Тема на АПРИЛчетата

• 15 408
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОНЯ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И С МНОГО КЪСМЕТ! hbday РЕНИ,  МНОГО ДА ТЕ РАДВА ХУБАВОТО ТИ МОМИЧЕНЦЕ! newsm51

Смини, много сладък твоя малък мъж и  как само му се лепят още от сега госпожиците!

# 151
4естит рожден ден на сладката бонбонка   bouquet  Нека е все така 4аровна и винаги щастлива  Hug
Рени, 4естит праzник, мила  Hug

При нас най после се подобряват нещата. След като преz по4ивните дни обработихме Милена 4е няма от какво да се страхува в ДГ, 4е лелките ще я паzят и т.н., в4ера сутринта пак не искаше да ходи и направи голям панаир. Буквално на сила я накарах.... Още в4ера сутринта говорих с персонала, те ве4е zнаеха zа проблема, но под4ертах колко страда детето и покрай него и ние. Дори и аz се раzплаках  Embarassed Помолих ги много да внимават мом4ето да не й посегне пак и в удобен момент нямкоя от тях да каже на Милена, 4е ще я паzят от него, zа да потвърдят каквото и ние сме й говорили. И о, 4удо, в4ерашния ден мина много добре, детето се прибра спокойно, спа спокойно и таzи сутрин с желание отиде на градина. Представа си нямате, как ми олекна.

Днес преди 3 години ве4е бях в родилното.....  Crazy

# 152
Здравейте  Hug

Рени, жива и здрава да ви е Соничка   bouquet

Толкова хубави снимки сте пускали -  Иленко, Диди е прекрасна, душичка Heart Eyes Емо е станал още по-голям, а Ани на Ексчето има супер хубави къдрици  Hug Али пък е одрал кожата на татко си, голяма прилика  Grinning

Бубс, Яна видя снимките на Дани във фейсбука и каза - е този е за мене  Laughing Харесала си го е  Crazy

Данче, как е Стаско? Да оздравява преди рождения ден, ей Hug

Аги, идея нямам дали може да се размените с някое детенце, питай в темата за ДГ. Така съм се шашнала - списъци, точки, класирания. До края на май ще превъртя съвсем ooooh!

Татянка, браво за напредъка, дано Милена няма повече проблеми с градината  Hug

Дея, Надето - как сте?

# 153
  • София
Честит рожден на Соничка!
Да е много умна, здрава и красива госпожица!

Рени, много да ви радва и да е послушна кака!

Аги, можеш да го преместиш, ако има някой желаещ да си размените местата. Но няма ли да ти е по-удобно да ги водите и двамата на едно място, вместо единя на ясла, другия на ЦДГ? А какво стана с лицея в ГБ, нали мислеше там да кандидаствате?

Роси, капарото за Усоето до 15-20 май, а до края на май останалото информацията е на 1-ва страница! Разкажи за работата!

Нуни, твойта Яна страшна мацка, още от сега си ги заплюва гаджетата!  Heart Eyes

# 154
  • София
Ехооооооооо!
Благодаря ви, милички за прекрасните пожелания към нас!Днес съм най-щастливата мама. Mr. Green

Черпя ви с тортата, която си е избрала Соня. А сега се боря с къщичката, която правя за вкъщи.

# 155
Честит празник на всички сладури, които през изминалите дни и днес правят 3 годинки! Пожелавам ви от сърце да сте здрави и безумно щастливи и по-малко диви  Mr. Green Нека вашите родители са най-щастливите и горди на света, а вие много да ги обичате  Heart Eyes

Раче, честит празник и на  теб, мила   bouquet Бъди все така позитивна и много обичана и щастлива. От сърце ти пожелавам съвсем скоро да се похвалиш с две тупкащи сърчица в теб  Praynig

Честит празник и на всички прекрасни цветя в нашите редици   bouquet

Иленке, това е най-красивото момиче, което съм виждала, пу-пу  Heart Eyes Искаш ли да покажа снимката на моята приятелка от моето дете списанието?

Дея, стискаме палци и чакаме най-добрата новина  Hug

Нуни, добре съм, благодаря ти  Hug Вчера имах изпит и бях заета да чета за него, а и събота и неделя рядко сядам на компютъра, защото и Боби и Стенли са си вкъщи и аз гледам да им обърна внимание на тях.

Лек ден на всички   bouquet

# 156
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОНКА-БОНБОНКА!
ДА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА!

РЕНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА ВИ РАДВА МНОГО! ХУБАВ ДЕН ОТ СЪРЦЕ!

Благодаря ви за милите думи за облачето  Hug

# 157
  • Варна
Честит Рожден ден на Сони-бонбони
Рени, весел празник ви желая!

При нас нищо ново, аз все така си седя у нас, Ники все така е сополив..
Корекция, бележката ми била готова и сега пътува от Сф до поделението. Остава дружно да се сборим (демек връзкарски) с другата кандидатка и най-накрая да се набутам на работа! Стискайте палци!

# 158
  • София
Честит Рожден ден на Сони-бонбони! 

Рени, весел празник ви желая, много целувки от нас!

# 159

ДЕЯ Е РОДИЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Опитвам се да се свържа с нея  Hug

# 160
Честит рожден ден на Соня! Да е жива и здрава и много щастлива!

Честито и на Дея! Много се радвам! Дано всичко е минало бързо и леко и да са здрави и двете - мама и щерка!

# 161
  • София
 baloni bdbaloni  baloni  Честит рожден ден на Соничка! Да бъде здрава и красива, умна и щастлива, добра помощничка на мама и грижовна кака! Рени, честит празник щастлива мамо! Hug

Честита втора принцеса на Дея! Да бъде послушна, да хапва добре и да порасне голяма красавица като кака си! Бързо възстановяване на мама Дея!

Ние с Емича пак сме си в къщи... Отит, с Т, с червено гърло... Трета сливица... Неприятно.

# 162
Браво на Дея! Да й е жива и здрава малката бебана!!!

# 163
  • Варна
Много целувки и здраве за Дея и малката принцеса!

# 164
Браво на Дея! Да й е жива и здрава беборана!  ylinfant Тъкмо на 18.04. Дея-Мария ще си получи още един подарък - малка сестричка!
 На мен и сестра ми рожденните дни са  също с  3 дни разлика и си спомням, когато ги изписаха - беше точно на рождения ми ден - бебе + двуетажна торта и оттогава винаги си празнуваме заедно рожденните дни! Много е весело!

Общи условия

Активация на акаунт