Къде сте мами от Мездра?

• 13 324
  • 202
  •   1
Отговори
# 180
ОК, значи, решено! Пристигаме в петък в 10:37, пък който не смогне за този час, ще се включи когато успее по-късно!!! Simple Smile
Сега стискайте палци за слънце, че да оближем по един сладолед на фонтаните! Wink

# 181
А между другото там се подготвят за панаир  Party, така, че може да успеят нещо да сглобят до петък!!!

# 182
И на нас ни е по-удобен ранният час, понеже сме ранобудни, а на обяд ни се доспива по-раничко. Дано да има слънце да можем да се поразходим.

# 183
За мен е без значение часът

# 184
Хей как сте?Радвам се,че темата се е раздвижила.Направихте ли среща,как мина?Аз почнах работа в Лидл и сега нямам време да сядам пред компютъра да следя темите,нито тази нито врачанската.
Сега ще слагам малката да спи и ще лягам,че утре съм първа бодра хаха Simple Smile

# 185
О, да! Направихме срещата и поне според нас с щерката беше супер Simple Smile Едвам я накарах да си тръгваме и вече планираме следващата "екскурзия" Simple Smile

Честита ти нова работа! Да почерпиш! Wink

# 186
Браво,радвам се че сте изкарали добре.Мерси за поздравленията.За сега само виртуално мога да почерпя

# 187
Ех, че виртуално, естествено! Пък не е задължително и точно нас Wink Важното е да почерпиш - няма значение кого!

Впрочем, сериозно съм се замислила да дойдем за празника на града, даже може и "подкрепления" да вземем! Simple Smile

# 188
Бубе, честита нова работа и от мен! Има ли ураган във Враца?
Уилма, заповядайте за празника! Като излезе програмата за майските празници, празници, ще се опитам да я кача тук, може да си харесате някое мероприятие. Хубави ли са снимките?

# 189
Снимките са хубави, ще ви направя дискове и ще ви ги донеса следващия път. Много ми е сложно качването тук и там Simple Smile

# 190
Привет!
Днес гледах че програмата за майските празници вече е разлепена. По-интересни неща са: състезания с радиоуправляеми колички - 7,8 май, турнир по художествена гимнастика - 14.05. и на 24-ти май - програма на площада от деца от детската градина до 7-8 клас - танцова, песнички, стихотворения и т.н. Има и различни концерти, но те са все вечер. За съжаление в интернет не успях да я намеря. А люлките и количките ще дойдат предполагам от началото на май.

# 191
Ами... както изглжда, ние май няма да си осъществим намеренията... Основната причина е, че днес майка ми влезе в болница и ми се струва, че ще е по-добре да съм наблизо.
Ако всичко е наред, може да създадем организация около 24.05.
Ще взема да кача малко снимки във ФБ май... Инак ще им се пренадате Simple Smile

# 192
Уилма, дано бързо да се оправи майка ти. Hug

# 193
Уилма, дано бързо да се оправи майка ти. Hug

Благодаря! Засега е само за изследвания, но май ще се попроточат нещата. Има вероятност и РД там да си посрещне. Ще видим, това е най-малкият проблем, естествено Simple Smile

# 194
Привет! Как сте? Ние бяхме без компютър повече от десет дни и очаквах че все някой е писал.
Знаете ли дали ще има някаква програма за децата за първи юни в Мездра?

Общи условия

Активация на акаунт