Отговори
# 255
  • Велико Търново
Разбрах аз за ухажването  Heart Eyes... Ами нека е така все.. пък наистина баща и да му мисли...той от сега се кани ,кани,и аз все му казвам ,че има време,но явно няма време Simple Smile
Моята Карина се е уплашила от нещо,не спи спокойно нощем,изкарахме кошмарна нощ...и утре ще ходим да и леят куршум,пък дано да се оправи от това.

Имам въпрос към вас..какъв слънцезащитен продукт ще ми препоръчате да купя за Кари.Миналата година бяхме на Чико 30 фактор..,но мисля да го сменя,но с какво?

Хубава вечер от мен Hug

# 256
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Доти, не с две, а ако може с 4 ръце препоръчвам този http://spirig.bg/daylong-kids.php, а и всички други слънцезащитни продукти на тази фирма.

Ками, ние ще летим до Дортмунд, но после 5-6 дни ще сме в Кьолн и Дюселдорф и накрая, преди отлитането, ще си оставим 1 ден за разглеждане в Дортмунд /понеже разбрах, че няма кой знае какви забележителности там/.

*Iman* , за съжаление си нямам и понятие какви изследвания са нужни след толкова дълго отсъствие. Иначе каквито и да са май стават за два дни.

Благодаря за отговорите за алерголога!

Айде чао от мен за днес! Ако има някой довечера в Спайдер и ме познае, да се обажда!

# 257
  • Велико Търново

Имам въпрос към вас..какъв слънцезащитен продукт ще ми препоръчате да купя за Кари.Миналата година бяхме на Чико 30 фактор..,но мисля да го сменя,но с какво?

WELEDA е единствената козметика без парабени,но не знам дали може да се купи в Търново,а инъче аз харесвам AVENE.

Ще ми е интересно да споделиш после какво е станало след като сте ляли куршум Crazy

# 258
Разбрах аз за ухажването  Heart Eyes... Ами нека е така все.. пък наистина баща и да му мисли...той от сега се кани ,кани,и аз все му казвам ,че има време,но явно няма време Simple Smile
Моята Карина се е уплашила от нещо,не спи спокойно нощем,изкарахме кошмарна нощ...и утре ще ходим да и леят куршум,пък дано да се оправи от това.

Хубава вечер от мен Hug
Къде ще ходите да и леят куршум?
 Мойта Виктория преди месец беше на двора на село и гръмна една гръмотевица и много се уплаши.От тогава е много не спокойна .Стряска се от най малкия шум,почти не се отделя от мен.Страх я като чува самолети и дори автомобили .Моля те да споделиш после дали има резултат.Аз много не вярвам в такива работи ,но се замислям дали да не пробвам да я заведа.Ако искаш ми пиши на лични.

# 259
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
В Първомайци има една жена при която ходят много хора и са доволни-така чувам. А ти Верче, не четеш в другите теми,няма ли да идваш утре на Божур-на хижата-има среща на многодетните семейства на бг-мама.Имаш съобщение на лични
Хубави празнични и почивни дни ви желая момичета!
Иман добре дошли...

# 260
Добро утро,   bouquet

pepi111 , един въпрос - къде живееш?? Всяка сутрин хващам автобус 40 и едно момиче ми се струва мнооого познато, но не знам откъде  Thinking Имам леки съмнения, че може да си ти  Rolling Eyes

Доти, наистина дъщеря ти е много красива (пу-пу). Не искам да кроя планове за бъдещето вместо децата, но някак си много благозвучно ми се струва Дамян и Карина Димитрови  Mr. Green Това е официално предложение  Crazy

Снощи на юбилея беше супер, само дето имах детегледачи и като дойдох да оставям Дамян, той реши че 1 час ще реве и няма да заспива...  ooooh!  Тъкмо се отказах да се връщам на купона, и той заспа... Супер си изкарахме...Довечера сме на РД. Надявам се да замъкна мъжо на Спайдера  Mr. Green Ако ще има някой - да се обажда  Hug
Хайде на сутрешното кафе, поднесено със слънчеви усмивки от нас   bouquet

# 261
WELEDA е единствената козметика без парабени,но не знам дали може да се купи в Търново,а инъче аз харесвам AVENE.

Конкретно за слънцезащитна козметика за деца ли имаш в предвид? Понеже като цяло има и други марки козметика, без парабени  Peace.

Поли, живея в района на спирка "Беляковско шосе", но с автобус пътувам много рядко.

# 262
  • Велико Търново
pipi_k,  Hug и  от мен. За съжаление се заформяме стабилна групичка самотни мами, и аз съм така. При мен нещта варираха от сърдене, че не звъня да го уведомявам как върви бременността и гости на брат му до "Аз от къде да съм сигурен, че е от мен?" и "Че кой ще те вземе сама жена с дете..." Слава богу, имам си живо и здраво усмихнато момиченце и си се чувствам много щастлива  Grinning

Дано леенето на куршум помогне на Кари  Praynig

Утре ако не вали, мисля да излезем с количките. Сега тъкмо се връщам вкъщи (разходихме се със Симонка) и какво да видя - жив човек няма у дома. Майка е взела Преслава с количката и са излязли. Ама някой да се сети да ми звънне да каже...

# 263
Пльос !
Момичета,дали ще работи магазина(фабриката) за хавлии по пътя за Шемшево в понеделник и вторник ?
Благодаря предварително   bouquet

# 264
Пльос !
Момичета,дали ще работи магазина(фабриката) за хавлии по пътя за Шемшево в понеделник и вторник ?
Благодаря предварително   bouquet
не

# 265
  • Велико Търново
ВЛИЗАМ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ПО СЛУЧАЙ 30 -МИ РД!ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ СИ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,ЩАСТИЕ,ЗДРАВО БЕБЕ,А ПЪК ДРУГОТО ЩЕ СИ ГО КУПУВАМЕ!
ПОЧЕРПЕТЕ СИ С КАКВОТО ВИ ДУША ИСКА,ЗАЩОТО КОМПЮТЪРА МИ Е ЗА ПРЕИНСТАЛИРАНЕ И ЕДВАМ ПИША Crazy

# 266

ЧРД, Сиска! Много здраве, щастие, късмет! Леко раждане, бързо възстановяване и здрави и послушни деца!

Времето се очертава да бъде хубаво- приятни разходки!

# 267
Сисе честит рожден ден
Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!

# 268
Сисе-Честит рожден ден!!!!Много здраве,щастие и здраво бебче!!!Да те служат мъжа ти и Божа и да ти помагат много!!!!

# 269
Честит рожден ден и от мен!!!!!   bouquet
Стискам палци за безпроблемно раждане и едно здраво и хубаво бебче!!!

Общи условия

Активация на акаунт