Тема на АПРИЛчетата

• 15 400
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит рожден ден на порасналите малки мъже Емо, Митко и Теди

Честито мами, да са ви живи и здрави и  по-малко да ги глезите, че после ние тъщите ще сме лошите  Mr. Green

Раче, разплака доста хора, днес ще те нацелувам и напрегръщам да ти мине Hug Не е типично за овните да са толкова сантиментални, но ти си изключение.

# 76
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА КАЛОЯН, ДАНИ И ИВО!
ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И БЕЗГРИЖИЕ!

ЧЕСТИТИ ВИ ПОРАСНАЛИ МОМЧЕНЦА, МАМ, БУБ И РОСИ!
МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

Hug Heart Eyes Hug

Весела среща днес, дами! Hug
На останалите - хубав уикенд! Grinning
Ние отиваме на празника на Калоян. Heart Eyes

# 77
  • 2 етажа над тавана
Честито на порасналите вчерашни рожденици - безкрайно много радост да носят на ротителите си, да са здрави и щастливи! Hug

Честито и на днешните пораснали момчета - да стоплят сърцата на мама и тати, много игри и изненади им желая! Hug

Мили майчета, от все сърце ви желая миговете с вашите деца да са най-прекрасните и щастливи!  bouquet

Вени, аз съм на линия за срещата днес, макар че ще дойда за малко, че Маги кашля и малко ми е притеснено. Деската и Данчето също ще идват Peace

# 78
  • София
И аз . тъкмо влизам да видя как върви организацията. Wink

# 79

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА КАЛОЯН, ДАНИ И ИВО!
ЧЕСТИТИ ВИ ПОРАСНАЛИ МОМЧЕНЦА МАМИ !!!
ДА СА ВИ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ, МНОГО ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ!!!

П.П. За глезенето...какво да кажа моя голям лигльо се показва последно време... 4ак ме дразни като ми се хване и за гащите отзад полудявам. Преди се смеех на една приятелка, а то на мойта глава дойде. Дето най мразя лигльовци мамини мом4ета.

# 80
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН, ДАНИ И ИВО! Весел празник!  newsm59

# 81
  • Boston, MA
Днес още един мъжки ден! Честито на Калоян и Иво, да растат все така весели, щастливи, палави дечица!

Благодаря за пожеланията!

# 82
Честит Рожден Ден и на втората ни серия момчета : КАЛОЯН, ДАНИ И ИВО!
ЗДРАВЕ И МНОГО ОБИЧ !

Мам, Бубка и Роси! Честит празник!

Аз не успях да стигна пак  до срещата. Вече имам усещането че ме гони някакво проклятие , щом има априлска среща нещо да се обърква при мен!

# 83
Честит рожден ден на Дани, Иво и Калоян! Да растат здрави, щастливи и с много късмет! newsm59 Честит празник и на милите им майчета - порасналите им момчета много да ги радват! smile3525

Много  завиждам за срещичката, но пак не можах да дойда!

# 84
  • София
Честит Рожден Ден на вчерашните ни рожденници - Емчо, Теди и Митко!

Честит Рожден Ден и на днешната група рожденници - Ивчо, Дани и Калоян!

Честит Празник, специално на страхотните им майки! Да са ви живи и здрави момчетата, мнооого да ви радват, много да плачете от щастие и въпреки, че порасват още поне няколко годинки да дават да ги гушкате!

Янче, защо така не дойде  Sad Кажи, че всичко е наред, че спокойно да ти пиша черна точка  Mr. Green Така исках да те видя....

Много ни беше хубава срещата както винаги!  Hug Гушках Дидо, много, много е сладък, така хубаво мирише на бебенце, и кротичко и миличко, пу, пу, пу  Heart Eyes Обаче съм забравила да гушкам мънинко бебе, а мислех, че не се забравя, много е хубаво  Heart Eyes

# 85
  • Варна
Честит Рожден ден на Иво, Дани и Кало! Много весели игри, здрави да тичкат на воля! Весел празник и на майките им   bouquet

# 86

честит рожден ден на всички деца,на които съм пропуснала  Blush
На Ивайло,Пламен,Симона,Реа,Николай,Давид,Емо,Теодор,Ивайло на Rossi,Даниел,Калоян

Да са ви живи и здрави децата,да са радостта на мама и гордост на татковците!

Аз ще преведа тази седмица цялата сума за Усето,моля да ме извините за закъснението,ама ми е трудно излизането  Crazy

# 87
  • София
Честит рожден ден на Алекса, Александър и Мадлен! Весело настроение и страхотни подаръци!

Честит имен ден на всички които носят прекрасни и нежни имена на цветя!

ЧЕСТИТО И НА ЕКСИ!

Дея, как си?

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 09:57 от ramama

# 88

Това е домашната ни торта Grinning

Честит рожден ден на Алекса, Александър и Мадлен!

# 89
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА АЛЕКСА И НА АЛЕКС!
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ!
ЧЕСТИТО И НА ЕКСИ! Hug

Hug Party Hug

ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА НА ВСИЧКИ НИ И
НАЙ-СПЕЦИАЛНО НА МАГИНЦЕТО  Heart Eyes, ДИЛЯНКА Heart Eyes И НА РАМАМА Heart Eyes!
ДА Е ЦВЕТНО В ДУШИТЕ НИ!

А снимки от срещата!? Whistling

Общи условия

Активация на акаунт