Отговори
# 195
Добро утро!  Hug
Избраха малчо в десятката за бебе на с-е "Моето дете"  Grinning  newsm44
Моля ви, подкрепете го със своя глас  Heart Eyes  Praynig

http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=0&a=9355&a … 16010&i=94463

И по един sms ако пуснете ще сте незаменими - dete2 е текста на номер 1707. Нека отново на корицата на едно списание да е търновче!  Hug  Heart Eyes  Hug

Приятен ден на всички!  newsm51

# 196
Хайде за разсънване на вкусничко кафенце  Grinning
Поли, като най-работна, първата глъдка е за теб  Hug

Момичета, така се притесних за това земетресение! Майка ми я няма на скайпа и тел не вдига, но сега като прочетох че леко се е усетило в Търново, се успокоих. Дано само не се повтори  Praynig Praynig Praynig
Дезире, успех на детето ти!
Лек и слънчев ден   bouquet

# 197
Iman, благодаря за кафенцето  Hug  Не съм най-работна, но влизам в релсите на работния процес...

Снощи до 1ч не можах да заспя заради това земетресение... Само като чуех някакво бучене и почвам да се ослушвам като заек...и да си мисля глупости, но накрая сънят победи  Crazy

pepi111 , да ти е жив и здрав племенникът!
направих избор за ФДТ и пудра, но само ФДТ ползвам...че не мога все още да си улучвам номерата на козметиката  Mr. Green , че ако ви призная, че никога не съм нанасяла такива неща... само спирала и червило - и то по повод  Embarassed , ама сега съм в процес на приучване...Днес ще си правя една маслена баня, която се надявам да има ефект за кожата - разбира се, че инфо за нея намерих в БГ мама  Flutter и много я хвалят др мамите....пак се отплеснах  Whistling

Desire^ , даже два гласа ще пуснем с мъжо  Hug Успех в конкурса!

наготвих, изчистих, изпрах....сега отивам да си правя маски и процедури  Mr. Green , че за мен все не остава време

Някой ходил ли е в т.нар. "аРтелие" до парк "Марно поле" ? фризьорско ателие - мисля там да пробвам за кичури в петък....  Thinking

# 198
благодаря ви за мненията за хомеопати. чух за новата докторка при Хаджиев (Лидия), който е ходил е доволен. добри отзиви имаше и за Георгиев (на пазара), който ползва и ирисо диагностика. не съм се задълбочавала толкоз в хомеопатията, класическа или не, но ми се иска да излезем от омагьосания кръг в който сме и съм съгласна да опитам нещо различно.
лек ден и приятна почивка

# 199
Здравейте мами Търновки,

Май месец се прибирам в Търново и ще остана около месец. Планирам там да захраня малчо с Оризова безмлечна каша на Милупа. Исках да си я купя още тук (Пловдив), но истината е че никъде немога да я намеря. Ще ми кажете ли откъде мога да си купя в Търново?
Ох така се радвам, че най-после ще си дойда, нямам търпение да стане петък. Усети ли се силно земетресението? Добре, че майка и татко ня бяха в Търново, че имаше да ги мисля. Дано не се овтаря. Амам помня еедно време као ученичка колко много земетресения ни тресяха ooooh!

# 200
да се включа и аз по хомеопатичния въпрос.... има една малка аптечка в уличката под пазара/ над патриарха (училището) където се продават изцяло приготвени от билки лекарства,под формата на капки.жената е много компетентна... имаха и сайт тия работи,но не помня точно как беше.при интерес мога да потърся брошурката.

# 201
hubavoto_f-4e, за магазинчето  "Лечителката" ли говориш? Жената е много ерудирана и особено за елексирите всичко знае. Приятелка ми е, та доста често си бърборим като минавам оттам и ми е обяснявала за тях. Много хора ги купуват и казват помагали. Има и един вид, който е като естествен антибиотик. Аз съм купувала, но все не ги пия редовно  Blush Лелчето, ако те интересува, може да отидеш и тя ще ти обясни всичко. А за д-р Георгиев - една приятелка ходи на ирисодиагностика и остана доволна. Мисля и аз като се прибера да отида  Thinking
andreaivano, мисля, че в магазин "Щастливо бебе" на пазара, 2 ет. ще намериш кашите, които те интересуват.
Тук вали цял ден и не сме излизали  Sad поне нагласих багажа с "помощта" на Тарик  Grinning
Весел ден на всички   bouquet

# 202
да  Peace точно за нея говоря.аз също съм доволна и я препоръчвам... не съм запозната обаче до колко елексирите са подходящи за малки деца,бебета и подрастващи,но жената там вярвам,че е компетентна   bouquet

