Тема на АПРИЛчетата

• 15 407
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Честито на Али и Росен здрави и умни да растат!

Смин, да ти е все така хубаво малкото облаче и все така да ти топи сърцето.

Честит празник на Раче и Ра-Ра, бъдете винаги щастливи!

Дея, защо така ми е останало в главата, че много те разиграва Дея и много я чакаше незнам? Паметта ми хич я няма от последните 3 години, тъкмо с това се оплаквах на Ра-Ра.

Иленко, незнам как ще я пазите таз Дилянка, има да точат лиги по нея.
Дани, много сериозен го раздава, също като порастнал малък мъж.

Дано Дидко се оправи скоро!

# 136
  • София
Добро утро!

Ние днес сме си вкъщи, Стаско снощи имаше Т  Confused. Вдигна я в съвсем неподходящ момент / Wink/ цял ден не се чувствах в кондиция, бях и яхнала метлата, че не мога да намеря Тортата и хоп - температура - 37,8-37,9  Confused

Енви, Цачи от Бургас помниш ли я? Нейното момченце е Дениз и вчера е имал РД.

Иленко, предлагам, а сигурна съм, всички ще ме подрепят - трябва да се отдадеш на бебе правене, такива красиви деца... пу, пу, пу невероятни са! Ако имаш рецепта как се създават такива прекрасни очи, моля те, не бъди егоист!

# 137
Данче, благодаря!  Hug Помня я, разбира се!
Ама вие как помните РД на децата извън списъка  Shocked - браво! Peace

Буб, Дани е много сладък!  Heart Eyes Има вид на батко вече! Grinning

Спорен ден, дами! Hug

# 138
Честит рожден ден на всички рожденици, които пропуснах!

Аз съм грипозна, пратих Иво на ДГ, Данката играе в кошарата, а аз отивам да лягам пак.

Иленке, Диляна става от хубава по-хубава. Вчера няколко пъти отварях албума да я гледам, сега пак ще я гледам.

# 139
Добро утро и от мен!
Днес - почивен ден от празници.
Бубс, мнооого сладък. И хубав празник е имал. Като гледам снимките и все се чудя, как човек си забравя една обувка обаче Wink
Мерси за мигренните рецепти. Бубка, записвам си  лекарството и ще го търся. Ексче, и водата повръщах, иначе съм с ниско кръвно. Дано да няма друг път де.

Дидо, Стаско , Маги да оздравяват.
Бабълче, много ви мисля, но Данчето сутринта ви отчете в кю-то.

# 140
Еееее, Данче. Т защо пък сега?Да не е нищо сериозно пожелавам!И да мине мигновено! Hug
Шляби, какво ти има? Саш пак го друса хрема и съм бясна. мен вчера доки ме преслуша - нищо ми няма, сърцето дето ме задушава било на нервна почва.... а 'хремата' ми няма оправия - не ми тече носа, но имам секрети. Писна ми от болести!
Баща ми ми чете конско, че децата от месеци се влачат болни, какви родители сме ние ooooh! И че Тони като им го давам събота-неделя все с капки, спрейове и т.н. илачи, докога щял да е болен....реве ми се.

# 141
Вече ми няма нищо, само съм отпаднала до степен да не мога устата да си отворя нормално, а вчера ме болеше много гърлото.
При нас също се получава така с болестите, защото си менкаме вируси и бактерии и докато оздравеем, пак се разболяваме. Обикновено смяната на въздуха помага - но трябва да е поне за 3-4 дни. 

# 142
Данче, благодаря!  Hug Помня я, разбира се!
Ама вие как помните РД на децата извън списъка  Shocked - браво! Peace

Hug На всеки РД с тях се чуваме и си ги помня, че са на нашата дата  Hug

Още веднъж благодаря на всички   bouquet Детето беше много щастливо  Hug В яслата (където беше основния купон) е било много весело, после го заведохме в Капелата от 17 до 22 ч  Hug Нащуряхме се  Hug После в нас още една тортичка  Hug И така мина празника.  Heart Eyes

Бубс, Дани го раздава много сериозен наистина, как приема той бебока  Hug
Шлябче, да се оправяш бързо  Hug
След малко снимки Simple Smile

# 143
# 144
  • Boston, MA
Ех, този Али къдрокоско!

Наистина много е сериозен Дани е излезнал, уверявам ви, че е чиста случайност  Laughing. За съжаление много са ни кофти (и малко) снимките от рождения ден, иначе беше голяма веселба. По въпроса за бебето, разправя как ще го гушка и ще му пее, но наизуст си говори де, няма идея как ще му се промени живота... както и ние.  Grinning

Янче, бебешка обувка, все пак.  Wink

# 145
  • София
Честити рожденни дни на всички празнували напоследък! Чести празник и весеби деца на майчетата им!

# 146
Сонче - бонче, честит рожден ден! Весела, здрава, обичана! Много подаръци!
Рени, честит празник на цялото семейство!

Мисче, колко искаш за патента над "облачето". Много му отива на Али, и аз вече така ще му викам.

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОНИ-БОНБОНИ!
ДА Е ЗДРАВО, ОБИЧАНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕНЦЕ!

РЕНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!

Hug Heart Eyes Hug

# 148
  • Sofia
Здравейте майчета, тооолкова отдавна не съм писала, четях набързо и излизах, защото все си имам работа, нещо не мога да си организирам времето откакто почнах работа.
Честит рожден ден на Сончето, да е здраво и щастливо детенце!  bouquet
Честити рожденни дни на всички дечица и мами, през изминалите дни! Бъдете здрави, щастливи и много много късмет на всички! Hug Hug
Благодаря ви за пожеланията за РД. на Ивайло - ние бяхме тогава на обиколка по роднини, мислехме да му купим колело, но той твърдо заяви, че иска мотор, мързи го да натиска педалите, а като гледам Емо как хубаво го кара, ми се щеше и той да се учи вече, но ще правим автопарк у нас - миналата година беше бъги, сега мотор, другата година се надявам да не иска самолет, че ще трябва тото да пускам.  Simple Smile
Пожелавам ви весел празник момичета, скоро сигурно няма да имам време да пиша.
Мога ли края на април да преведа цялата сума за Усоето, че все още не сме превели капаро?

# 149

Честит Рожден Ден на Соня! Да е жива и здрава, добра кака и послушна щерка! Все така красива и много умна да расте!!!
Рени, честот празник, мамо! Дано децата те радват и бъдат най-добрите дечица на света в твоите очи!

Я ми дайте съвет за градините! Тони има 8точки, явно няма да се класира за едно ЦДГ, което ми харесва на мен.
А ако някое дете се класира там, а иска да дойде в ОДЗ-то тук, не може и да ги разменим в един момент? newsm78
Да, губя май предимството за Дидо,  обаче за Дидо си мисля - ще го запишем в Ясла и така пак ще имаме в един момент точки за 1 група в ЦДГ-тата...мисля си аз де, ще видя какво ще правя....

Общи условия

Активация на акаунт