Тема на АПРИЛчетата

• 15 411
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦИТЕ МИЛЕНКА И ДИМИ! ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И С МНОГО КЪСМЕТ! hbday bdbaloni ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МИЛИТЕ ИМ МАЙЧЕТА! НЕКА ВАШИТЕ МОМИЧЕТА МНОГО ДА ВИ РАДВАТ! newsm51

# 181
  • София
Дея, честито бебче!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕНКА И ДИМИ!!!
Татянка, честит празник!

Още веднъж благодаря за виртуалния празник тук при вас. Показвах и четох на Соня-много се радваше на всяка една картинка.

Снощи по нощите варихме 2 яйца, защото днес в яслата ще боядисват.Да видим какво ще донесе. Wink

# 182
Честит рожден ден на малките рожденници,и честита втора дъщеричка на Дея да ви е жива и здрава малката принцеса а голямата кака да помага,таткото пък да ви обича всички хубавици Hug  bouquet Hug
И ние се готвим за рожденият ден на близнаците,тази година няма да имаме възможност по 2  торти  защото и в къщи и в едно клубче с децата и приятели става много и по една за двамата,като мине ще пусна снимки също Peace

Ох така искам един ден и аз едно момиченце да си родя много много Praynig

И честит професионален празник на всички юристи в темата знам че има много колежки Wink желая ви много професионални успехи и вършете работата си с любов  bouquet

# 183
  • София
Честит рожден ден на Миленка!
Татянка, да ти е здрава, щастлива и голяма късметлийка!

Честит рожден ден и на Дими!
Гале, весел празник и наминавай по-често насам!

Дея, честита ти втора принцеса. Ще направите най-хубавия подарък за РД на Дея!
  Heart Eyes

Честит професионален празник на мамите-юристки! Да постигате все по-големи професионални успехи и винаги да изпитвате удовлетворение от работата си!

Нямам търпение да идва довечера, за да боядисваме с Валски яйцата! easter Вече ми е толкова празнично и приповдигнато. От утре почваме обиколката си из България, ще си видим всички роднини и приятели и ще празнуваме, празнуваме...

# 184
  • Варна
Татянка, честита ти рожденичка, да е жива и здрава и мого да те радва!
Честит рожден ден на Дими! Много игри и пакости

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕНКА И ДИМИ!
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!

МИЛИ МАМИ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ОТ СЪРЦЕ!

Ето малко снимки от тържеството днес при нас  Hug

# 186
  • Русе
Честити Рождени Дни на сладуранките Соня, Миленка и Дими!
Да растат здрави, умни и все така красиви!

Рени, Татянка, Гале - честити ви порастнали принцеси и весел празник!  bouquet

Честита бебка на двойната априлка Дея!
Да е здрава, послушна и красива като кака си! Flutter
Дея, леко възстановяване и много радост с порастналото семейство!  bouquet

Момичета, лелеееее  Shocked - какви коментари прочетох за моята "дунда"  Blush Hug Blush Благодаря ви! Blush
Наде, нямам против да я покажеш.  Sunglasses Иначе, енви, не мисля да я насочвам към такива поприща  Sick, дано и тя да не ще. Stop Данче, фотошоп е рецептата... Laughing

На мен ми е много криво, момичета  Cry - майка ми пак е болна (една от хроничните й болежки - с тежка криза този път)..., няма изгледи да се оправи за РД на Диди, а винаги сме се събирали с бабите и дядовците - още умувам как да го организирам... Tired

# 187
  • Boston, MA
Честит рожден ден на сладките Миленка и Дими!

# 188
ЧРД, на Миленка и Дими! Здраве, обич, игри!
Радост и гордост на семействата!

Иленко Hug И стискам палци бързо да се оправи

# 189
Честит Рожден Ден на Милена и Дими  nbirthday
Честито и на всички други рожденици,които съм пропуснала през изминалите дни   bouquet .

# 190
  • София
Честит Рожден Ден на Милена и Дими!   Hug  Heart Eyes  Hug  newsm59

Татянка, Гале  весел празник!    bouquet

Честит професионален празник на мамите-юристки!

# 191
4естит рожден ден на Дими, да е жива и zдрава   bouquet

Много ви благодаря zа поzдравлениета  Hug Снимки по късно, направих и торта  Mr. Green ще я покажа zа да ми се смеете  Laughing Ходихме до Сий Лайф, аz и на zъболекар  ooooh! , отворихме подаръци, играехме с една 4аст от тях и ядохме в Мак Доналдс  Laughing Скапани сме, но детето е щастливо, какво по хубаво от това  Grinning

Ето ги и снимките http://picasaweb.google.com/Tani4ka75/Milenas3Geburtstag

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 21:07 от Tatjana

# 192
  • София
Леле, Миленка е пулучила мнооого подаръци. И е страохотна сладурана! В сравнение с мойта Соня изглежда с цяла година по-голяма от нея.
Татянка, после ще казваш отзиви и препоръки за игрите.

Соня още няма време да си поиграе с подаръците от рождения ден. Снощи имахме гости, днес на ясла и сега вечерта боядисвахме яйцата. Нямаме яйце без лепнка на него-всички са облепени с всякакви видове животинки, някои и с по няколко. ooooh!
Иначе от яслата се прибра с едно червено яйце и с намазано челце с червена боя и много доволна и впечатлена.

# 193
Мда, и мъжът ми се хвана zа главата като ги видя наредени на масата  Blush  Ама 3 не бяха от нас  hahaha  Ама наистина се уляхме. Аz де  Blush

# 194
  • София
Пу пу кукла е таз Миленка, да живее българо-немската дружба и сътрудничество и все такива красиви плодове да дава  Mr. Green
Хайде Татянке, творете второ!

Мамчета, някое от априлчетата да е влязло в сънлива криза? Ани от 2-3 седмици спи адски много, като от както се е родила винаги е спала страшно малко. Неразбирам какво става  newsm78 . Щях да се притесня, ако не беше промяната и в тена към по-добро, като сега е вече с розави бузи и без този стъклен, блед тен който си мислех, че и е естествен. След партито на Емо заспа в 4 следобед и така до 9 на другия ден. И това не е инцидентно последните седмици, все такива спанета прави по 12 и повече часове.

Общи условия

Активация на акаунт