Тема на АПРИЛчетата

• 15 402
  • 303
  •   1
Отговори
# 105

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА РАЧЕ!
БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА И ГОТИНА ПРИЯТЕЛКА!
ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ И НА ТЕБ ХУБАВ ПРАЗНИК! НЕКА МЪЖЕТЕ ТИ ТЕ РАДВАТ МНОГО!
ЦЕЛУВКИ ОТ МОРЕТО!

Роди  Hug
Аз залагам, че днес Дея ще роди  Laughing

# 106
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА АЛЕКС И НА РОСЕН!
ЗДРАВЕ, МНОГО РАДОСТ И БЕЗГРИЖИЕ!
ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВИТЕ МАЙЧЕТА - СМИНИ И ВЕНИ!

Hug Heart Eyes Hug

РАЧЕНЦЕ, ЧЕСТИТООО!
ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДЪЩЕРИЧКА - СКОРО!
И МНОГО ДА ТЕ ГЛЕЗЯТ ЕМО И КОСЕ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

Аз пък залагам, че Дея ще дочака РД на Дея! Wink

# 107
ЧРД, Али и Росен! Много да сте здрави, много да сте обичани и вие да отвръщате със същото на родителите си!
Миме, Вени, честит празник на семействата ви!
Раче, честит рожден ден! Близначета направо ти пожелавам!

Дея, успех!

# 108
Много сте сладки  Heart Eyes

Тук съм още,влизам рано сутринта да честитя рожденният ден на сладкият АЛЕКС  Heart Eyes и празника на Смин  Hug Да ти е много здрав сладура,все така чаровен и мнооого да го нагушкаш от нас  Heart Eyes

честит рожден ден и на Росен,много безгрижни игри му желая  Hug

Аз вече не знам кога ще раждам  Crazy Ето пак ме хванах болки сутринта към 2 ч. и сега вече нищо ми няма  Mr. Green  Blush  Crazy

Дея, като видях че си писала викам ще кажеш нещо, ама май и втората ти госпожичка ще стои на топло като първата. Ако не се бъркам и Дея така се спотайваше и ти все беше в очакване и все така нищо не ставаше. Дано му се види края скоро.

Mr. GreenА ,Дея-Мария се роди 5 дни преди термин  Grinning и сега ме гласяха,че ще родя по рано,но уви,хич не и се  излиза на госпожицата,само ми праща телеграмки придружени с контракции ,но за малко,бъзика се нещо с мен  Mr. Green  Crossing Arms  Heart Eyes 

Аз пък залагам, че Дея ще дочака РД на Дея! Wink[/center]

Може и да познаеш  Grinning  Hug Доки каза,че мога и още 10 дни да си изкарам така  Mr. Green

# 109
Минавам да пожелая весел празник на всички, които празнуват днес!
Оправям децата да тичаме към болницаа, да им оставя пикитата и да минем на прегледи Бебето кашля, вече 6 дни АБ и не спира.....ще се гръмна!
Както и да е, ще пиша по-късно като се приберем!

Дея, ако днес е денят, нека е успешен и мноооого щастлив! Hug

В Системата влизам, попълвахме нещо, обаче само 8 точки събираме, явно не сме от най-успешните кандидатури...

# 110
  • София
Честит Рожден Ден на Али и Росен! Весел празник Смин и Veniand!    newsm59

Сминсче и мен успя да ме разплачеш!

Дея, стискам палци!

РАЧЕНЦЕ, Честит Празник!    bouquet

# 111
  • Русе
Честити рождени дни на порастналите дечица от изминалите дни - Иво, Дани, Калоян, Алекса, Мадлен и Александър!
Честит рожден ден на днешните рожденици Альо и Росен!

Мили майчета, да сте винаги огряни от щастливи детски усмивки!  bouquet
Смини, що ни правиш да циврим преди да сме се събудили още... Crazy Hug

Честити Рождени Дни и на порастналите майчета - Екси, Pa-pa, и Рачето!

Да не пропусна и вчерашните именици - Маги, Бабълка, ramama и Лесито!
Аз вчера за пореден път се изненадах, че Диди има имен ден и нищо не бях подготвила (за малко да извадя някой подарък за РД  Crazy).
Ето я на мама валерианката  hahaha (още известна като дилянка или котешко око - да благодарим на Google  Laughing)

Дея, да не вземеш да устискаш до РД на Дея джуниър? Crazy Пожелавам ти най-лекото раждане и най-следката бебка! Hug

# 112
Честит рожден ден на чаровника Алекс!!!
Честит рожден ден и на Росен!!![/
size] 

Много здраве и щастливо детство.

Раче, честит празник   bouquet . Присъединявам се към пожеланията на останалите и най-вече за близнаците.

Чаена, как се разболя Дидо толкова мъничък  Confused, дано бързо се оправи .

Аз пък вчера такава бъбречна криза направивх  ooooh!, а нали бяхме и на екскурзия, по едно време си мислех ,че може да родя някъде. Горе долу по обяд се оправих след няколко но шпа и продължихме. Купихме агнето за Великден и рождения ден   chef. .
Снощи  оставих  Ема да спи при баба ми, за първи път там, ама нямаше при кого  , че свекитата са на вилата, и така съм спала от изтощение и умора , че се събудих по корем  Shocked. Сега се чухме , спали на едно легло, Ема така искала, и  не иска да ходя да я взимам. Аз съм още в кревата , та не съм се разбързала , ама до довечера трябва и тая работа да свърша.

Ау, Иленка, ама тя голяма красавица, нямам думи просто.
Хубав ден на всички.

Сори, но не знам защо всичко стана оранжево  Rolling Eyes.

# 113
Иленко, УАУ. Каква валерианка, направо сърцето ми спря като я видях. То толкова красота в едно дете.

# 114
Благодаря за пожеланията! Честит рожден ден на Алекс- да е жив и здрав!

[/quote]
То моят рожденник от събота е с варицела, но я кара сравнително леко!

# 115
  • Русе
ама съм застреляна  ooooh! - не стига, че забравих празника на детето, ами и да почерпя забравих:

... с благодарности за комплиментите  Flutter Blush

# 116
  • София
Мили приятелки, благодаря ви за чудесните пожелания! Hug Почерпете се за моя рожден ден:

Мила Смини, честит ти сладък, пораснал Альо. Да ти е жив и здрав, весел и щастлив, умен и красив! Много да те обича и да те слуша. Весел празник, Смини и много целувки на нашия приятел Али! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит празник и на Росен. Бързо да оздравява и радва мама и тате със смях и игри. Весел празник, Вени!  Hug

Иленке, прекрасно е цветето ти Simple Smile Все така добре да го поливаш и гледаш.  Heart Eyes

# 117
  • София
Честити отминали рожденни дни на Иво, Дани, Кало, Мадлен, Алекса и Алекс!
Да имате безгрижно и щастливо детство и послушни родители!  Wink

Честито и на днешните рожденници Алекс и Росен!
Весел празник на техните семейства!

Честито и на съвсем малко повече порасналите Ексче, Па-па и Раче!
Пожелавам ви здраве и пълни къщи с деца!
Честито и на вчерашните именници!

Дея, абе да не се окаже накрая някой юнак?  Wink Нали момченцата така по-мудно го давали и не бързали да излизат.

Еее, Иленко, голям си заплес, ама пък какви 'убави деца имаш!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 10:41 от Renkata

# 118
Честит отминал празник на всичките на ЦВЕТЕНЦА  bouquet
Честито и на Алекса, Алекс и Мадлен.  bouquet
Мило къдрокосо Алексче, честит трети РД.Имай безкрайно щастливо и безгрижно детство.Радвай все така мама Мария и тати Пешо.
Пожелавам ти сестричка като подарък за следващия РД.
Миме, честит празник МАМО. Hug  bouquet

ЧРД и на Росен на Вени!Здрави, щастие и весели игри!  bouquet
Раченце, честит празник и на теб мила.Спретнали сте страхотни празненства на Емича, ти си се вталила  Flutter еми...освен с две чертичики да се похвалиш скоро, друга какво дати пожелая Heart Eyes
Иленкьоооооооо, тез убави деца по каква рецепта са бе CrazyДа му мисли татко и на Дилянката Flutter.
Дея, стискаме палци за скорошно и бързо раждане Heart Eyes PraynigЧакаме с нетърпение новината да новата принцеса Heart Eyes.

# 119
Благодаря ви на всички, момичета  Hug
Без вас празникът нямаше да е такъв, всички вие ми го правите още по-специален. Дано още много години спеделяме всички тези щастливи мигове  Hug
Иленко...........без думи съм  Heart Eyes

Супер заплес съм и аз - честит празник на Росен и Дениз! Да са много щастливи и здрави дечица!
Честит празник и на техните мили майчета - Вени и Цачито (която може да се сети и за нас скоро), много да ги радват, да се слушат! 
Hug

Общи условия

Активация на акаунт