Отговори
# 240
  • някъде там
да изкажа едно мнение за тези малки твари и последващите комарчета, че с каквото и както и да се мажеш и квото и да си слагаш, те си имат предпочитания към определи хора и няма спасение, мен например много ме ядат и бълхи и комар, Ема миналата година беше съвсем леко нахапана от бълха, а пък мъжо през казва че досега не е хапан нито от едното нито от другото  Mr. Green
а за каишките, че няма да навредят на децата няма, на наште кучето редовно си носи такива и Ема все се вре в него, но определено миришат неприятно Wink

# 241
Добро утро мили дами   bouquet

reme, да пишеш по-често  Naughty , че да не те мисля какво става с теб  Peace

renyto , права си - аз и мъжо имаме по едно хапване от бъхлите, а дечко е на решето направо-явно му е сладка кръвчицата

pipi_k , пожелавам ти леко бременеене в оставащите месеци  Hug  Добре дошла при нас и те чакаме с нетърпение. А на "бащата" не искам да пожелавам нищо, щото може и да се сбъдне, а няма да е никак хубаво  #2gunfire

Днес ми е последният работен ден и после - до 6.05. почивка  Mr. Green Mr. Green
И като наредя от петък вечер едни купонииии - юбилей, рожден ден, сватба....ихаааа....нема ми видите очите - а сутрин ще ви пускам по един таратор, че ще има бая махмурлук да ми тежи  Mr. Green

Egisihora, днес ще ти се обадя пак от служебния, ако не вдигнеш, после търси направо Поля, че да не те подлагат на разпит пак  Mr. Green

Iman, докъде стигнахте с пътешествието?? Хайде качвай снимки, че да напълним очи и душа  Hug

Хубав ден (малко ми е голямо кафето, ама то щото ми е голяма душата)

# 242
Добро утроооооо    Crazy

да ви похваля моето дете - миналата нощ спа от 22ч до 07ч без да се събужда ,а тази нощ от 21.30ч до 08ч тази сутрин   Party   еиии поспаланче като майка си пу-пу  Crazy   то било голям кеф да спиш без да ставаш  Crazy   че и сега спи диването / пу-пу-пу-пу/

Поли - благодаря за кафето - много ми е хубаво като стана ,да си вляза във форумчето,да прочета клюките  Wink  и да има кафенце от теб или Иман  Hug 

дали днес ще е хубаво времето да поизлезем  newsm78 

лек,усмихнат и весел ден на всички   Hug 

# 243
  • велико търново
Момичета голямо хаиманосване тази сутрин с Теди.първо на детската библиотека за книги на кака и ,че иде 6 дена ваканция но днес имали профилактика ,все пак ми простиха ,че ми е за 1-ви път и не зная дадоха ми да си избера.после на доктор вече сме здрави и си мажем пъпките и пием капки фенистил за да минат ,но явно е алергична и е трудно оздравяването им.след това с рейса на кухнята за манджата милата ми заспа уморена.Е то по центъра било голям екшан ,бутат се хората отварям вратата да вляза с количката в аптеката ,а една нагла тинейджърка излиза и направо през количката върху детето.направих и забележка да се върне ,че не съм отворила вратата да мине тя ,а за да вляза с количката ама нищо замина си по пътя и даже не каза извинявайте.Това е днешната младеж. И то момиче ще стане и тя майка някои ден.

# 244
Поли, мерси за кафенцето   bouquet Завърнахме се благополучно вчера и след 12-часов сън днес бодри се разходихме и порадвахме на града  Grinning Снимки ще пусна, само да ги кача на компютъра. Приятелките ми, които дойдоха да ни посрещнат вече ме майтапят с моите пътувания, защото още не разопаковала куфарите и започнах да обсъждам с мъжа ми къде в чужбина ще почиваме с него  Blush  Blush . Не ме свърта на едно място и това е  Laughing
Симона, сега прочетох за "бащата" на детенцето ти, как е постъпил. Много силна жена си, браво на теб Hug Hug! И на pipi_k и пожелавам много щастие в бъдеще  Hug Hug. Лека бременност и прекрасно бебче да си гушкаш   bouquet. Аз раждах в ГО и съм много доволна. Пипи, пиши по-често тук, я виж колко лели ще има бъдещото ти бебче  Grinning
Ей, момичета, това с бълхите много ме смути! Днес ходихме и в парка до полицията и Тарик игра на площадката и тича из тревата, но няма нахапано. Дано ги изчистят по някакъв начин  Rolling Eyes
Ками, много се радвам, че се видяхме  Hug Hug
Усмивчица, като каза, че дъщеричката ти се казва Теди, ми напомни за етървата на моя приятелка  Thinking И тя има момиченце , а каката е тийнейджър. Да не сте един и същ човек  Grinning newsm78
Лека вечер на всички!   bouquet

# 245
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ох, най-накрая почивка!

*Iman*, добре завърнали се у дома! Чакаме снимки! И дано скоро пак ви се падне случай да попътувате!
От днес има промоция на билетите на Уиз Еър - 20%- до 04.05. Понеже аз преди 3 дни си купих билетите за Германия, трябваше сега да пуснат промоцията   #Cussing out/аз я чакам 3 месеца/. Ама здраве да е!

Гледате ли Vip Brother? Много се разчувствах на това момче, което дойде да защитава Део!