# 203
Моя  мъж ходи при Георгиев-за диагностика-добре,но с лечението удари на камък
Принципно смятам , че хомеопатите могат да се справят само с леки заболявания,за сериозни не са подг твени,не бих подлогила детето си за опитно зайче,за мен може,но за децата.... newsm78

# 204
мамамими, не съм съгласна с теб и го казвам от личен опит. Може и да съм станала досадна за някои в защитаването на хомеопатията Blush, но за мен дори на едно дете да му се спрат АБ в полза на по-добро лечение, е по-важно от това, дали съм издразнила някого .
Прочети повече за тази наука и ще разбереш, че не си права в твърдението си. Много е важно обаче да попаднеш на правилния специалист. Ако лечението не е подействало, грешката е в хомеопата,а не в хомеопатията като цяло.

Добро утро и лек ден на всички   bouquet

# 205
ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРИМ-КОЙ Е ИСТИНСКИЯ ХОМЕОПАТ...
дО СЕГА ОБАЧЕ НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК СЪС СЕРИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ, КОЙТО ДА Е БИЛ ИЗЛЕКУВАН newsm78
А ТОВА КОЕТО НЕ МОГ И НЕ ИСКАМ ДА ПРИЕМА ЗА НОРМАЛНО В ХОМЕОПАТИЯТА Е ДА ЧАКАМ ТЕМПЕРАТУРАТА НА ДЕТЕТО МИ ДА СПАДНЕ САМА БЕЗ МЕДИКАМЕНТИ,ТОВА СИ Е МАЗОХИЗЪМ Naughty

# 206
  • Някъде в Европа...
Здравейте!

Искам да помоля мами, чиито деца посещават градини "Райна Княгиня" и "Иванка Ботева", да споделят мнение...
Чувам, че се предпочита Райна Княгиня, но защо?
Има ли във въпросните градини обучение по езици, танци, футбол, може би....
Въобще нужна ми е всякаква информация.....
Благодаря предварително!

# 207
ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРИМ-КОЙ Е ИСТИНСКИЯ ХОМЕОПАТ...
дО СЕГА ОБАЧЕ НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК СЪС СЕРИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ, КОЙТО ДА Е БИЛ ИЗЛЕКУВАН newsm78
А ТОВА КОЕТО НЕ МОГ И НЕ ИСКАМ ДА ПРИЕМА ЗА НОРМАЛНО В ХОМЕОПАТИЯТА Е ДА ЧАКАМ ТЕМПЕРАТУРАТА НА ДЕТЕТО МИ ДА СПАДНЕ САМА БЕЗ МЕДИКАМЕНТИ,ТОВА СИ Е МАЗОХИЗЪМ Naughty
значи,първо за температурата-не знам теб колко висока температура те стряска,но ако имаш предвид стойности до 38-38,5 градуса,тази температура в целия цивилизован свят не се понижава,понеже се счита,че не е опасно,дори напротив-индикатор е на това,че организмът се бори с инфекцията.понижавайки температурата,ти не правиш добро на детето си,давайки му АБ-също,понеже така подтискаш естествените защити на организма Peace
кой е истински хомеопат?доколкото знам,в БГ има 2 направления-едното е на французите Боарон,а другото е английско направление и него май смятат за класическо.братовчедка ми кара това,второто Peace
за мен истински хомеопат е този,който вярва в хомеопатията.не е хомеопат лекарят,изкарал някакъв курс,който ти предписва уж нещо хомеопатично,но за всеки случай ти включва и АБ Naughty

# 208
Кой говори за АБ?
Моето дете вдигне ли Т -след 20 мин  вече е с 40гр и винаги стигаме до гърч ooooh!Смяташ ли че мога да гледам безучастно това? Икак хомеопатията ще смъкне тази Т-пак се стига до добрия стар аналгин...
Някой ИЗЛЕКУВАЛ астма newsm78?Кажете ми и ще отида,но не искам да го поддържам години с лекарства Naughty

# 209
Добър вечер, мацки  Hug

К'во става тука? Сега и аз ще се изкажа  Mr. Green Нищо не разбирам от хомеопатия. Точка.

Сега да ви се отчета -
1. днес се спуках от работа и сега пийвам биричка и се чувствам нов човек  Laughing
2. записах си час за фризьор - никой не сподели мнение за това "аРтелие", ама аз ще ви кажа после като ме омискинят  Crazy
3. детето ми сутрин като го оставя и вечер като го видя ми се струва 1000 пъти по-хубаво, голямо и добро  Mr. Green 
4. ВЕСИ, мила Веси, забравих те - честно- и се извинявам пред всички  Embarassed  До края на седмицата ще намеря начин да ти дам дъгичката, за която говорихме...ама това на лични...

ами май е това....

хубава вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт