Тема на АПРИЛчетата

• 15 401
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит празник на вчерашните юначета: Калоян, Дани и Ивчо.
Честит празник на днешните ни пораснали априлчета: Мадлен, Алекса и Александър.
Да растат здрави, весели и много обичани. Безгрижно детство и незабравими игри, мили деца.  Hug

Мили майчета на порастналите ни априлчета, пожелавам ви здрави и обичливи дечица, коита да ви карат да плачете само от радост!

Специални поздрави за Ексчето. Честит Рожден Ден, мила "Ексче". Бъди ни все така готина приятелка и съфорумка. Пожелавам ти от цялото си сърце  здраве, щастие, много късмет и да си много обичана! А най-вече ти пожелавам да направите скоро Аничка кака. Весел празник!

Честит имен ден на всичките ни малки и големи "цветенца".  Бъдете преди всичко здрави и много обичани!  Hug

Малко снимков материал от трите банкета на Емчо.

Tова е клипче от първите опити на велосипедиста ни. След първа несигурна обиколка се наложи да подтичваме край него, за да го пазим. А като му хареса ни забрани да пипаме колелото.

# 91
  • нейде там, където ....
Поздрав и от нас за всички вчерашни и днешни рожденици и техните майки!

Честит празник на всички, особено тези, които носят прекрасно име на цвете или празнуват с близки хора!

# 92

Благодаря ти,добре,явно ще чакаме ,госпожицата не и се излиза,всичко е наред,ходя за запис на тонове и така,вече съм нетърпелива,а няма признаци за раждане  Crazy

честит имен ден на всички именници  Hug

честит рожден ден на всички рожденници днес  Hug Мадлен, Алекса и Александър

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАДЛЕН, АЛЕКСА И АЛЕКСАНДЪР! ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ЗАСМЕНИ! newsm59 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ЛЮБЯЩИТЕ ИМ МАЙЧЕТА - ПОРАСНАЛИТЕ ИМ ДЕЧИЦА МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!  bouquet ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И С МНОГО КЪСМЕТ!  bouquet
ЧЕРПЯ ВИ И АЗ ЗА МОЯТА ИМЕННИЧКА КАЛИНА! cook Wine Glass  newsm24
Раче, страхотен празник е имал твоя Емо! А за тортите - нямам думи! Peace
Дея, чакаме хубави новини! Hug

# 94
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАДЛЕН, АЛЕКСА И АЛЕКСАНДЪР!

Весел празник на всички цветя!

# 95
  • Boston, MA
Честито на Лекса, Мадлен и Алекс! Много веселби и подаръци!

Да са ни живи и здрави цветята!

# 96
4естит рожден ден на в4ерашните и днешните герои  Hug Да растат много zдрави и щастливи  Hug

4естит имен ден на вси4ки праzбуващи  Hug

Тук днес е Велик Ден и аz се скапах. Миналата седмица купих един куп рафтове zа маzата от Икеа, та в петък първо иzпраzних маzата, в4ера и днес сглобих рафтовете след което ме 4акаше да наредя вси4ки работи обратно в маzата  ooooh! Има още 4 гадни кашона с всевъzможни работи които ме 4акат zа утре  Whistling

# 97
Честит рожден ден на Лекса, Алекс и мадлен! Здраве и игри! Честит празник , горди майки!

Екси, честит рожден ден!Желая ти здраве и скорошно изпълнение на съкровеното желание да станеш мама на двама!

Честит имен ден на Дилянка, Маги и Калина! На всички големи цветя също!

Раче, нещо не се вижда клипчето, иначе снимките са чудесни! Само такива сълзи от радост да ти носи момчето!

Данче, гони ме някаква ужасна мигрена ли е, какво е. Такова главоболие, че чак повръщах от болка вчера.  И в плюс Владо беше в командировка. Но Симона беше изключително добра и цял ден си игра самичка, даже се самоизхранваше, че не можех и храна да погледна. Приемам идеи как се постъпва в такива случаи, когато веднага повръщаш лекарства и не може да мине.

# 98
Честит рожден ден на вчерашните и днешните рожденици! Да са весели, здрави и засмяни!
Честит имен ден на всички именници!

# 99
  • Варна
Честит Рожден Ден на Алекса, Алекс и Мадлен!
Честито и на всички празнуващи днес!

# 100
 Честито на КАЛОЯН, ДАНИ И ИВО! Да са здрави и корави момци и много да ви радват мъжки майки!

Честито и на Алекс и Мадлен. Щастливо детство и много здраве.

Честито на Ексчето   bouquet. И аз да се присъединя към всеобщото пожелание за щастливи новини, желая ти го от сърце. Дано скоро ни се похвалиш Hug

Честито и на всички именици днес  bouquet

Дея, като видях че си писала викам ще кажеш нещо, ама май и втората ти госпожичка ще стои на топло като първата. Ако не се бъркам и Дея така се спотайваше и ти все беше в очакване и все така нищо не ставаше. Дано му се види края скоро.

И най-накрая да не забравя да ви благодаря за всички честитки Heart Eyes

# 101
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АН ВСИЧКИ СЛАДКИ ДЕЧИЦА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
СПЕЦИАЛНО НА ЕЛИ И МАГИНЦИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ!

НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!

Деич, спокос с парите, тях не ги мисли сега Hug
Раче, момчето ти е много сладко, а ти си се вталила още   bouquet
Мисче, Роди, Красе, хайде след Великден срещичка  Hug

Моят тати си дойде снощи, стояхме до 4 през нощта (включително и Альо) и днес хич не съм в час  Crazy
Отивам да простирам.
Лека   bouquet

# 102

Добро утро!
Почерпете се за моето пораснало момче! Преди 3 години на този ден си гушках най-сладкото детенце на света! Преди три години аз вече бях майка! Нещо, което е неописуемо, нещо, което трябва да се изпита! Въпреки трудностите, въпреки безсънните нощи (които продължават дори), струва си всичко само и само да видиш една детска невинна усмивка, един дълбок поглед и да чуеш "Мамо, обичкам те!"....Нека са ни живи и здрави всички дечица!  Hug

# 103
  • нейде там, където ....
Да са живи и здрави  днешните рожденици Алекс и Росен и да носят още много радостни мигове на майките си и на всички близки около тях!   bouquet

# 104
Честито на рожденниците ни Александър и Росен!!!!
Честит празник и на техните майчета Смин и Veniand!!!

Смини успя сутрешно да ме разплачеш, наистина всичко минава като ти кажат "Мамо, обичам те" ...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=216835&pid=11559108  -  Това е тортата за яслата. Сега я украсих Flutter

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=216835&pid=11531097  -  А това е нашия колоездач, ако можеше да си легне с колелото щеше да е супер Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт