Отговори
# 225
мамамими, няма още хващане за гушите, но Търновската тема познава не едно и две такива. Mr. Green За това го споменах. Но аз апк ще кажа - радвам се на мирната дискусия за хомеопатията. Бих чула и други мнения. Simple Smile

# 226
Баси-хем бълхи,хем варицела Sick

# 227
Ками, какво искаш да кажеш?? и двете ли ви сполетяха?? ти сега ще ме хвърлиш в тъча....че как ще разпозная ако е шарка? ама щом педи не се е осъмнила...а и имаме само по крачетата....мне....няма да си мисля такива работи...

оставям ви момичета, че Сънчо ме вика

лека нощ и утре - всички бълхи да са измрели, всички болести да са отлетели, а вие - да сте добри и засмени   bouquet   Hug

# 228
Поли не исках да те притеснявам Shocked-имах впредвид,че освен шарката,върлуваща из яслите,явно има и бълхи по къщите Mr. GreenИначе споко-пъпките са различни,за сега не сме пипнали нито едното...

# 229
Здравейте, момичета. Регистрирана съм, но имам познати, който четат тук, а не искам да знаят още за ситуацията... Rolling Eyes Бременна съм в началото на 6 месец, таткото ни остави заради друга, с която е имал паралелна връзка. Детето беше планирано и се борихме повече от половин година за него, но....
Живея във Варна от 11 г., но предвид промяната, ще се наложи да се върна в родния си град, който е близо до Търново. Имам нужда от съвет къде да родя? Не съм запозната с лекари, болници и ще се радвам ако ме ориентирате, защото наистина не знам от къде да започна.
Благодаря Ви!   bouquet

Здравей Пипи и добре дошла  Hug 

твоята ситуация ми е до болка позната ,само където нашия ни остави с "оправданието" - "Това дете не е от мен! Ти чакаш дете - не аз !!!!"  и това ми го заяви в  6я месец!!! Но да ти кажа няма защо да съжаляваш за такива ..... хммм как да се изкажа   newsm78  пълни олигофрени ,които незнаят какво точно искат!!!  Бъди спокойна /знам,че е трудно/ и мисли само положителни неща,като това което те очаква след няколко месеца  Peace  няма по-хубаво нещо на света от това да си родиш дете   Crazy 

относно раждането - аз родих тук във ВТ и да ти кажа съм доволна,нямах нито уговорка нито нищо,бях в обикновена стая! Родих при д-р Цочева / с мен се отнесе много добре / !

Ние днес с Надето бяхме големи ентусиастки - от Халите се вдигнахме с Валерчо и Преславка и тагадък-тагадък с количките до ЕвроБебе и после обратно  Crazy  минахме и през парка ама май всички си бяха тръгнали ,ако изобщо някой е ходил  newsm78   а и Валери не пропусна да огласи отново парка - днес това дете ядеше през 2 часа,като преди парка изяде 150мл АМ и пак беше гладно
след 2часа   #Crazy   #Crazy    #Crazy   голям гладник ви казвам .... какво ли ме чака  Rolling Eyes 
абе какви са тия бълхи - само докато прочетох и започнах да се чеша  #Crazy  ужас   #2gunfire 

хайде лека на всички и дано утре е хубаво времето ,че да си направим пак разходка   Crazy 

# 230
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Гадна работа са тия бълхи  Imp. Нашата мома, освен че днес се прибра болна от ясла, е и цялата нахапана, ама жестокоооооо. А сутрина й нямаше нищо. Преди 2 седмици пак беше с един куп пъпки, които още не са изчезнали напълно  Close.

# 231
Отвартително е това с бълхите. Сякъш радствора с който пръскаха е ЗА бълхи, а не против тях. И по бебчо днес откирх няколко кървави точици  Sad Една позната ми каза, че слагала нашийници против бълхи отскрани до колелетат на детсата количка. Утре ще мина през  зоо магазин да взема и за нас.

# 232
Здравейте,търновски мами!Извинявам се за нахлуването в темата ви,но се нуждая от малко инфо-има ли някакъв транспорт-маршрутки или автобуси,от Търново до Преображенския манастир,благодаря ви предварително Hug

# 233
Здравейте,търновски мами!Извинявам се за нахлуването в темата ви,но се нуждая от малко инфо-има ли някакъв транспорт-маршрутки или автобуси,от Търново до Преображенския манастир,благодаря ви предварително Hug

Мисля, че няма. Може да хванеш автобус номер 10 и да помолиш да ви спрат на отбивката за манастира. После, обаче, има вървене до него, ама не помня дълго ли беше. newsm78

Бълхи! ShockedГадост. Egisihora , а каишките дали няма да вредят на децата?? Thinking

# 234
  • Велико Търново
[Бълхи! ShockedГадост. Egisihora , а каишките дали няма да вредят на децата?? Thinking

За три години не съм забелязала нещо да е навредила каишката на котката на Божидара.На нея уврежданията и идват от друго естество Mr. Green

# 235
ама вие сега сте открили бълхите-блазе ви Laughingние си ги отглеждахме цяло лято вкъщи-тъкмо ги махнем и пак се появят.писах жалби,пусках сигнали-всички са си свършили работата  #Cussing outтази пролет,още с първото затопляне ни нападнаха #2gunfireвече не смея да отида в парка,не пускам детето из ливадите и в пясъчниците Naughtyабсолютен тормоз е това-ако живеех на село нямаше да ме е яд толкова Confused

# 236
[Бълхи! ShockedГадост. Egisihora , а каишките дали няма да вредят на децата?? Thinking

За три години не съм забелязала нещо да е навредила каишката на котката на Божидара.На нея уврежданията и идват от друго естество Mr. Green

Ее, ми да вземам и аз каишка тогава.   Mr. Green

# 237
  • Велико Търново

Ее, ми да вземам и аз каишка тогава.   Mr. Green

Десиславо,стига се халосва NaughtyАко ще  налазят бълхите и на Симона на врата да я сложиш пак ще я нахапят CrazyИмам една приятелка/съседка,чието семейство перманентно е налазвано от бълхи независимо от сезона.А пък нейното хоби е да чисти и по сто пъти на годината пере одеала,килими,перденца и пръска като невидяла.Моята Божа като си бяхме на село при баща ми се вря в кокошкарника,целува наред козлета,агънца,излишно е да казвам,че в къщата с баща ми живеят 5-6 котки,а 4 кучета на двора бяха щателно напрегръщани,освен всичко друго като види улично куче или котка полудЕва.Еми бълхи до сега не са я хапали/пу-пу/ Mr. GreenТака,че преди да ти е побеляла косата от разказа ми си направи трезв извод Hug

# 238
  • При децата ми
Сиска79, МНОГООО си права!!! Peace
Аз какво ли не съм правила против тази мръсна гад, ЕЕЕ няма оправия вече пет години и половина! Close

# 239
Ехоо... Аз отдавна не съм писала, но нищо интерсено за споделяне не ми се случва. Бълхи не са ни нападали засега. Аз съм алергична и това е допълнителна причина да не им се кефя на тези гадини. Една година, мисля че беше 2005, през лятото валяха много дъждове, имаше наводнения, които донесоха нападение от бълхи. Тогава работех в София, в голям офис в Бизнеспарка и ги виждах как ми лазят по монитора  ooooh!

Иначе на мен ми започнаха лекциите, опитвам се дори да ходя, но не успявам много, защото няма кой да ми гледа Лъчко. Първия семестър мъжа ми успя да си нагласи работното време така, че да помага, но този път го отрязаха.

Сиска, вашата котка само в апартамента ли ходи? Питам, защото майка ми има котка, тя си ходи само в апартамента и не са и слагали каишка против бълхи и като написа, че вашата има, се зачудих дали не трябва задължително да се слага.

Пак много дълго го докарах, обикновено въобще не съм многословна... Хайде, лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт