Тема на АПРИЛчетата

• 15 404
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР И РОСЕН! ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И С МНОГО КЪСМЕТ! bdbaloni ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЛЮБЯЩИТЕ ИМ МАЙЧИЦИ - ПОРАСНАЛИТЕ ИМ МОМЧЕТА МНОГО ДА ГИ РАДВАТ! smile3525
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЧЕ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ С ЛЮБИМИТЕ ТИ МЪЖЕ И НОВА РАДОСТ С БЕБЧЕ! newsm51
Иленке, голяма красавица е твоята дъщеря, аз като бъдеща свекърва - без дъх останах!

# 121
  • Варна
Честит Празник на Али, Росен, Дениз!
Раче, честито и на теб, скоро да се похвалиш Wink
Иленка, леле пу-пу, останах без дъх!
Смин, весел празник  Hug

# 122
4естит рожден ден на Али, Росен и Дениz  Hug Мили май4ета, нека децата ви все така ви стоплят душите и винаги да се гордеете с тях  Hug  Весел праzник  Hug

Мила Ра4е, 4естит рожден ден  Hug Желая ти освен zдраве и 4етири  Wink 4ерти4ки, да се сбъднат вси4ките ти желания  Hug Бъди все така добра  Hug

Леле, Иленко, снимката е трепа4  Heart Eyes Страхотна е  Heart Eyes

Отивам в маzата  Laughing

# 123
  • 2 етажа над тавана
Честит празник на днешните малки и големи рожденици! Освен да се присъединя към пожеланията по-горе друго не ми остава! Нека денят ви е изпълнен с много изненади и веселие!

На празнувалите през изминалите дни - рожденици и именици - да са здрави и щастливи!

Благодаря за поздравите и към нас - вчера голямо празнуване му ударихме! Поднасям малко закъсняла почерпка - от мен, Маги и свеки, както и за здраветона племеницата - и тя вчера имаше имен ден(Иленка, на щерка ти е адашка Wink

Иленка, меко казано съм запленена от Дилянка Hug

Деичка, чакаме добрата новина! Hug

Тина, надявам се вече си по-добре! Praynig

Аги, как е Дидо?  HugЩе пуснеш ли и снимки от срещата - нали ти само снима този път?

Аз отлитам, Маги заспа одеве кактоси играеше на килима, явно е изтощена от кашлицата дето я мъчи и то най-вече нощем, после сме на лекар, да видим какво ще кажат!

# 124
Благодаря на всички за поздравите за празника на милия ми рожденник! С голямо закъснение, ви моля, да се почерпите за негово здраве. Празника му беше страхотен, рожденника остана много доволен от гостите, подаръците и изобщо положителните емоции.

[img] http://kartichki.abv.bg/sendcard.phtml?card=151523[ /img]

ЧЕСТИТО на всички малки и големи празнували именни и рожденни дни през този прекрасен месец април!!! С пожелания за здраве, късмет, щастие и много усмивки!
Смин,и мен успя да ме разплачеш Hug
Раче,да си призная и аз плаках от щастие, но тайничко от рожденника, точно защото щеше да ми е трудно да му обясня защо не се смея,а плача.

# 125
Съжалявам, че не ми се появиха почерпките  Embarassed така и не се научих да слагам красиви картинки.
Ами все пак, съвсем скромно за почерпка   cook Drunk

# 126
  • София
Ах колко е цветно и весело в темата тези дни  Simple Smile Simple Smile

Благодаря на всички за пожеланията! От вашите уста в божите уши!
да сипна по едно

Раче мила, пожелажам ти цялото здраве на света и пакет 3 в 1!

newsm59
Честити пораснали овнета на родителите на Мадлен, Али, Росен и Дениз, весел празник мами!
newsm38 newsm38 newsm38

Дея, чакам добрата вест за второ овне, само да ди смяла да я прескочиш  Mr. Green Hug Леко раждане!

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 15:34 от х_diabet_mama

# 127
Бабъл, можеш ли да ми дадеш координати на добър пулмолог? Искам ако се наложи да заведа Дидо на добър лекар!
Преслушаха го за всеки случай - лекаря каза, че чува леки хрипчета вдясно ooooh! Каза, че е норлано, утре ще го гледа лекарката, която му назначи лечението със Зинат. Гледам кръвната картина от миналия вторник, когато започна и Зината - тромбоцитите са много високи 700и нещо, което е 2 пъти над нормата, а утайката му е 27. Утре ще го бода задължително, за да видя АБ дали действа.

По-късно ще кача няколкото снимки, да видите срещата ни - скромна като численост, но за мен бе много хубава! Hug

Раче, честит Рожден ден! Бъди все така готина и свежа! Пожелавам ти каквото ти на душата, това да ти е в ръцете!  bouquet

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 15:27 от Чаено момиче

# 128
Кой е Дениз!? newsm78

Ильенко, и аз съм зашеметена - невероятна хубост и излъчване има Диди! Heart Eyes
Мислила ли си за манекенство или моделство!?   Peace

Янче, мигрената да не е от отказаните цигари!?  Wink Иначе не знам съвет - и аз съм имала същата - нищо не помага, освен полягване на тъмно и тихо и сън, но изчезна, както се беше появила - изневиделица /да не чува дяволът!/. Thinking

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 16:38 от envia

# 129
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Али, Росен и Дениз! Усмихнати и весели да са!

На големите ни рожденички Ани, Ра-ра и Раче пожелавам много любов, много внимание и скоро бебета-подаръци!

Иленко, като картинки са ти децата, пу-пу!

Янче, за мигрена, знам че има Имитрекс спрей за нос, точно за да не го повръщаш. В България се казва Имигран, но не знам дали го има на спрей, дано. Гуш, знам колко е гадно...

# 130
  • София
Емо кара колело.

Качеството не е добро, защото  е снимано с телефона. Но исках да ви споделя как се наложи да препускаме след малкия колоездач с голямото колело. В един момент не ни даваше да пипаме "колелото му" и го дебнехме да не падне на завоите, защото много се засилваше. Като за първа тренировка беше повече от отлично карането му.

# 131
  • София
Янче кръвното ти как е? Много вода помага също при мигрена, стига да не ти е високо.

http://picasaweb.google.bg/AmAzonka3/EMORD#
От прекрасния РД на ЕМО. Раче благодаря! Тортата и всичко беше много вкусно!  Hug

# 132
Честит рожден ден на всички днешни рожденици, малки и големи   bouquet
А и на празнувалите последните дни също да честитя със закъснение, че не съм влизала няколко дни. Моите и двамата с температура от петък, че и работа имаме доста и няма кой да ги гледа  ooooh! Пламен днес уж добре вече, та мисля утре да отива на дом.
Сега ще погледам малко снимки на порасналите априлчета Simple Smile

# 133
  • София
Хайде и аз май последна за днес да се разпиша и да честитя на рожденниците - малки и големи- бъдете здрави и много обичани!!! smile3510

Дея, стискам палци и дано след това бавене бебчето да изскочи бързо.
Тина, дано повече нямаш такива болежки, че са доста болезнени.

Аги, дано всичко е наред с Дидо.

Иленко, направо зяпнах като видях каква мома си имаш. невероятна е!  4470

# 134
  • Boston, MA
Аз май много отдавна не съм пускала снимки, ето го и порасналият Дани:

http://www.facebook.com/album.php?aid=102495&id=675973898&l=37f214408b

Общи условия

Активация на акаунт