Отговори
# 210
Кой говори за АБ?
Моето дете вдигне ли Т -след 20 мин  вече е с 40гр и винаги стигаме до гърч ooooh!Смяташ ли че мога да гледам безучастно това? Икак хомеопатията ще смъкне тази Т-пак се стига до добрия стар аналгин...
Някой ИЗЛЕКУВАЛ астма newsm78?Кажете ми и ще отида,но не искам да го поддържам години с лекарства Naughty
много кофти е това с астмата,но е хубаво,когато питаш,да бъдеш по-конкретна,а не да се афектираш от това,че се чувстваш неразбрана-ти търсиш хомеопат,който да лекува астма,доколкото разбирам Peaceами не знам за хомеопат,но имам много приятели,които като деца са се лекували в Сандански и наистина понастоящем нямат този проблем.доколкото са ми разказвали,това навремето е ставало по т.нар. днес клинични пътеки Peaceможе би,ако все още не си го направила,трябва да попиташ личния си лекар може ли твоето дете да бъде диспансеризирано и като такова да ползва по зк направление за някакъв вид санаториум или както днес ги наричат Peaceпожелавам ти успех Praynig

и като стана въпрос за астма,миналата седмица с приятелката ми водихме децата в двора на дя Слънце да поиграят.тя ми разказа,че децата там не ги изкарвали навън,което за мен беше странно,понеже директорката ме уверяваше,че при хубаво време децата са навън.приятелката ми попитала параджията защо така децата не ги извеждат и той и казал,че имали много дечица с астма и понеже сега цъфтяли дръвчетата,затова не ги извеждали Thinking

# 211
Здравейте, момичета. Регистрирана съм, но имам познати, който четат тук, а не искам да знаят още за ситуацията... Rolling Eyes Бременна съм в началото на 6 месец, таткото ни остави заради друга, с която е имал паралелна връзка. Детето беше планирано и се борихме повече от половин година за него, но....
Живея във Варна от 11 г., но предвид промяната, ще се наложи да се върна в родния си град, който е близо до Търново. Имам нужда от съвет къде да родя? Не съм запозната с лекари, болници и ще се радвам ако ме ориентирате, защото наистина не знам от къде да започна.
Благодаря Ви!   bouquet

# 212
пипи, съветвам те да родиш в горна или в някоя частна клиника... че тука в търновските болници не е за разправяне и гледане

# 213
пипи, съветвам те да родиш в горна или в някоя частна клиника... че тука в търновските болници не е за разправяне и гледане
[/quote
Аз например съм доволна от Търновската болница.

# 214
здравейте момичета, не исках да пораждам спорове с въпроса за хомеопатията.....          навремето като нямаше хомеопатия лекуваха децата с билколечение. сестра ми още пази томовете с билколечение и правим справки. заедно с лекарствата варя сироп, запарвам чай, стържа ряпа станала съм на знахарка  Confused 
 стига сме обсъждали болести.
 някой пита за градините. нашата кака беше в  "Райна Княгиня" и малкия съм го записала там. не мога да кажа, че нямам забележки но те са незначителни.  много от приятелчетата от парка са записани в "Иванка Ботева", причината е че има 2 групи тази година и има уж по голяма вероятност да ги вземат. 
 а за допълнителни занимания има каквото ти душа иска. преди ги взимаха  от втора група нагоре. за 5лв на месец ходеха на английски. нямаше никаква файда , но децата ходеха с желание.
мамамими да каже повече за градините  Grinning

# 215
pipi_k направо не знам какво да те посъветвам. Аз лично минах и двете си бременности при д-р Ангелов и съм доволна. Децата ми, вкл. и аз сме записани при жена му - д-р Ангелова, която е педиатър. Относно раждането- и двете ги родих в Търново. Не е върха на сладоледа, за второто запазихме VIP-стаята и така ми беше по-спокойно и малко по-комфортно. Аз съм наполовина от Варна, но от 10 години вече съм в Търново. Ако мога да ти помогна с нещо, пиши.
п.с. Съжелявам този мъж, който те е изоставил, защото няма да разбере какво е това да бъдеш родител на собственото си дете!А на теб- кураж и не се предавай! Simple Smile

