Курс за бъдещи и настоящи мами - ПАЗАРДЖИК 6

• 17 675
  • 288
  •   1
Отговори
# 165

Деси, супер сте....
Брееее, не знаех , че и тази мама е родила Embarassed Момченце има , нали? Поне така каза последно като я видях

# 166
  • Варна
Че тя Ани роди преди мен  Mr. Green  Трябваше да сме заедно, с един термин бяхме 30-ти, но тя роди планирано секцио на 21-ви, а аз нормално на 5-ти  Blush

# 167
Ми да, тя Вики като не щеше да излиза Mr. Green Heart Eyes

Деси, минаха ли ви малко от малко коликите Sad

# 168
  • Варна
Ми горе долу минаха. В смисъл и сега има, но много по малко от преди и са винаги по едно и също време. Вече давам инфакол само вечер когато има и така. Не е като първия месец нон стоп, егати ужаса, сега е мноооого добре, да не чуе дявола де  Praynig

# 169
Супер, ми то не остана.... Laughing

# 170
Че тя Ани роди преди мен  Mr. Green  Трябваше да сме заедно, с един термин бяхме 30-ти, но тя роди планирано секцио на 21-ви, а аз нормално на 5-ти  Blush
Десич една поправчица.Родих на 19 март. Hug

# 171
Деска  Hug мисля че при вас коликите бяха толкова дълго и силни, защото пиете с биберон от шише  Thinking
Влиза повече въздух в стомахчето....
Ама това е мое неангажиращо мнение...Дани имаше  newsm78  има-няма две вечери където ми плака много...иначе...даже се чудя това колики ли бяха  Thinking

ТУК  има описани ГРЕШКИ които правим....до колко са вярни, въпрос на лично виждане... Peace

# 172
Гери, не четох линка, че нямам време сега точно Embarassed, но принципно си права за шишетата - то си е доказана истина. Даже имаше и степени в зависимост от марката шише, която се ползва... Ама и пак си е до дете, де. Александра е кърмена месец, после само на шише, но изкара колики само 2 седмици, и то по половин час на ден някъде, доколкото помня newsm78
Аз съм имала гадни колики като бебе - но пък сега имам стомах - бетон. Даже ям развалени манджи понякога, без да се усещам и нищо ми няма Praynig

# 173
  • Варна
Съгласна съм че заради шишето може да има повече колики, но само да уточня че най - големия ужас беше първата седмица, а тогава се кърмехме като по учебник. Но за шишето знам че е така и не споря  Hug
Съгласна съм и с Нина че си е до дете, аз съм кърмена и съм била с ужасни колики, майка твърди че Вики в сравнение с мен е нищо. Аз съм била с кошмарни колики 4 месеца, а съм била само на кърма от гърда. Никога след това в целия ми живот не съм имала проблеми със стомаха. И моя е бетон  Peace Племенника ми е на шише от първия си ден и нямаше никакви колики.

# 174
Ама и аз направих една връзка между коликите и здравето на стомахаааа ooooh! ooooh! ooooh!  (нищо общо нямат) Joy

# 175
  • Пазарджик
Привет и от нас!Ние сме добре.Поздрави и  Hug за всички.

# 176
КОга ще има курс, защо никой не казва  Thinking

# 177
Курсът е днес от 17.00 часа!
 Hug Hug Hug

# 178
  • Пазарджик
17.00 ? Уфф, за жалост пак ще го изпусна. Моята поспаланка още спи. Аз си мислех, че е в 17.30  ooooh!

# 179
  • Пазарджик
Малко снимки от днес -
http://www.pazardjik.snimka.bg/album.php?album_id=385659

Общи условия

Активация на акаунт