Какво се подарява за новородено момиченце

• 13 444
  • 25
  •   1
Отговори
Скъпи съфорумци, в Събота съм канен да отбележим едно радостно събитие. Какво е хубаво да се подари за едно момиченце на 1 седмица?
Предварително благодаря за помощта.

# 1
Наскоро на едно новородено момиченце подарих комплект от монети.
В ПИБ предлагат бебещки комплект, който включва четири монети.
Има го в сребро (65лв) и злато (125лв).

# 2
Бижу. Подарявам обици, които майката може да сложи, когато поиска. По-детски вариант, но не съвсем бебешки.

# 3
Иди в Джъмбо и виж щандовете за бебета. Ще ти дойдат добри идеи.

# 4
Скъпи съфорумци, в Събота съм канен да отбележим едно радостно събитие. Какво е хубаво да се подари за едно момиченце на 1 седмица?
Предварително благодаря за помощта.

Тъй като всички ще се юрнат да купуват малки по размер дрехи, а при децата те умаляват за рекордно време можеш да вземеш дрешки за едногодишно детенце..

# 5
  • някъде другаде
Подарявам играчка - голяма плюшена. Е ползва я след година - две. Laughing

# 6
Според мен подари нещо, което може да й остане за спомен за вбъдеще или да влезе в употреба след време!
Наистина всички ще се юрнат да й купуват дрешки и играчки.... /в момента съм зарината от такива, като някои дрешки само 1 път съм ги слагала и вече са малки/.
Можеш да й подариш:
- някакво бижу /както по-горе написаха/ било то обици или някаква гривничка;
- книжката "Моят първи албум" - От раждането до 1-вия учебен ден /много е хубава, вътре е с картинки и представлява нещо като дневник, в който майката попълва всичко, което се случва с бебето през разл.етапи на развитие - страхотен спомен!/
- комплект албум и рамка за снимка за момиченце /има много хубави във фото студията/
- комплект за хранене /след време ще е необходим/ и някои др. неща, които може след време да се ползват - сега поне в бебешките магазини има голямо разнообразие!

# 7
  • София
хубаво детско одеалце, има чудесни!

# 8
Питай майката или бащата, ако отношенията са ви по-близки Peace
/ние вкъщи се задръстихме с дрехи и плюшени играчки  Tired/

..........................
- книжката "Моят първи албум" - От раждането до 1-вия учебен ден /много е хубава, вътре е с картинки и представлява нещо като дневник, в който майката попълва всичко, което се случва с бебето през разл.етапи на развитие - страхотен спомен!/
това също е много добър подарък според мен  newsm10

# 9
"Моят първи албум" е добра идея, но скоро не съм ги виждал на пазара. Бижуто също ми допада като идея.

PS: Майката и бащата са най-близките ми приятели.

# 10
  • София
"Моят първи албум" е добра идея, но скоро не съм ги виждал на пазара. Бижуто също ми допада като идея.

PS: Майката и бащата са най-близките ми приятели.
"Моят бебешки дневник" има в магазини Фантастико. Сина ми има такъв и наистина е много хубав. Цената е около 20 лв. Има розови, сини и жълти.
На мен ми предстои същото мероприятие тези дни, ще подаря спален комплект и някаква сладурско-кукленска рокличка за възраст около 4-5 месеца, за да и я обличат през лятото.

# 11
Каквото и да и вземеш-дрешка, играчка, или друго като е от сърце детото няма да се разделя с него. Нашата дребла като се роди и подариха един заек (ако искаш ще ти дам линк да го видиш) и досега го наричаме "вълшебния заек" , защото благодарение на него незнаем какво е приспиване. Е, малко е неудобно, защото пътешества навсякъде с нас-по почивки и квартални градинки, често "воден" за ушите Grinning, но никоя друга играчка не може да я накара да се усмихне така. Успех!
А за монета съм чувала, че се слага на бебетата под възглавницата (макар да не е от лимитирана серия, а най-обикновена дребна метална мотена) за да са им здрави зъбите.

# 12
Хубав албум и одеялце са много - удачен вариант според мен .
Аз също бих се зарадвала и на хубава бебешка чанта / винаги е много нужна /  Peace

# 13
  • София
Аз преди няколко дни бях на подобно събитие и подарих една прожектираща лампа Thinking ooooh! май така се казваше - доколкото прочетох е подходяща за деца 0+ годинки.А иначе това за албума също е страхотна идея  Laughing

# 14
Ако бебчето е на близки приятели/роднини - сребърна лъжичка. Храних дъщеря ми до 1-та й годинка само с такава лъжичка. Чувала съм, че сребърната лъжичка е символ на късмет, даже мисля, че имаше някакъв английски израз - "роден със сребърна лъжица в устата", което би трябвало да означава "късметлия". За свойствата на среброто няма да се разпростирам - има много теми изписани за това.

Общи условия

Активация на акаунт