Курс за бъдещи и настоящи мами - ПАЗАРДЖИК 6

• 17 689
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик
Честита рожба на Яна-Жасмина!Да ви е жива и здрава и много да ви радва! newsm51

Честит Имен Ден на всички именници!Бъдете живи и здрави и много щастливи,а на малките именници весело и щастливо детство! baloni

# 121
  • Варна
Еееее, супер - да и е жива и здрава бебката - радвам се че е родила без да я карат!

# 122
да побутна темата малко... Blush

# 123
    Момичета, Катето отсъства от града. Днес ми се обади по телефона и ви прати много поздрави и целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
    При следващото и обаждане вече ще знам кога ще е датата за курса и веднага ще ви информирам. Peace
 Hug

# 124
Ей, защо така зарязвате темата Crossing Arms я бързо се отчитайте.

# 125
    Ми...всички са по разходки. Laughing Видяха малко слънчице и айдеееееееееее........... preggo 1stroller family  Nature Sun With Face   

# 126
Исках да ви попитам.....

Как притопляте/или сте ....пюретата с които захранвате/сте захранвали бебоците...ако нямате от нагревателите...
Какво мислите за микровълновите печки в случая...

# 127
Лично за себе си съм категорично против микровелето. Скоро даже писахме в друга тема и доста се изпокарахме както винаги......
Е , удобно е, но на водна баня става също доста бързо. Аз си взех нагревател на Авент.

Ето малко постове от мрежата - има много, плюс научни

Миекровълните унищожават всичко което е "живот", и всеки който положи малко труд и се научи да вижда жизнеността - "аурата" (тук имам предвид много обобщено понятие за енергийното поле около всяко едно физишческо тяло независимо дали е одушевено или не)може да си направи експеримент с някакъв зеленчук например, който преди да постави в микровълновата печка има достатъчно жизнена и ярка "аура" и доре след 10-на секунди в микровълновата печка да я погледне пак, за да види "абстракцията" сбодливо-четинеста и черно-сива "аура", в която живота е по-малко и от труп в процес на разлагане, който сравен с влиянието на микровълните, направи си кипи от "живот"...
В началото микровълните са били използвани за създаване на оръжия, и всъщност, тяхната функция е точно такава- деструктивна.

Друг опит, който може да се направи е с вода- купете две шишета от 0,5литра минерална вода, и едното притоплете в микровълнова печка, след което замразете и двете шишета във фризера, като надпишете кое шише е било подложено на микровълни. По-нататък, след като замръзнат, наблюдавайте какви крлистали са се образували в двете шишета- за това обаче е нужен микроскоп- стават и тези, които са за деца, стига да има поне 100Х увеличение за добра видимост на водните кристали- резултатите всеки може да види директно...

Храната, която преминава през микровълни губи и малкото си енергийна стойност, и не внася в организма "жиизнена енергия", и всичко което се произвежда като резултат е това, че в човека се обрлазува "сметище"- в прекия, и в преносния смисъл на понятието...последствията от микровълновите печки вече са налице като проявена патология, но все още се плаща прескъпо за "мълчанието" на учените, чиито "усти" или биват купени, или затворени по другначин...

Това вече е по-обосновано

http://www.zdravnitza.com/a/nav/news/s/s/news_id/2dffbc474aa176b6dc957938c15d0c8b

Има страшно много ЗА и ПРОТИВ -според мен се порови,прочети, и реши за себе си. Никой не е умрял от ползване на микровелето. Simple Smile

# 128
Да си призная Личката не обичаше нищо топло и му давах пюретата без претопляне, подгряване! Микровълновата не е удачна за случая! Нинка го е написала правилно!

# 129
  • Пазарджик
Здравейте,

Аз доста късно, но бях извън града и разни други грижи. Но искам много да ви благодаря, че присъствахте на лекцията. Надявам се да е била интересна и полезна. Този път мисля малко вдървена бях, но сценична треска ме гонеше  Blush Надявам се вече другия път де е по-добре. Ще се радвам, ако имате препоръки или коментари някакви.

# 130
Момичета здравейте! Много се радвам, че имате желание да посещавате курса и ще има курс макар, че Катя я няма, стига това да не ви притеснява Thinking. Датата за срещата ни е 20.05.2009г.(сряда). За тази седмица нямам възможност, тъй като "и аз съм хора".
Мамета, преди време бях писала за нова група с работно заглавие "Дискусионен клуб на съвременния родител". Тя ще се води от мен и още една колежка-психолог, а и Катето ще бъде като гост-водещ и консултант. Смятаме съдържанието да обхваща как се справяме и как  да се справяме като родители на деца от 0 до 18г. Мисля, че групата ще ви бъде полезна и вие ще бъдете полезни на групата. моля ви пишете имате ли възможност и кога (какви дни и часове от седмицата), ако имате желание. можете дори да дадете насоки какво ви интересува, какво в момента ви притеснява!
ПИШЕТЕ ТУК, МОЛЯ ВИ!
ЦЕЛУВКИ   love001  love001  love001И ПРЕГРЪДКИ  Hug Hug HugЗА ВСИЧКИ МАМЕТА baby, БЕБОЦИ   ylinfantИ КОРЕМЧЕТА pregnant

И ПРИЯТЕН ДЕН  baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 131
Относно затоплянето на водна баня според мен е най добре,но  аз не съм затопляла пюретата ,защото Божи ги харесваше студени и сега е така никаква топла храна не харесва.

# 132
Пепи, веднага се включвам. На мене лично в летния период ми е удобно към 18 часа......

Живо ме интересуват милион неща - най-вече

1. Как да предпазим детето (особено момиченце) от " лошото", идващо от големи непознати хора.... Но така, че да не го наплашим съвсем. Границата е много тънка според мен
2. Как да преодоляваме ревността между двете деца
3. Как да не лишаваме от детство по-голямото си дете, как да го спасим от вечните ни - Донеси ми памперс, подай бибата ..... ooooh!, в които на моменти и аз се улавям. Но пък и как да го направим съпричастни към отглеждането на по-малкото дете.
4. Само с повторение ли се учи детето да се оглежда на улицата , докато пресича? Има ли още тънкости?(със сигурност)

И това от мен на първо четене...за това се сещам......

(и още нещо - как да набия силно мъжа си, без да му счупя нещо, че да не ми се прави на болен после Mr. Green Joy)

# 133
пък аз много използвам микровълновата за Божидар. така му притоплям и млякото Embarassed

# 134
пък аз много използвам микровълновата за Божидар. така му притоплям и млякото Embarassed

Свате, оти се изчервяваш..... както писах никой не е умрял от микровълновата......  Кой както му е удобно...

Общи условия

Активация на акаунт