Къде сте мами от Мездра?

• 13 334
  • 202
  •   1
Отговори
# 120
Абе, уж ни има, ама... нещо не сме много сериозни в тази тема Simple Smile

# 121
хм е все пак има отговор  Peace не е чак като глас в пустиня

драго ми е да пиша вече като мама (при откриването на темата бях бременна още)

# 122
Еее... ми, тогава: честито, бе, мамо! Simple Smile Да сте живи и здрави!!!

# 123
мерси много   bouquet ти в мездра ли живееш (гледам пише София)

# 124
alegoria,
Не, родена съм и живях до 6г. в Мездра. Даже и роднини нямам там Sad Но там изкарах най-хубавото време в живота си - в дома на баба си и дядо си. Тяхната къща (отдавна продадена) е единственото място, което без колебание и до днес наричам свой дом...

# 125
Ама къде сте, наистина? Simple Smile Съвсем пък се изпокрихте! Wink
Аз напоследък си открих едно другарче за игра от онова прекрасно време и съм много щастлива, че имам жива връзка с любимото си родно местенце.
А сега по празниците мисля да се отбия през Мездра, да обиколя познатите (?) места, да ям един сладолед на фонтаните и за първи път в живота си да се кача на калето...

# 126
Някои майки от тази теме се преместиха във Врачанската тема.Тук явно нещата няма шанс да провървят.Може би в МЕздра майките не са толкова ентусиасти да пишат по форуми,не знам.Но които имат желание са добре дошли при Врачаните Simple Smile
За празниците,не знам дали ще стигнем до Мездра.Аз сега следя във ФБ как се развиват нещата в МЕздра.Има страхотни снимки на стара Мездра и нова МЕздра.

# 127
Хм... ФБ? Това ФейсБук ли идва да рече? Simple Smile Къде там по-точно? Не съм много редовна на въпросното място и идея си нямам за какво става дума...

# 128
# 129
А, да, намерих ги почти веднага Simple Smile А на 6.05. закачих малко от празника, макар и на път за друго място!!! Simple Smile

# 130
Здравейте и от мен като гледам няма много мамчета от Мездра да се включват в тази тема аз също я открих случаино може би и те да неса я видяли , дано станем повече Simple Smile. Аз очаквам моето бебенце да се роди догодина в началото на Март все още несе знае какво ще е но нямам предпочитания само да е живо и здраво , първа бременност ще ми е и се надявам да родя нормално и без усложнения.

# 131
Ще стискаме палци! Simple Smile А ти ще разправяш!
Вярно ли е, че в Мездра родилното отделение било много добро? Бях чула така преди време, после получих друг отзив, та се чудех... Не че ме засяга пряко, ама все пак там съм родена, чувствам се свързана някакси Wink

# 132
Добро в какъв смисал на обстановка, персунал иил лекари небих казала ,че сум чувала много добри отзиви аз съм се насочила може би към отделението във г.Враца повече макар ,че лекарят ми е от Мездра но провежда консултациите на Враца говоря за д-р Цеков.

# 133
Здравейте, по стари мами приемате ли?

# 134
Ех, стари, стари... колко да сме стари? Wink

Общи условия

Активация на акаунт