От мен лека нощ и приятни почивни дни. Аз отивам да полегна, че и при мен сега, като при Поли, като се заредят едни купониии - рожден ден, сватба, рожден ден, излизане с колеги...направо не знам дали ще успея да си почина  Wink.

# 246
Хеййййй    Party 

ние и днес откраднахме ден - успяхме адсе разходим  Wink 

Иман - добре дошла у дома   Hug 

Усмивчица - да ти кажа не са само младите ами и по-възрастните са такива / аз така ги нареждам /  ,много им се вбесявам,а да не говорим за шофьорите   ooooh!  абе само да има с какво да се ядосваш!!!! 

хайде лека нощ и стискайте палци Валерчо пак да спинка като предните две нощи / без прекъсване  Peace  / 

# 247
Добро утро,

хайде на кИфето   bouquet

Момичета, забравих да ви питам: Нали албумът ни в снимка.бг трябваше да е личен, т.е. недостъпен за непознати...  newsm78 Вчера моята колежка търсеше сватбени рокли и попадна на нашите красиви сватбени снимки  Thinking  Аз ли не съм разбрала или...

Iman, добре дошли!   bouquet Сега е време да ни покажеш какво кафе пият французите  Mr. Green

Хубав ден   bouquet

# 248
Поли, ти си поднесла вече френската закуска  Laughing  Hug
За албумчето - сигурно сватбеният албум не е отбелязан като личен и за това е така  Thinking. Май паролата важи за акаунта ни, но не и за албумите, които не са отбелязани като лични.. newsm78
Пепи, приятно изкарване в Германия и на вас  Hug. Ние влязохме от Австрия, но се разходихме само из близките до границата градчета.  И с купоните - 'айде все така да е  Grinning - важното е положителни емоции да има  Party
Охх, щях да забравя  Grinning:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ТРУДЕЩИ СЕ  Mr. Green
Хората по света протестират масово на този ден, ние овчедушно си мълчим сякаш всичко ни е на ред у държавицата  Rolling Eyes

# 249
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
*Iman*, мерси!

Мацки, май сме го коментирали, но може ли да ми кажете дали в града ни има добър алерголог и ако може координати!

# 250
Пепи, какви изследвания се правеха за яслата, когато детето отсъства повече от месец? Акита и секрет ли беше или плюс кръв и урина  Thinking и за колко време са готови? Искам да пусна малкия на ясла от другия понеделник, но не знам дали ще са готови резултатите до тогава. Не мога да ти помогна за алерголог, дано някой се включи с инфо по този въпрос.
Ние в неделя пак ще сме на път  newsm01  Grinning , но по наблизо - до Бургас. Дано е хубаво времето, че да топнем краченца в морето   sport027
Приятна почивка на всички   bouquet

# 251
pepi111 не искам да те отчайвам, но преди няколко години ми се наложи да ходя на алерголог и единствения беше в поликлиниката и ми прави тестове само за храни. Не знам дали сега се е променило положението, но аз лично ако имам отново нужда и възможност ще търся някъде другаде, най-добре в София. Тук беше отчайващо.
Честит празник на всички търновски мами! Не знам дали го чувствате изобщо като празник, но поне се опитайте да си разнообразите ежедневието... А относно овчедушието-500 години са ни тъпкали яко и трудно сме се надигали, добре че е имало достатъчно смели герои тогава...Сега герои не останаха...тези, които се опитват да променят нещо биват "заглушавани"... Слънчев ден ви желая!   Nature Sunny

# 252
  • някъде там
за алерголог мога да изкажа положително мнение за д-р В.Дончев поликлиниката на 2-я етаж му е кабинета, аз имам доста различни алергии и с него винаги се консултирам, а за София проф.Жени Милева и Мустаков  Peace

# 253
Доти-ако се чудиш кое детенце днес е нападнало да целува Кари,да знаеш,че е моя син.Не съм го виждала друг път да налита така,явно Кари много му хареса,защото направо се вреше по устата да я целува.Не знам от къде му дойде на акъла EmbarassedНо бяха много сладки,жалко,че не ги снимах.Дано не се е уплашила милата Hug/Ха ние сме боли почти съседки с теб/
Ние днес много се забавлявахме с Константин,по обед бяхме в парка на Триъгълника,някоя мама да е била там към 12.00-13.30?Обаче не се удържа това дете и предпочетох да се разходим по улиците с количката,че като видях как изсипа една кофичка пясък почти на главата си ooooh!
Пепи-хубаво да си изкарате в Германия...наистина промото на Уиз е добро,но те не предупреждават от рано за такива неща.Вие само в Дортмунд ли ще ходите?
Иман и аз се радвам,жалко само,че бързах и не можахме да се наприказваме,ама на кафе... Party

# 254
Със закъснение да благодаря на отговорилите ми за библиотеката, посетихме тази до МОЛ-а и детето остана много доволна, дай Боже да се увлече да чете повече като има богат избор на книги.
Искам да ви питам кой интернет доставчик ще ми препоръчате. Сега сме на Евроком, но не съм много доволна от качеството, все има повреди или е бавен, а на мен ми трябва, за да работя. Така че ще се радвам да споделите вие от кого сте доволни, може и на лични.

Ками, моя Пламен и той напада Карина, не са ни виновни момчетата, тя е толкова сладка, че просто не могат да и устоят, ами баща и от сега да мисли как ще я варди.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт