Курс за бъдещи и настоящи мами - ПАЗАРДЖИК 6

• 17 655
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Ти много рано каза бе Нели...  Crossing Arms

Днес два пъти тръгвах за курса, честна дума  Peace  и двата пъти заради причини независещи от мен се върнах  Tired

Искам от книжките за захранванетооооооооо   Whistling

# 181
Момичета,
Мария днес роди (нормално) - момче - Спас, 3 900 гр, 55 см!

Честито!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
  • Пазарджик
Честита рожба на Мария!Да е жив и здрав малкият Спас и много да ви радва! smile3525

# 183
Честито юначе и от мене!!! Да е жив и здрав и мноооооого щастлив!

(нищо , че вече не познавам новите мами от курса Embarassed, ама и те като не щат да пишат Crossing Arms Laughing)

# 184
Честито , Миме!   bouquet baloni

# 185
  • Варна
Честито бебче на Мария! Да им е жив и здрав юнака!   bouquet

# 186
Браво на Мария и на ГОЛЕМИЯ Спас  Hug

Сега - бързо възстановяване на мама и леки колики на малчо  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 12:16 от mother-of-pearlS

# 187
(нищо , че вече не познавам новите мами от курса Embarassed, ама и те като не щат да пишат Crossing Arms Laughing)

Това е Мария
 Hug

# 188
Нели, благодаря Hug

# 189
Момичета, следващите дати за курса са:
 11 юни, 17.30 часа;
17 юни, 17.30 часа;
24 юни, 17.30 часа!

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 09:29 от Nellina

# 190
Момичета, вижте тази тема, помислете и дайте предложения, моля!
Предложенията могат да не валят само тук. Може на ЛС, скайп и най-често посещаваните кафенета. Laughing
Каква инициатива да предприемем ние в Пазарджик?
Hug

# 191
На мен ми харесва идеята за лекция

кърменето vs.  АМ - финансов разчет за първите 4 месеца от появата на бебчо
като АМ включва финансвоа ангазираност за стерилизатори, нагреватели, шишета и т.н. НАистина ще е интересно да се види крайния резултат в ЦИФРИ...

Има ли кой да подготви такава тема за разискване  newsm78

Иначе мисля, че едно масово кърмене, по време на седмицата на кърменето, НО не в Комплекса, а на обществено място...за да се ПОКАЖЕ че това не е срамно деяние, а напълно естествено...с присъствие на медии ъф корс  Grinning

Лекция за ползите от кърменето в здравословен акспект - защо, как, по колко време, при болна мама, при болно бебче.....ХУбаво е да се види дали ще има и други такива мероприятия в града...евентуално да се стиковат нещата...НО всичко да е под шапката на УЧИЛИЩЕТО за мами  Peace

Та това от мен  Laughing

# 192
Гери, винаги съм знаела, че мога да разчитам на теб! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 193
Може да вземете от няколко теми назад "Из Дневника на една луда", ако си спомняте моите статистики в цифри Mr. Green  Шегувам се, там най-вече бях писала за борбата ми с кърменето. Но пък като спряла да кърми в началото на четвъртия месец мога много да помогна за парите за АМ, ток (щото и това съм смятала) води за миене и стерилизация и т.н.

# 194
   Нинка, би ли направила една примерна калкулация колко ти излиза на месец храненето на бебето с АМ?

Момичета, развихрете въображението си! "Криза" не значи само финансова криза. Simple Smile
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт