Курс за бъдещи и настоящи мами - ПАЗАРДЖИК 6

• 17 679
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Момичета здравейте! Много се радвам, че имате желание да посещавате курса и ще има курс макар, че Катя я няма, стига това да не ви притеснява Thinking. Датата за срещата ни е 20.05.2009г.(сряда). За тази седмица нямам възможност, тъй като "и аз съм хора".
Мамета, преди време бях писала за нова група с работно заглавие "Дискусионен клуб на съвременния родител". Тя ще се води от мен и още една колежка-психолог, а и Катето ще бъде като гост-водещ и консултант. Смятаме съдържанието да обхваща как се справяме и как  да се справяме като родители на деца от 0 до 18г. Мисля, че групата ще ви бъде полезна и вие ще бъдете полезни на групата. моля ви пишете имате ли възможност и кога (какви дни и часове от седмицата), ако имате желание. можете дори да дадете насоки какво ви интересува, какво в момента ви притеснява!
ПИШЕТЕ ТУК, МОЛЯ ВИ!
ЦЕЛУВКИ   love001  love001  love001И ПРЕГРЪДКИ  Hug Hug HugЗА ВСИЧКИ МАМЕТА baby, БЕБОЦИ   ylinfantИ КОРЕМЧЕТА pregnant

И ПРИЯТЕН ДЕН  baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
Петя и според мен новата група ще е много полезна за всички ни .

# 136
Момичета,
който иска да влезе във форма след раждането, или който просто иска да топи сланинки (като мен Laughing), да заповяда в комплекса на:
22 май от 17.30 ч.;
26 май от 17.30 ч.;
29 май от 17.30 ч
.

Hug Hug Hug

# 137
Гери, лично аз ползвам и микровълновата и на водна баня. Не съм имала предразсъдъци по темата.

Нели, ако не ми мине котка път съм там! Peace

# 138
Хъмммм  Thinking

Ние по принцип сме си взели нагревател на Авент с таймер, който става и за пюретата, но...исках да чуя мнението ви за микровелето по принцип...и в интерес на истината очаквах малко по-крайни изказвания...

Петя, идеята ти за новия курс е прекрасна  Peace 

Нелка  Hug

# 139
Ааааа, тука нЕма да се джафкаме (аз успешно го правя по други теми Mr. Green)  Нагревателят ти е идеалния вариант, е , става малко по-бавно, за около 5-6 минути и трябва да разбъркаш поне веднъж пюрето, но поне си остава полезното в него (доколкото са полезни готовите , де)

# 140
Момичета,
който иска да влезе във форма след раждането, или който просто иска да топи сланинки (като мен Laughing), да заповяда в комплекса на:
22 май от 17.30 ч.;
26 май от 17.30 ч.;
29 май от 17.30 ч
.

Hug Hug Hug
Оха Нелка идвам веднага,че 10 килца имам за сваляне Embarassed.Имам разни уреди да ги донеса ли?

# 141
  • Пазарджик
Оха Нелка идвам веднага,че 10 килца имам за сваляне Embarassed.Имам разни уреди да ги донеса ли?

Ти пък где ги видя тез 10 килца  Thinking ?

# 142

Оха, Нелка, идвам веднага,че 10 килца имам за сваляне Embarassed.Имам разни уреди, да ги донеса ли?

Наде, ако няма да ти представлява трудност и не са обемни много, донеси ги!

# 143
Да си кажа и аз за новия курс.
Много ми харесва идеята, със сигурност ще имам въпроси. Peace
Проблем ми е обаче часа, защото съм от работещите майки, мога след 18:00 часа.

# 144

Ти пък где ги видя тез 10 килца  Thinking ?
Ох Ване къде ли не навсякъде Cry Cry Cry

# 145
  • Пазарджик
ох и аз с удоволствие бих се присъединила  Whistling дано да успея за 22-ри

Петя, проектът е много добър, но мислили сте да го разделяте на теми? Защото разликата 0-18 години е много голяма.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396551.0 Това е една петиция за кърменето. Ако случайно сте я пропуснали в Кърмаческия. Може да я подпишете, ако имате желание.

# 146
Абе, момичета, аз не разбрах новият курс за килца ли ще е или за семейството Embarassed

# 147
за семейството
това с килцата е в другия курс Laughing

# 148
Както винаги съм неразбрала Embarassed Laughing

А тези дати за бремелинския курс ли са

# 149
бе те се заформиха ТРИ курса...

1.Бремелинския курс + въпроси за малкия човек
2. ХУБАВА мама
3. за Фемилито

и аз така кат се гледам съм и за трите курса  Joy