# 216
Не ви харесва на вас Търновското АГ, ама я глей'те тука:
http://www.svetsko.com/2009/04/blog-post_7262.html Mr. Green Mr. Green

Бързо привет и отивам да пооправя из дома. Чета ви редовно, интересна ми е темата за хомеопатичта, само дайте да не се хващаме за гушите. Hug

После повече. Simple Smile

# 217
Ами аз какво да кажа за Райна Княгиня-някой я е набедил че е по-добра от Иванка Ботева и сега са с голямо самочувствие без покритие Twisted Evil.Като почнеш от медсестрата.та стигнеш до лелите.За допълнителните занимания-във всички градини има.Базата е стара,хлебарки се разхождат из обувките на децата, ходят болни деца,носят се лекарства....
      Абе книга мога да напиша ooooh!

# 218
Езащо сега всички решихте че има някаква кавга-просто споделих мнение и някой ми отговаря,което не значи че сме се хванали за гушите,или съм в грешка.Ако е така моля за извинение засегнатите,макар че ми се стори че разговор се води в рамките на добрия тон,аз поне нне забелязвам нечие заяждане newsm78
  bouquet

# 219
  • Велико Търново
pipi_k, колкото човека попиташ - толкова мнения ще получиш за раждането. Иначе аз също съм в края на 6 месец и мисля да родя в Горна, лежах там 6 дена, опознах персонала и ми допаднаха, иначе мислех да ходя до Плевен, но се отказах. Относно Търновската гинекология, не искам да плаша никого, но наистина не съм чула много хубави неща. Реши си къде искаш и много много не слушай мнения, че косата ще ти настръхне Twisted Evil
А колкото до кака Галена едва ли ще се отнасят като с другите родилни, тей че и на село може да роди, тя си е звезда.
Колкото до "таткото" - той губи, не ти Simple Smile Желая ти хубава бременност и знам ли може да се засечем някъде из болниците като раждаме Simple Smile

# 220
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Egisihora, много благодаря за инфото за ваксината! Аз така и не мога да стигна до докторката. Днес Вяра пак баща й я води в кабнета, понеже отново е болна, а той милия, изобщо не се сеща да пита за ваксини  Rolling Eyes.

Поли, кога ще покажеш новата прическа?

# 221
  • Велико Търново
Кака ви Галена ще ражда в Плевен при доц.Стойков.Инхото ми е почти от първа ръка Crazy
Преди нея ще се отчета аз,обаче там Mr. Green

# 222
Сисе,то съвсем наближило Grinning
Подготвихте ли Божа психически,че ще става кака?

# 223
  • Велико Търново
Сисе,то съвсем наближило Grinning
Подготвихте ли Божа психически,че ще става кака?

На ръба съм да я "хвърля" в онази частна детска градина само може да си представяте как ми лази по и без друго опънатите нерви.Има няма 25 дена и ще стане кака Crazy

# 224
pepi111 , в петък ще се префасонирам, че вечерта сме на бал с маски  Mr. Green , демек на юбилей на свекъра и ще се наконтя подобаващо за ресторанта... фръц-фръц  Mr. Green

Ние сме ужасноооооооооооооооо нахапани от бълхи  Sad . мажа го с алергозан и един крем...педи днес е изписала някакъв сироп за сърбежа, и утре ще пръскаме вкъщи да убием гадините. Направо ми се плаче като му погледна крачетата  Sad

педи е казала, че целия град е плувнал в бълхи...а уж пръскат...явно е доста разреден разтвора, щом не ги мори...

имаме си трети зъб  bowuu  отдолу

това е засега...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт