# 86
  • София
Сега като ги описвате тези запушалки почнах и аз да се съмнявам че това което ми изтече и на мене на 2/3.04 е точно тапата или там както му казвате. Shocked
Dream wish   наистина ли може да си ходиш без тапа 20 дена и пак да не си родил?
Кафенцето май едвам устиска 2 дена и пак я рязаха по спешност. Confused
Почнах нещо да се шашкам,да не се вкара някоя инфекция при бебето ако ти е паднала тапата или няма такава опасност.? smile3556

# 87
Здравейте , момичета . Да се отчета и аз със прекрасно момченце , роди се ъс секцио в Сливен казваме се Боян на 25.03 , 3.900 . Всичко е наред при нас и стискаме палци на останалите мами и честита радост на тези които вече се гушкат  bouquet

# 88
Enigma, не бой се, няма опасност. Щом не са изтекли водите, значи си е на защитено място в околоплодния мехур.

Честито на новите мами! Вече са толкова много.
Дена, къде си? Да не раждаш?

# 89
Почнах нещо да се шашкам,да не се вкара някоя инфекция при бебето ако ти е паднала тапата или няма такава опасност.? smile3556

Няма опасност както ти е писала и very nice ,щом не са изтекли водите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт