Отговори
# 270
  • Велико Търново
Весел празник, Сисе  Wink

# 271
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИСЕ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ! МНОГО СЛАДКО БЕБЧЕ СКОРО, ПОСЛУШНА КАКА И ПРИМЕРЕН ТАТИ!
Hug

# 272
Сисе, да си жива и здрава!      bouquet    bouquet    bouquet

# 273
ЧРД Сиска    bouquet    bouquet     bouquet

Много здраве,късмет,усмивки и безпроблемно раждане   Hug 

Ние днес пак се отчетохме в парка ,ама все се чудя защо в неделя няма мами там    newsm78   

Хайде лека засега от мен  Crazy

# 274
Сисе, честит рожден ден. Нека всичко, което си пожелаеш да се сбъдне. Леко раждане ти желая и послушно бебче и кака Божа. И всички добрини, които правиш да ти се връщат стократно.

# 275
  • велико търново
Честит рожден ден Сисе.пожелавам ти здраве,богатство и най големият подарък от мъжо ти.леко и безпроблемно раждане.и още нещо и аз съм на 30г. значи сме наборки.

# 276
Честит Рожден ден Сисе - желая всичко онова,което не можеш да си  купиш с пари и пари за всичко останало.......  bouquet

# 277
Честит рожден ден на Сиска и от мен! Желая здраве, щастие и много любов!

# 278
  • Велико Търново
Сисе, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, спокойствие и усмивки  Peace

# 279
Със закъснение да благодаря на отговорилите ми за библиотеката, посетихме тази до МОЛ-а и детето остана много доволна, дай Боже да се увлече да чете повече като има богат избор на книги.
Искам да ви питам кой интернет доставчик ще ми препоръчате. Сега сме на Евроком, но не съм много доволна от качеството, все има повреди или е бавен, а на мен ми трябва, за да работя. Така че ще се радвам да споделите вие от кого сте доволни, може и на лични.

новотика-най-евтината такса е 15лв. на месец Peaceние това ползваме,единият от шефовете ние комшия,мъжът ми там работи-но не затова ги препоръчвам и нищо няма да спечеля,ако им ползваш услугите Stopпросто казвам,че нетът е добър и цените са достъпни!
иначе за разни ремонти по компютрите и принтерите,вече ще си похваля мъжлето-най-добрият техник е той,работи от врата до врата и за майки с деца прави отстъпки Mr. Green

# 280
аз искам да ви питам къде правят ключодъжатели със снимки?онзи ден видях на ключовете на една жена снимка с нейното бебе  baby_neutral , но не я питах, защото ми се стори много недружелюбна  Tired  Close  Crossing Arms вие имате ли представа, защото много искам да си направя,а нямам представа къде може да ги предлагат  и горе-долу колко парички са?  Money Whistling
благодаря предварително  Peace Hug Heart Eyes   bouquet

# 281
Здравейте, ЧРД на Сиска на патерици! Да е жива и здрава!
Търся продавачка за магазин за дрехи втора употреба до парка Марно поле. Ако някой се интересува да ми пише на лични. Много се извинявам, че пиша тук, но съм от Горна Оряховица и ми е много трудно да намеря свестен човек за Търново. Тук желаещи има много, но като чуят за пътуване до Търново и се отказват.

# 282
  • Велико Търново
hubavoto_f-4e, със сигурност правят в Happy photo  Simple Smile Знаеш ли го?

# 283
Момичета искам да се посъветвам с вас за лекаря , който си ибрах да ми води ЖК. (д-р Паньова).
Напоследък чух някои много обезпокоителни случаи на раждания при нея и започнах да се плаша. Това, което ми казват напоследък е: "Абе ти си ходи при нея на консултации, но не искай да те изражда.". На мен все още ми е рано за раждане, но все пак това не ми пречи да се притесня. Тъй като повечето тук вече сте минали по този път- моля ви  посъветвайте ме нещо. Иначе аз от консултациите си до сега няма от какво да се опалча при нея-внимателна е и заинтересувана от състоянието ми, но.....
Повечето ми приятелки ме съветват ако си избирам лекар за раждането да е д-р Цочева, а дугите ме съветват да раждам в Горна Оряховица.
Кажете ми какво мислите, защото нещата , които чух са направо....... стряскащи!  Scream

# 284
bialkova,

повярвай ми - няма да има доктор, за който няма да чуеш лоши (ужасни, стряскащи, потресаващи) истории.
мисля, че разбира се, повечето са преувеличени. даже смятам, че особено разказани от жена могат да звучат доста реалистично ужасни  Mr. Green и то не защото жената е била там, а защото ние,жените, обичаме да окрасяваме разказите си  Flutter

аз когато отидох при Паньова и реших тя да ми води консултацията - не защото някой ми е казал, или заради това, което съм чула - а просто защото се чувствах супер спокойна и информирана за състоянието си. А и е хубаво да знаеш от мен (защото аз ходех при нея на частно, а при друг доктор по ЗК), че е добре да те следи доктор, който евентуално ще те изражда. Той е запознат с твоето индивидуално състояние, а не да се тръшнеш с картона си при някой и той да чете от там коя си ти и от'де идеш....

Аз пък няма да ти разказвам какви истории знам за Цочева, или за Горна ....брррр, ще ти настръхне косата  Mr. Green

май мнооого писах.... с две думи - сама си реши, а не слушай клюки и небивалици....  Peace

Общи условия

Активация на акаунт